תנו לי טיפ

yazi22

New member
תנו לי טיפ

בקרנו השבוע אצל אמא של חייל שנפל בלבנון יומיים קודם. אתם בטח זוכרים - בימים הראשונים אנחנו עדיין לא שם, לא ממש קולטים. לפתע, במהלך השיחה, היא פונה אלינו ואומרת, מבקשת: "תנו לי טיפ". אתם חושבים שיש דבר כזה, טיפ?

eaz1514

New member
אני קיבלתי טיפ טוב בימים הראשונים

של פרוץ המחלה ממתנדבת של חוסן שבנה נפטר ממחלת הסרטן וכך היא אמרה לי : לחיות כל רגע כאילו אין מחר, למצות כל יום כל שעה כל דקה, לא להתייאש כשכהל שחור ולא לקפוץ עד השמיים כשהכל נראה טוב. ה"טיפ" הזה החזיק אותי ואיפשר לי לתפקד במשך 4.5 שנים. אחרי..... כל הסכרים נפרצו וה"טיפ" נשכח אבל למדתי ממנו לא לצפות לכלום, לראות את הדברים בפרופורציות הנכונות, להבדיל בין עיקר וטפל, פחות לדאוג מה יהיה כי אף אחד לא יודע מה יהיה

דליה ח

New member
זו לא בושה להראות חולשה

הטיפ שאני קיבלתי בימים הראשונים מהעו"ס של ביטוח לאומי { שבעצמה עברה אובדן} זה לא לפחד מהבכי, לשחרר אותו, לא לפחד מנפילות, כמו שהם צצות כך הם נעלמות ,לתת לזמן לעשות שלו, לא לנסות ול"שחק אותה חזקים" {אנשים אוהבים לראות אותנו חזקים}, ללכת עד הסוף בלי להתבייש, זה הזמן להראות חולשה, וזו לא בושה. מי שבריא בנפשו בימים כתיקונם ימצא את הדרך לקום מכל נפילה . אני הולכת עם זה עד הסוף, מרשה לעצמי להתמוטט כשזה מגיע, ולא משנה מי עומד מולי, חברות ובני משפחה התרגלו, והם מחכים איתי לרגע שאחרי כדי שנמצא סיבה לצחוק ביחד, ולהנות מרגעים קטנים ויפים. ותודה לעו"ס מביטוח לאומי...........

שיריק2

New member
אולי...

לנסות להתכחש לכל המצב........אני מנסה להתנהג כאילו זה לא קרה בכלל, כאילו הוא נסע ויחזור מתישהו....

למעלה