תנו לי את הכבוד....

תנו לי את הכבוד....../images/Emo11.gif

לפתוח שרשור מפגש!
רוני רק קמתי ב3וחצי וראיתי את ההודעה שלך
טוב ספרו מה היה למה מי (כן כאילו שלא היתם מספרים אם לא היתי אומרת)

טוב, סיכומפגש קצת יותר רציני ../images/Emo67.gif

הגעתי ב-12:25 מהרכבת שהייתה אמורה להגיע ב-11:51 (מוות לרכבות
) וראיתי שהיו שם כבר אבילוס, אביטל(
), נעמה, דניאל ורוני, ובאתי אליהן מאחורי הגב ושאלתי אותן "סליחה, אתן יודעות במקרה איפה המפגש של ביפ?"
אמא שלי באה לראות שאף אחד לא פדופיל והלכה לסיור בעזריאלי. נעמה נתנה לי את הדיסק עם הפרק של באפי (ראיתי אותו וזה פרק בנזו!!! אהבתי!!!) ואז המשכנו לחכות לדן עוד איזה רבע שעה. בסוף הוא לא הגיע ונכנסנו לגג (איזה משפט מוזר
) והחלטנו שכשהוא מגיע אנחנו נותנים לו מכות. על הגג היו עוד 3094309764987426 פורומים. באנו לשבת וראינו שפורום משינה (להלן: גיטריסטים מוזרים שתופסים לנו את המקום) תפסו לנו את המקום הקבוע (כמו שרוני ונעמה אמרו). נעמה צילמה את התמונה הקבועה שלה- המגדל העגול מלמטה. אמרתי לאבילוס שתצלם אותה מצלמת את המגדל, אבל היא לא שמעה והיא לא הספיקה :/ לא נורא
. נעמה הראתי לי את האוסף המושלם (תרתי משמע) של העונה הרביעית של באפי אז התחלתי להשתחוות לה. אחר כך הלכתי לראות אם דן מגיע, אבל הוא עדיין לא הגיע, אז אמרתי לכולן שאם הן יראו להקה של תוכים, שידעו שהוא מגיע. אם כבר מדברים על דן, אבילוס אמרה לי שהוא היה אמור להביא חפיסת קלפים ולעשות לה "ואין כלום מתחתתתתת", ואני אמרתי שמילא זה, אבל הוא היה צריך להביא פאה בלונדינית ולעשות "יש לי פררררררומו"
הלכנו לקנות אוכל. התפצלנו- רוני, נעמה ואני לארומה כדי לקנות את המשקה שבלעדיו מפגש הוא לא מפגש: אייס ארומה!!! (אבל רוני לא קנתה). נעמה הייתה חמודה ונתנה לי את השוקולד הפצפון שמקבלים עם אייס ארומה, ואני חשבתי למסגר אותו בתור השוקולד הראשון שלי מארומה, אבל הייתי שמן ואכלתי אותו. וכל השאר הלכו למקדונלדס. הלכנו למקדונלדס לאסוף אותן וחזרנו לגג. הממ... ואז היה בלה בלה בלה, צילמנו מיליארד ורבע תמונות והלכנו להנציח את תאריך המפגש במקום הקבוע שלנו (גיטריסטים משונים הלכו). המממ... אז התחבקנו איזה חצי שעה כי הייתי צריך ללכת... והחלטנו שאנחנו צריכים לעבור לגור כולם בעזריאלי. כולן כמובן הסכימו. אז סיכום המפגש במשפט אחד- אביטל, תעשי לי ילד!!! וזהו
היה מוי כיף
מי שקורא את הכל מקבל שקל.

אוי, שכחתי משהו.. ../images/Emo6.gif../images/Emo67.gif

דיאלוג ביני לבין נעמה בתור למקדונלדס לגבי איך להגות את השם של אבילוס: [בואו נגיד שכשאני כותב "אאבילוס" זה עם דגש על ה"אָ" וכשאני כותב "אביילוס" זה עם דגש על ה"בִי".] נעמה:"................ אביילוס" עורוס:"איך אתם הוגים את זה? אביילוס?" נעמה:"כן, למה איך הגית את זה עד עכשיו?" עורוס:"אאבילוס" נעמה:"אאבילוס? אביילוס [יעני קוראת לאבילוס]" אבילוס:"מה?" נעמה:"אאבילוס" [מצביעה עליי]

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo113.gif../images/Emo110.gif

שמעתי את השיחה המוזרה הזו בזמן שהצקתי לאבילוס ואמרתי לה לקנות לי צ'יפס...

Obi Dan Kenobi

New member
אני לא מאמין.. ../images/Emo7.gif ../images/Emo118.gif ../images/Emo139.gif

הייתי בטוח שהמפגש ב-12 לחודש! אני פשוט לא מאמין.. כל כך חכיתי למפגש.. ופספסתי אותו, בגלל שאני דביל! אני בשוק.. זה כל כך לא פייר.. חכיתי לו מהרגע שקבענו.. אוף, אני כמעט בוכה כאן. אין מצב שנעשה עוד מפגש?

אני קראתי הכללל...

ושכחת אותיייייייי
זה שהגעתי בהפתעה ובלי קשר לכלום (חוץ מרונוש שידעה ושמרה על זה דיי נחמד בסוד! תודה רונוש
ועכשיו את יכולה לחזור להגיד לאנשים שאני נמצאת במפגשים למרות שאני לא אמורה להיות שם..חחחח
) לא אומר שצריך לשכוח ממני אחריי המפגש!

היה ממש כיף../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif

ואני מקווה לפתח בקרוב את התמונות ולסרוק..

../images/Emo188.gif בזמן הקצר שהייתי איתכן../images/Emo7.gif

היה ממש כיף
הכל בגלל האוטובוס הטיפש
איך נסיעה ממודיעין לעזריאלי לוקחת שעה וחצי? איך?! ועוד אחרי זה חיכינו שעה (!) בתחנה עד שהוא הגיע
והמפגש היה ממש כיפי
רק הצטערתי שפספסתי אנשים שרציתי לראות
(רוני, רונלי, אור...
).. מפגש הבא מבטיחה לקום בזמן
חחחח היה מצחיק עם הנרות
חבל שלא הצלחנו לעשות חנוכיה אנושית

../images/Emo11.gif../images/Emo113.gif../images/Emo110.gif

ליהי...
אם למפגש הבא את לא באה יהיה רע
והסיכום שלי....
הגעתי הרבה קודם...והסתובבתי שם עם אמא שלי... ואז איזה חצי שעה לפני המפגש פגשתי את אביטל
עלינו לגג...
עמדנו בגג
ירדנו מהגג
אביטל קנתה מיץ במשך איזה 20 דקות
אח"כ התחילו להגיע נעמה, דניאל, אבילוס, אור ואחרי הרבה זמן גם נעמולה ודנה!
ואז הצטלמנו קצת על הגג..
והלכנו להסתובב באזור של האוכל |שמנים|
ואז...
הגיעה ההפתעה שהצלחתי לשמור אותה בסוד מחלק מהאנשים!
(אבילוס לא ידעה! אבילוס לא ידעה!
) אורליייי!
וממש מאוחר (אפילו אחרי אורלי
) רונלי הגיעה
הסתובבנו, הצטלמנו
, קישקשו לי ביומן
, אכלנו
, נעמה הכריחה אותנו לשחק שוב קווה קווה אקסטרים
ואז הלכנו לארומה בפעם המי יודע כמה...
ואמרתי שאני הולכת בשלוש ועשרים... ואז אבילוס אמרה לי שעכשיו שלוש ורבע
ושוב התחילו הריצות בעזריאלי
למה אף פעם אני לא יכולה להגיע בזמן בלי שאני אצטרך לרוץ??
ובקיצור... אם אני אזכר בעוד דברים אני אוסיף...
ואני מתחילה להעלות תמונות

למעלה