תנו לי טיפים..

תנו לי טיפים..

אני משחק עכשיו זמר נודד במשחק הזה שאני מספר אליו בבלוג שלי.. http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=DND כאילו אחרי שמרווין מת.. (מי שקוראה את הבלוג יבין מי זה מרוון) אני בחרתי בזמר נודד.. שהוא אחיו של מרוון... אבל לא משהו.. תנו לי טיפים או דברים שאפשר לעשות עם ברד.... בבקשה..

ספר מומלץ

יש ספר די ישן שיצא בהוצאת מרגנית של זמורה-ביתן (שהוציאה עוד המון ספרים טובים) שנקרא "אדם בדרך" (שכחתי את שם המחבר) שמספר על עלילותיו של אדם, זמר נודד צעיר באנגליה של המאה ה13, שמחפש את כלבו האבוד. חוץ מזה שמדובר בספר ממש נחמד, הוא גם נותן לך תמונה טובה איך זמרים נודדים התנהגו, איך התייחסו אליהם, ועל חיי הנדודים והבידור בימים ההם.

Naruto007

New member
נסיון לעזור

*קודם כל תמצא איזה גזע אתה ולפי זה תמצא כלי נגינה מתאים. למשל, גנומים משתמשים בעיקר במנדולינה (למרות שזו לא חובה). *תחשוב על איזה סוג של הופעה הוא לרוב עושה, ולפי זה אפשר גם לחשוב על תכונות. אם הוא מופיע במופע סטפס, אין שום הגיון אם יהיה לו מעט זריזות, אבל אם הוא מספר סיפורים הדבר היחידי שהוא חייב זה כריזמה. *תחפש רקע, כמו איפה הוא למד להופיע, למה הוא התחיל להופיע, ורקע רגיל (משפחה, חברים, וכו'). תבחר איזה נשק הוא משתמש (אם בכלל). *תחשוב האם הוא נלחם פיזית בקרב (לפעמים הם פשוט לא עושים דברים כאלה, או לפעמים רק לירות מרחוק). *תנסה לדמיין איך נשמעת ה"bardic music" שלו, כלומר איך למשל נשמע אם הוא מהפנט מישהו בעזרת המנגינה. *לפי האישיות תחשוב איזה קסמים מתאימים (למשל אם הוא לא נכנס לקרבות פיזיים אז יכול להיות שהוא ירצה שיהיו לו קסמים לקרבות, או שאין לו שום קסם לקרבות, כי הוא לא תכנן להלחם אף פעם). אני לא מצליח לחשוב על עוד משהו, אבל אני מקווה שעזרתי

Naruto007

New member
עוד דבר

תחשוב פחות או יותר מה הוא יודע: במשך כל זמן לימודיהם, הזמרים הנודדים למדו סיפורים ושירים רבים ככל האפשר. אתה צריך לחשוב מה הבארד שלך יודע-לא לעשות רשימה של שירים אלא רעיון כללי-שירים של האלים, על אגדות ומיתוסים, על מפלצות נשכחות, על טרגדיות נוראיות... הכל כיד הדמיון. ככל שהדמות מתחילה ברמה גבוהה יותר, כך אתה אמור להניח שהיא מכירה יותר שירים: דמות רמה ראשונה לא תדע יותר מעשרים (לדעתי), אבל דמות רמה 30 בהחלט תדע מאות שירים. מה שאתה בוחר צריך כמובן להתאים לדמות-שום אלף לא יקשיב לשיר הלל לגרומש, ואם הוא חי כל חייו במושב גמדי, אין הרבה דרכים שהוא ילמד שיר הלל לגיבור שניצח את צבא הגמדים החזק ביותר בהיסטוריה. יש כאלה שלא טורחים לחשוב על השירים, אבל לדעתי זה נותן נפח לדמות ומחיה אותה קצת מעבר ל"הופעה". הרבה יותר מעניין לאמר "הדמות שלי עולה לבמה, וברגע שהיא רואה שרוב הקהל הוא אלפים, היא מתחילה לשיר שיר הלל לגיבור הנודע ירוחם, מציל האלפים ונבחר אל האלפים" מאשר "הדמות שלי עולה לבמה ומתחילה לשיר".

למעלה