תודה לכווולם
M MaY1212 New member 9/10/04 #20 בהצלחה יוניייי ../images/Emo8.gif כאחת שחיה ת'צבא הרבה זמן---> זה לא כזה נורא.... בכלל לא...מתרגלים...ויש כאלה שאפילו חותמים קבע...חחחח...
בהצלחה יוניייי ../images/Emo8.gif כאחת שחיה ת'צבא הרבה זמן---> זה לא כזה נורא.... בכלל לא...מתרגלים...ויש כאלה שאפילו חותמים קבע...חחחח...
R ronimylife New member 9/10/04 #23 לא יכולתי להכנס לפורום הרבה זמן אבל אני רוצה לאחל לך-יוני המון המון המון הצלחה ! שתשרת קרוב ותוכל לנהל את הפורום המדהים שלנו כמו שאתה יודע!
לא יכולתי להכנס לפורום הרבה זמן אבל אני רוצה לאחל לך-יוני המון המון המון הצלחה ! שתשרת קרוב ותוכל לנהל את הפורום המדהים שלנו כמו שאתה יודע!
Y yoooni New member 9/10/04 #24 יווו רוני המתוקה צילצלה אלי להגיד גיוס קל ונעים עשתה לי את היום ת'נקיו רינת אנד אורלי
א אין כמו לולי New member 9/10/04 #27 איזה מתוקה../images/Emo70.gif ורק עשכיו ראיתי תחתימההההה איזה מאמייי מה אני אעשה בלעדיך פה
Y yoooni New member 9/10/04 #28 יהייה בסדר עכשיו חוזרים ללימודים לא יהייה עומס וכולם חמודים יעזרו לך לשמור על סדר, נכון שאתם תשמרו על סדר? וזהו, עוד מעט אני אכתוב כמה מילים אחרונות לפני שאני עף מכאן לשבועיים עוד שבועיים ואז מי יודע כמה זמן.
יהייה בסדר עכשיו חוזרים ללימודים לא יהייה עומס וכולם חמודים יעזרו לך לשמור על סדר, נכון שאתם תשמרו על סדר? וזהו, עוד מעט אני אכתוב כמה מילים אחרונות לפני שאני עף מכאן לשבועיים עוד שבועיים ואז מי יודע כמה זמן.
א אין כמו לולי New member 9/10/04 #29 ../images/Emo7.gif../images/Emo4.gif../images/Emo10.gifזה לא יהיה בסדר הפורום הזה לא יהיה אותו דבר בלעדיך...
../images/Emo7.gif../images/Emo4.gif../images/Emo10.gifזה לא יהיה בסדר הפורום הזה לא יהיה אותו דבר בלעדיך...
נ נועה דואני New member 9/10/04 #32 ברור../images/Emo9.gif נשמור על הפורום כאילו הוא היה הפורום הכי שווה שיש(למה כאילו הוא הכי שווה שיש )
ברור../images/Emo9.gif נשמור על הפורום כאילו הוא היה הפורום הכי שווה שיש(למה כאילו הוא הכי שווה שיש )
נ נועה דואני New member 9/10/04 #30 דייייי../images/Emo2.gif../images/Emo13.gif../images/Emo12.gif יוני אתה פשוט פשוט פשוט מעצבן את כל המפןרסמים השוים אתה חייב לפגוש נכון סתםםםםם ורנית תבקשי אולי מרוני שתתקשר אליי אני מחר חוזרת ללימודים
דייייי../images/Emo2.gif../images/Emo13.gif../images/Emo12.gif יוני אתה פשוט פשוט פשוט מעצבן את כל המפןרסמים השוים אתה חייב לפגוש נכון סתםםםםם ורנית תבקשי אולי מרוני שתתקשר אליי אני מחר חוזרת ללימודים
נ נועה דואני New member 9/10/04 #31 שיבשתי לך את השם חח../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif רנית חחחח
Y yoooni New member 10/10/04 #33 אנשושים אני הולך לישון ומחר אני כבר לא אהייה כאן שונא את הצבא אבל אין ברירה אני ממש אתגעגע לכולם רינת אמירה לכן במיוחד תודה לאורלי שאירגנה לי גיוסון קל מרוני ותודה לרוני שטרחה וצילצלה אני מקווה להיות כאן ביום שבת במידה ואשתחרר שבוע ראשון מקסימום עוד שבועיים וזהו כולמוס שיהייה שבוע טוב תודה על כל הבהצלחות
אנשושים אני הולך לישון ומחר אני כבר לא אהייה כאן שונא את הצבא אבל אין ברירה אני ממש אתגעגע לכולם רינת אמירה לכן במיוחד תודה לאורלי שאירגנה לי גיוסון קל מרוני ותודה לרוני שטרחה וצילצלה אני מקווה להיות כאן ביום שבת במידה ואשתחרר שבוע ראשון מקסימום עוד שבועיים וזהו כולמוס שיהייה שבוע טוב תודה על כל הבהצלחות
א אין כמו לולי New member 10/10/04 #34 ידעתי שזה יגיע../images/Emo7.gif אני רק מקווה שהם יתנהגו אליך יפה שם למה חסר להםםם! והלוואי שתחזור מהררר
ידעתי שזה יגיע../images/Emo7.gif אני רק מקווה שהם יתנהגו אליך יפה שם למה חסר להםםם! והלוואי שתחזור מהררר
H Hen m New member 10/10/04 #35 ../images/Emo10.gif יוני...ערב טוב :' שבת שלום אני מקווה שתחזור, ובהצלחה.....