טוב, סיכומפגש קצת יותר רציני ../images/Emo67.gif
הגעתי ב-12:25 מהרכבת שהייתה אמורה להגיע ב-11:51 (מוות לרכבות
) וראיתי שהיו שם כבר אבילוס, אביטל(
), נעמה, דניאל ורוני, ובאתי אליהן מאחורי הגב ושאלתי אותן "סליחה, אתן יודעות במקרה איפה המפגש של ביפ?"
אמא שלי באה לראות שאף אחד לא פדופיל והלכה לסיור בעזריאלי. נעמה נתנה לי את הדיסק עם הפרק של באפי (ראיתי אותו וזה פרק בנזו!!! אהבתי!!!) ואז המשכנו לחכות לדן עוד איזה רבע שעה. בסוף הוא לא הגיע ונכנסנו לגג (איזה משפט מוזר
) והחלטנו שכשהוא מגיע אנחנו נותנים לו מכות. על הגג היו עוד 3094309764987426 פורומים. באנו לשבת וראינו שפורום משינה (להלן: גיטריסטים מוזרים שתופסים לנו את המקום) תפסו לנו את המקום הקבוע (כמו שרוני ונעמה אמרו). נעמה צילמה את התמונה הקבועה שלה- המגדל העגול מלמטה. אמרתי לאבילוס שתצלם אותה מצלמת את המגדל, אבל היא לא שמעה והיא לא הספיקה :/ לא נורא
. נעמה הראתי לי את האוסף המושלם (תרתי משמע) של העונה הרביעית של באפי אז התחלתי להשתחוות לה. אחר כך הלכתי לראות אם דן מגיע, אבל הוא עדיין לא הגיע, אז אמרתי לכולן שאם הן יראו להקה של תוכים, שידעו שהוא מגיע. אם כבר מדברים על דן, אבילוס אמרה לי שהוא היה אמור להביא חפיסת קלפים ולעשות לה "ואין כלום מתחתתתתת", ואני אמרתי שמילא זה, אבל הוא היה צריך להביא פאה בלונדינית ולעשות "יש לי פררררררומו"
הלכנו לקנות אוכל. התפצלנו- רוני, נעמה ואני לארומה כדי לקנות את המשקה שבלעדיו מפגש הוא לא מפגש:
אייס ארומה!!! (אבל רוני לא קנתה). נעמה הייתה חמודה ונתנה לי את השוקולד הפצפון שמקבלים עם אייס ארומה, ואני חשבתי למסגר אותו בתור השוקולד הראשון שלי מארומה, אבל הייתי שמן ואכלתי אותו. וכל השאר הלכו למקדונלדס. הלכנו למקדונלדס לאסוף אותן וחזרנו לגג. הממ... ואז היה בלה בלה בלה, צילמנו מיליארד ורבע תמונות והלכנו להנציח את תאריך המפגש במקום הקבוע שלנו (גיטריסטים משונים הלכו). המממ... אז התחבקנו איזה חצי שעה כי הייתי צריך ללכת... והחלטנו שאנחנו צריכים לעבור לגור כולם בעזריאלי. כולן כמובן הסכימו. אז סיכום המפגש במשפט אחד-
אביטל, תעשי לי ילד!!! וזהו
היה מוי כיף
מי שקורא את הכל מקבל שקל.