תנו לי חוות דעת

madu

New member
תנו לי חוות דעת

נפתחה החנות הוירטואלית של בית הטבק והיין. כתובתה: http://www.itclub.co.il/shop/index.asp אשמח לקבל תגובות, מה לשפר, מה להוסיף. תודה מראש רן צור

MEIMIS

New member
יש שמה דברים יקרים למשל..

בלו לייבל ג'וני ווקר אני משיג ב115... מה שגם שמה עולה 130... וגם צריך לשלם על משלוח..

madu

New member
אתה מתכוון לרד לייבל......

אבל אל תסתכל על מוצר אחד, תן חוות דעת כללית, זה חשוב לי. חוץ מזה אני מתחייב שהמוצרים שלנו הם מהיבואן הבלעדי ואין אצלנו שום זיופים/מוברחים וכד'. החנות היא מובנת??? נוחה לגלישה???? תן כאלה ביקורות אם אפשר תודה

MEIMIS

New member
כן . . . לדעתי כן...

כן רק לייבל הכוונה... בכל אופן..אי אפשר לסמוך היום על כלום... כמו על הבחור שפעם פירסם פה את החנות של ה- "אנשו - פאב" לא יודע אם היה לו מזוייפים וכד'... אבל לפי מה ששמעתי מאנשים זה כן נוח לגלישה.. צבעים לא קיצוניים ומציקים בעיניים צריך לעשות תפריט יותר יפה וגדול של כל ענפי האלכוהול - ויסקי וודקה וכו' למה כמעט פיספתי את התפריט הקטן שהיה למעלה.. צריך גם להגדיל את הכמות של הכהילים - זה כמובן יבוא עם הזמן אני מאמין

bar wine

New member
אחרוג ממנהגי...

תמונות : קצת מצחיק הבקבוק הפחוס , ניתן להכניס רק את התווית , כך ניתן לראות יותר פרטים על המוצר. חוץ מזה ישנם פריטים שבחיים לא יקנו אלא אם כן יראו תמונה - כוסות ואביזרים , למשל. קיצורים - חבל שאי אפשר לגלוש מנושא לנושא מבלי לעבור דרך כפתור " חזרה " למשל - אם אני מחפש בוויסקי ורוצה לעבור ישר לוודקה... שמפניה ומבעבעים אינם צריכים להיות תחת הקטגוריה של משקאות חריפים אלא בקטגוריה נפרדת. כפתור החיפוש לא משהו - למשל אם מקלידים " וויסקי " מקבלים רשומה אחת לא רלוונטית. בקיצור , יש לכם עוד עבודה. דרך אגב - הייתי מוסיף ליד כל משקה איזה קיצור לצורת הגשה או קוקטלים מפורסמים , זה מוסיף חשק , הנאה ולמידה. בטח כולם יצעקו עלי עכשיו , כי בדרך כלל יורים במפרסמים...אבל בכל זאת נקווה שנעבור את זה בשלום

madu

New member
תודה.....רבה רבה

אני מודה לך על הביקורת.... אקח זאת לצומת ליבי לתיקונים ושיפורים

amircn1

New member
מסכים איתך ב- 100%

גם אני שמתי לב לזה שלא מצויינים כמויות

למעלה