תנו לחיות...

יש פה קביעות קצת לא מדוייקות

ופשוט לא נכונות וכמה הנחות לא מבוססות.

אבל אין ספק שהמעשה מטופש, נובע (שוב) מקריאה שגויה של תמונת המצב וסותר את האינטרסים של כולם.

a c t i v e X

New member
מעשה מכוער ומרגיז

אני חשבתי שזה בגלל הכלים ההנדסיים הכבדים שעברו על שביל שרכבי המשתתפים חנו בו, ועם כל העגלות והטנדרים עשו להם קשיים במעבר, אז ישר התקשרו להתלונן. בגלל זה המשטרה הגיעה בסוף רק, לוקח זמן להגיב...
אם זה בגלל הלשנה של אנשים מהענף או מקורבים לו( התאחדות/מרשיינים) זה מעשה מכוער פי כמה ומקומם.
&nbsp
בכל מקרה היה יופי של מפגש רוכבים, כן ירבו

אני רוצה להאמין שזה לא הלשנה מהענף.

יש פה משהו לא הגיוני בעליל, זה לא באינטרס של אף אחד.

מקווה שלא אתבדה.

a c t i v e X

New member
בווילז רשום שהשוטרים אמרו שהגיעו עם שמות המארגנים

ע"פ מידע (הלשנה) אז זה כנראה לא הקבלנים מהמחצבה...
&nbsp

המחשמל 64

New member
מנהל
עצם העובדה על השתלשלות הארועים

מצערת ולא מביאה כמובן שום בשורה. יחד עם זאת צריך להיות מחד זהיר בקביעה בלתי מבוססת במאת האחוזים ומאידך יש סוג של קשר נסיבתי בין העובדה למרוץ ובין הגורמים בעלי האינטרס. התוצאה לא טובה כך וכך. חבל!

tavik

New member
ערב טוב לכולם

לפני הכל חשוב לי להגיד שהשתתפתי בארוע חברים ביער מגידו,נהנתי ממנו מאוד,היה מאורגן למופת רק חבל לי שהשתתפו רוכבים טובים ממני
.
לאחר בירור עם הפקח המקביל אלי באזור מגידו(כן,אני פקח סיירת ירוקה) התברר לי שאת הביקור המשטרתי יזמה מועצת מגידו וקיבוץ מגידו וזאת לאחר ארוע קודם (שאת פרטיו אני לא מכיר) שבו נאמר לי שהמועצה לא אהבה את ההתנהלות וכן שנעשה בשטח אש.אז בלי להיכנס לפרטים מיותרים ניתן ללמוד פה כמה דברים:
א:לארועים מאולתרים יש מגבלות,בין היתר-ניתן בקלות לעצור אותם.
ב:הכי חשוב-יש לנו נטיה טבעית לבנות תאוריות ומהן להסיק מסקנות מרחיקות לכת.

לצערי אני פחות פעיל תחרותית בימים אלו כך שאני לא מכיר מגוף ראשון את התנהלות ההתאחדות וממה ששמעתי -הגוף הזה זכה ביושר בחוסר אמון, אבל ככל שאני מבין-לא היה פה מהלך של ההתאחדות לעצירת הארוע וגם נמרוד חמו היה מודע לכך שיש התנגדות מצד המועצה.
קראתי תגובות של רוכבים שלאור המסקנות המוטעות החליטו להחרים את הפעילות הרישמית ולדעתי זה קצת דומה(סליחה) לביבי שמאיים להחרים את ארופה. אם נחרים החוק לא יתיבש ,ימות ויצמח חוק חדש טוב יותר ,אלה פשוט לא יהיו מרוצים מוסדרים וכמו שציינתי-לצערי גם להתנהלות מתחת לרדר יש מגבלות וחסרונות.
יום טוב ומרוצים טובים.

דונט ג'אמפ אינטו קונקלוז'ן...

שמח שלא התבדיתי.

כאמור אין לאף אחד אינטרס כזה בתוך הספורט.

a c t i v e X

New member
הלו! עד ביבי המלך

כל הכבוד טבי על ההסבר + השתתפות
מקווה שאכן זה היה הזמנה לא מהתחום.
הארוע הקודם ש"הדליק" את המועצה היה בשטח אש של "גבעת האנטנה" (לא האנדרטה) לכיוון המחנה הקטן שם, בגבעות הפתוחות
&nbsp
ותתנחם בזה שהיו שם גם לא מעט רוכבים פחות מהירים (אפילו על הונדה רוצחת)
&nbsp
&nbsp

למעלה