תנו לי להבין משהו

Chakotay

New member
תנו לי להבין משהו

לפני רגע ראיתי עוד פעם את Star Trek First Contact ושמתי לב שהבמאי הוא ג´ונתן פראקס(אני לא יודע איך בדיוק כותבים את שמו בעברית) זה שמשחק את רייקר מה הוא בימה את הסרט לא ידעתי שהוא במאי מישהו יוכול להגיד לי אם זאת אמת או שעיני היתלו בי.

Chakotay

New member
מה במרץ

אבל הוא אמור להגיע לארה"ב בדצמבר לא אז איך רק במרץ הוא יגיע.

Esmena

New member
כן, הוא במאי. והוא ביים. ואפילו ,

למרבה הפלא,יצא לו סרט מעולה ,לדעתי

Lu Tze

New member
בימוי טוב אבל הרג אותי הקטע שרייקר

מעביר את הספינה להיגוי ידני ואז יוצא ג´ויסטיק! ג´יוסטיק בשם אלוהים! זה הרס את כל הסצינה! ואיך שהוא ניגש לזה ברצינות, ממש ראו אגלי זיעה על המצח שלו מהריכוז (או שזה היה המרד? אבל נראה לי שגם את המרד הוא ביים אז בסדר...)

CommandeRiker

New member
רייקר ביים?

מרשים.... כנראה שהוא שם משהו בצד, כשהדמות שלו תימאס
... הוא ביים את המרד בסדר, רק שהסרט(התסריט, עלילה) מזוויעים...

למה ללכלך?../images/Emo67.gif

רייקר מביים לא רע, ולביים את עצמך זה קשה לאללה!!! בכל זאת הוא עמד בזה.

Lu Tze

New member
אם כבר נכנסנו לתחום הזה אז לביים את

עצמך זה הדבר הכי קל בעולם, כל מה צריך לעשות זה להסדיר את זוויות הצילום על כפיל ומעבר לזה צריך רק לשחק טוב, הבמאי לא צריך לעצבן את השחקן במישפטים כמו "לא, זה לא היה רגיש מספיק"

SaidinsTaint

New member
לא מעט שחקנים מtng

שלחו את ידם בבימוי הסדרה - אני חושב שרייקר הוא המוביל, אבל ג´ורדי פיקארד היה Associate producer ב Insurrection וגם ביים כמה פרקים של הסדרה. רייקר ביים פרקים רבים ב TNG וב DS9 ג´ורדי ביים פרקים ב TNG DS9 VOY ו ENT וורף - ביים בDS9 - ועשה את הקולות ל Goliath ב Starcraft ד"ר קראשר ביימה פרק אחד, והיתה כוריאוגרפית בפרק אחר דאטא רק כתב את העלילה לנמסיס וגיליתי שרייקר וטרוי עשו חלק מהקולות של הסדרה Gargoyles בגרסתה האנגלית - ביחד עם כל מיני סלבריטיס - כמו השחקן של ביף טאנר מבחזרה לעתיד ופרופסור מקסימיליאן ארתורו מסליידרס... וט´ילק מסטארגייט עשה את הקול של מגנטו באקס מן... בארצות הברית מתייחסים יותר ברצינות לדיבוב...

itstzar

New member
ולא לשכוח שיש גם שחקנים מוויאג´ר

שמביימים באנטרפרייז

itstzar

New member
ברחו לי כרגע השמות,

אבל זה ששיחק את טום פריס, וזאת ששיחקה את בלאנה (רוקסן משהו , לא?)

Esmena

New member
דוסון-ביגס או משהו כזה,

היא ביימה גם את הפרק הראשון, ועוד פרק של וויאג´ר( או שמה כתבה?) גם שחקנים מDS9 חוטאים בכתיבה ובימוי: אודו( צרור של פרקים, שזכו להערכה כמדומני ,בינהם הפרק הלסבי{במרכאות כפולות} של דאקס) סיסקו(נו,לא זוכרת) ודוקאט( דומני שהיה מעורב איכשהו בכתיבה או הפקה של דואט ,לא פחות ולא יותר).

B a n j o

New member
ושכחת

את באטמן המצוייר שם עושה את הג´וקר מארק (לוק) האמיל. אצלנו כל קול שני בסידרה מצויירת זה ניקו בר או שפרירא זכאי או whatever

SaidinsTaint

New member
כן?

אז זה שאמרו עליו שהוא לא מסוגל להשיג ולשמור תפקיד באף סדרה או סרט לא היה נכון אני מבין... כן זה נורא בארץ - הסרטים המצוירים של דיסני בעיקר - אותם אנשים ואותם קולות...

למעלה