תנו לי גבר

תנו לי גבר../images/Emo70.gif

תנו לי גבר אמיתי לארוחת הצהריים,אחד שאפשר לנגוס בו קלות,לטעום מבשרו וללקק את מיציו. תנו לי גבר אמיתי לארוחת הערב-שיבחש את תבשיליו בתוכי,ישקה אותי וישביע את תאבוני. תנו לי גבר לארוחת הבוקר-שיעיר אותי ביניקת צוף שוקקת...שיטעם אותי ביסודיות סנטימטר אחר סנטימטר,בוהן,צוואר,פטמה... תנו לי גבר אמיתי-עם כתף למשענת,אוזן קשבת,רגליים נטועות בקרקע ואגו שאינו חורג ממימדי השטח הטריטוריאלי של אוסטרליה. אז איפה איפה הם הבחורים (לא...לא בחור...גבר!) ההם.....? פתאום אני רעבה...

דודי25

New member
תני לי..

לטעום אותך ... מפטמה ועד ירך... להרגיש אותך נמסה לי בפה... ומלטפת את לשוני ... תני לי להרגיש אותך עליי.. מרטיבה אותי .... רק תני לי את כולך ...

steve1

New member
בתאבון

את לא צריכה , את צריכה סנויץ , או משהו שיזיין אותך יגיש לך ארוחה למיטה יקשיב לך וחוזר חלילה בבוקר

lizard

New member
סליחה ?

נעשה זה ברבים, ואני מה לעשות רק אחד...... כלומר what do you want me to do.....

sweeny

New member
א ד ו ה, תזהרי עם הגלים

הם עוד עלולים להיות גבה-גלים ומישהו עלול לטבוע
עליך כנראה נאמר המשפט המפורסם: מים שקטים...

א ד ו ה

New member
מי שטבע אצלי רצה למות...

ודרך אגב שום מצב רוח קרבי, להיפך אני אדם מאוד לבבי. הנה יצא לי גם חרוז. והפורום הזה הוא דיי נחמד רק שאני במקום לספר על הפנטזיות שלי מעדיפה להגשים.

sweeny

New member
רמת מגשימים../images/Emo6.gif

כולם אוהבים לדבר על הפנטזיות, הבעיה שכאשר מנסים להגשים יש לנו, כבני אדם, המון מעצורים - טאבוים שעליהם גודלנו וחונכנו. יצא לי לפגוש מעט מאוד אנשים שהם נטולי מעצורים, ואלה אנשים שבדרך כלל גדלו ללא צימוד הדוק עם הורים ובתי-ספר למיניהם. מצד אחד זה נשמע מפתה אבל כאשר מכירים אותם לאורך שנים מגלים שזה פחות מוצלח וגם פחות מפתה : פרטנר שאפשר לחוות איתו חוויה מסוימת אבל לא משתלב איתך בשום דבר אחר בחיים. מצד שני כאשר יש פרטנר כזה וההסכמה איתו היא ברורה לגבי החלקים המשותפים זה נפלא.

הטייסת

New member
אחותי

מה את עושה כאן??????????????? אותך ל......... אגב- ברוגז לך על ההתעלמות ,לא שוטפת לך יותר ואת הציפס תכיני לבד }{

גבר אחד?

נוסעת שניסע לחופשה בצימר צפוני.... תביאי עוד גברים או תסתפקי רק בי ?

ואני דווקא חשבתי על עוד אישה../images/Emo68.gif

בנדיקטין.המזוודות כבר ארוזות ואני עומדת ומחכה חסרת סבלנות ליד הדלת שתבוא ותקח אותי. עוד גברים אמרת? הממ...ואני חשבתי דווקא על אישה,בוא נאמר-בעלת הצימר אולי? היא תעשה לנו סיור מודרך בצימר. אנחנו הולכים אחריה-מביטים בישבנה הבשל. הראש שלך כבר עובד בשני מהלכים קדימה-חושב איך תגע בה. איך תגע בי. איך ניגע היא ואני-האחת בשניה ובך. אני רואה מבעד למכנסיך את איברך המתעורר-בעודנו הולכים אחריה,מרגישה וקולטת אותך,ורוצה...כן..רוצה. (חייבת לשעשע את עצמי עכשיו...ככה פתאום...מבטיחה המשך) ומה אתה יכול להבטיח לי בנדיקטין?

*g99

New member
רעבה ובצדק!

בימינו קשה למצא את הגברים שיתנו,רובם רק לוקחים... אני בעד! g99...

יאצפן

New member
רעבה ובצדק

לוקחים מה? אם נותנים, לוקחים, אם מרביצים, בורחים.

nirdagan

New member
"תנו לי סוס, מלכותי בעבור סוס!"

מי אמר ומתי? בין הפותרות נכונה יוגרל גבר. ניר

למעלה