תנו לאריק לעבוד !!!!!!!

המבשר

New member
תנו לאריק לעבוד !!!!!!!

אם אתה מזדהה עם המשפט הזה אם כבר נקעה נפשך מהמחנות המקובעים אם אתה אוהב ישראל הפץ משפט זה בכל מקום אפשרי הפץ ושנן לכולם בכל דרך אחראית שיראו זבל זבלי הזבלים ימין ושמאל כאחד היכן העם

hreuven2

New member
עוד משיח שקר

המיליונים שבחרו באריק נתנו לו מספיק כח לפעול, אלא שהוא בחר במדיניות השמאל הנשענת על חזון מגואל בדם ומליצות שדופות

resh0

New member
אם היה עובד....

אף אחד לא היה בא בטענות. אריק לא עובד!!!! ואם המדיניות הנוכחית היא ה"עבודה", מכך נובע שהעבודה גרועה!!!!! מבחן התוצאה הוא זה הקובע את טיב ה"עבודה". בינתיים למרות הפוטנציאל והתקוות שתלינו בשרון, לצערי אוכל לומר כי טובות תוצאותיו של ברק על-פני אלו של שרון בתחום שמירה על בטחון אזרחי המדינה.

מה העבודה הזאת לך......המבשר?

אינך יודע שהימין הקיצוני חושב ששרון נבחר כדי לעשון מלחמה? הסיסמה: "רק שרון יביא שלום" עיוורה אותם עד כדי איבוד שפיות הדעת!

resh0

New member
מי שהביא עלינו את המלחמה...

זה רבין ופרס כאשר הביאו אל פתח ביתנו את הטרוריסט. גם ברק כאשר הביא עלינו את המלחמה האחרונה. כידוע לך, שניהם לא נימנים עם הימין הקיצוני. אבל דווקא הימין הקיצוני הוא זה שהזהיר את עם ישראל מההשלכות הצפויות עקב המחדלים של מנהיגי השמאל!!!! הם צדקו לאורך כל הדרך! אילו היינו שומעים אז בקולם, לא היינו מביאים את הטרוריסטים אל פתח ביתנו, לא היינו מחמשים אותם, לא היינו נותנים להם כסף כדי לממן את שכרם החודשי של אלו המתאמנים מדי-יום על ביצוע ירי מוצלח בראשה של תינוקת... וכעת אמור נא לי אתה: מיהו זה שאתה צריך לייחס לו "איבוד שפיות הדעת"? זה שהביא עלינו את המלחמה? או זה שהזהיר אותנו מפני המלחמה שתבוא עקב מחדליהם של מנהיגי השמאל???

גם אם אתה צודק .....resh0 !

אינני רואה איפה שרון הבטיח מלחמה - ואם אתה מאוכזב ממנו, בדוק את שיקול הדעת שלך בבחירות הבאות!

resh0

New member
אילו שרון היה מציע הבלגה...

אז עם ישראל היה מפעיל שיקול דעת וגם הימין לא היה מאפשר לו להיות מועמד מטעמו. דרך אגב בהודעתך דיברת על "שפיות דעת", משום מה אתה מתקשה להודות כי השמאל היה זה ההזוי שלא ידע לצפות את העתיד ואילו הימין היה זה שהיה עם רגליים על הקרקע וידע לנבא בדיוק את מה שמתרחש כעת. האם לא נראה לך שהגיע הזמן שגם אתה תכה על חטא ותתחיל להתייחס ברצינות להערכותיהם של הימין?

שרון הציע להביא שלום..... resh0

ולמרות זאת לא האמנתי לו - נדמה לי שכבר דנו בנושא של השלום והסברתי לך כי מי שעדיין הלום בהזיות שלום הוא לא פחות מסוכן מאלו הרוצים מלחמה - לשניהם אין סיכוי. הימין היה "עם רגליים על הקרקע"? אכן היה ועוד איך, על קרקע פלסטינית וכל עוד לא נוציא אותו משם אין כל סיכוי שיהיה שקט במדינה! למה לי לבכות על הערכות הימין, כאשר אתם הם אלה אשר בוכים אחרי כל הערכה שלכם שאינה יוצאת לפועל? כך או כך, גם אם השמאל "טעה" בדרכו אין זאת אומרת כי הימין מציע דרך טובה יותר - ההזיות של הימין הלכו לעולמם זמן רב קודם לכן והיו לנחלתם של קיצונים בלבד!

resh0

New member
אתה מתעלם מהעובדות!

שרון אכן הבטיח שלום, אבל לא מתחייב שזה יושג באמצעות הסכם שלום! ביננו לבין הסורים יש שלום, ללא הסכם שלום! זה אפשרי. "קרקע פלשתינית"? מה החרטא הזה? על-סמך מה? אין ולא תהיה קרקע פלשתינית! ישנה אוטונומיה, כאשר השטחים נמסרו להם מתוקף הסכמי בניים זמניים. זאת האמת ואין להתעלם מהעובדות. רוב העם מאמין בעמדות הימין )המסורתיות( ומודע לעובדה כי עפ"י עמדות אלו ניתן בהחלט להביא שלום! לאחר שהפצצנו כמה תחנות ממסר של חשמל בבירות "לפתע" פסקו הקטיושות... זאת הדרך שמביאה את השלום ובאשר להסכם שלום, זה יגיע אולי מאוחר יותר. זאת לא הדרך של הקיצונים! זאת הדרך של רובו המכריע של העם וזאת הדרך שתנקט. דרך אגב: כך היתה נוהגת כל מדינה בעולם...

סהרורי השלום...... resh0

יבינו בקרוב כי יש עולם חדש המחייב: נסיגה עכשיו - שלום אחר כך! אתה יודע כמה פעמים הפצצנו תחנות ממסר של חשמל בבירות ובכל זאת חזרו הקטיושות? אני לא כמו הימנים שמאחלים כל יום פיגוע בתל-אביב כדי שנצא למלחמה. אך אני מבין ממך שסופסופ אתה רואה שגבול הצפון שקט לאחר הבריחה משם - כך יהיה גם בחזית המזרחית - לא עדיף שנצא משם לפני שנברח?

resh0

New member
אתה ממשיך להתעלם מהעובדות

1. השאר לאנשי מקצוע לקבוע מיהו סהרורי. 2. "נסיגה עכשיו - שלום אח"כ" - אין לכך תקדים בעולם וגם לא יהיה. 3. הקטיושות חזרו כאשר לא היינו עקביים והתקפיים. 4. גבול הצפון אינו שקט והאוייב מצוי בשלב הכנות מתקדם כדי לתקוף. 5. למה לצאת משם? מי יברח? אם תספר לנו את המתכון לגרום לבריחה, אולי נוכל להשתמש בו כדי לגרום לאויב לנהוג עפ"י: "עדיף זנצא משם לפני שנברח.... - לא ענית על השאלה המתייחסת לקריטריונים שעל-פיהם החלטת שהשטחים שייכים לפלשתינים. - התעלמת מהודעה שלי המעלה סוגיה חשובה, להלן תוכנה: "שימו לב למתרחש בראשות הפלשתינית! כיצד מתחילות החמולות לריב בינהן... שאלו את עצמכם: מה יקרה יום לאחר מותו של עראפת??? איזו מלחמת אחים עקובה מדם צפויה על ירושת הראיס והיתרונות שבשלטון החמולאי??? אני מקווה שאין חלוק עלי שאכן היום בו לא יהיה עראפת, אכן יגיע )במהרה בימנו(, השאלה היא: האם בנסיבות אלו ישנה הצדקה להגיע להסכם עם ערפאת? מה יהיה ערכו של הסכם שכזה, יום לאחר שעראפת ימות?" איזה "שלום אחר כך" אתה רואה? תן לי סימן אחד, דוגמה אחת, שרביב של אור בקצה המנהרה...

עובדות, רק עובדות.... resh0!

1. אני קובע מיהו סהרורי. 2. "נסיגה עכשיו - שלום אח"כ" - הייתה, בלבנון, בויטנאם, באפגניסטן, בכל המושבות הפורטוגליות, בכל המושבות הבלגיות ועוד, זהו הליך הכרחי כאשר אין הסכמה על הסכם שלום או הסכם בכלל. 3. "הקטיושות חזרו כאשר לא היינו עקביים והתקפיים" אתה אומר ואני מסכים אתך כי, לאחר שיצאנו מלבנון הפכנו לעקביים ונקווה שגם לא יגיעו שוב, לעולם. 4. גבול הצפון שקט וגם אם האוייב מצוי בשלב הכנות מתקדמות כדי לתקוף, אין כל ספק שנדע להכות בו שוק על ירך. בינתיים חסכנו בחיי עשרות חיילים ואני לא מזלזל בעובדה זו שרק בגללה היה כדאי לברוח וחבל שלא עשינו זאת מוקדם יותר. 5. "למה לצאת משם? מי יברח?" אתה שואל אותי ואני חוזר ואומר לך כי עדיף שנצא מהשטחים, היום – בראש מורם, שאם לא כן נברח משם, במוקדם או במאוחר עם הזנב בין הרגליים. שוב ושוב אתה מחפש קריטריונים שעל-פיהם השטחים שייכים לפלשתינים הקריטריון הוא המצאה לקבלת עבודה או לקידום בסולם הדרגות, בסכסוך בינינו לבין הפלסטינים, לא בקריטריונים מדובר אלא באפשרויות העומדות בפנינו ואין ולא יהיה מצב שבו נצליח לדכא עם אחר לרצוננו. 6. "התעלמת מהודעה שלי המעלה סוגיה חשובה, להלן תוכנה: "שימו לב למתרחש בראשות הפלשתינית! כיצד מתחילות החמולות לריב ביניהן..." וכו´ ואני שמח לבשר לך כי אין זה עניין שלי מה יקרה שם בין במה שקורה היום ובין למה שיקרה אחרי מותו של ערפאת. 7. המאבק על ירושת ערפאת, גם אם תהיה "מלחמת אחים עקובה מדם" היא עוד סיבה שאנו חייבים לצאת מהשטחים כדי שלפלסטינים יהיה את הכוח להכריע את גורלם ללא התערבותנו. 8. "האם בנסיבות אלו ישנה הצדקה להגיע להסכם עם ערפאת? מה יהיה ערכו של הסכם שכזה, יום לאחר שעראפת ימות?" בהחלט שאתה צודק, הערך של נסיגה רק עם הסכם שלום, כמו שדורשים סהרורי השלום, הינו חסר ערך ממשי, במידה והצד השני ירצה להפר את ההסכם וזו עוד סיבה למה אנחנו יכולים להרשות לעצמנו נסיגה גם ללא הסכם. 9. אני שמח לבשר לך כי נתתי לך "שרביב של אור בקצה המנהרה..." ואתה ממשיך לדגול בהמשך המצב הקיים שיוביל אותנו לאובדן הבית השלישי, כדי לראות את האור בקצה המנהרה מריך פשוט לפקוח ת´עיניים.

resh0

New member
זה עובדות?

1. סהרוריות היא עניין של מדעי הנפש ועד כמה שידוע לי אין לך הכשרה מקצועית בתחום זה. 2. ליד לבנון ישנה מדינה ושמה סוריה. משם לא נסוגנו ושם יש לנו שלום! לא מסוריה חטפו לנו חיילים, אלא מלבנון. 3. ואם יתחילו שוב הקטיושות? האם אתה טוען כי עלינו להשאר עקביים? אולי גם שם להבליג? מה הקשקוש הזה? 4. נדע להכות בו... איך??? בנשק ההבלגה? עפ"י אותה הטרמינולוגיה אותה אתה הצגת, מוטב שנכה אותם עכשיו מאשר נצטרך להתמודד מולם לאחר שישפרו את הכנותיהם ואז נשלם ביותר דם של חיילים/אזרחים. 5. אם הפלשתינים הצליחו לדכא אותך ולהגיע למצב בו אתה מוכן לוותר על שטחים ממולדתך, אני מעוניין לקבל ממך את הרצפט כדי לעשות את אותם הצעדים כך שנצליח לדכא אותם באותה הצורה. על כל מקרה, אתה דוגמה חיה שמוכיחה שאפשר ועוד איך אפשר לדכא אחד ועוד אחד... 6. בצבא כנראה לא היית ואין לך מושג בעניינים בטחוניים. בעניין הבטחוני בלבד, ההתישבויות מהוות הצדקה להחזיק שם כוחות, כך שאם תפרוץ לחימה, תהיה שם ולא פה! חשוב לנו שהם יהרגו אחד את השני כאשר אנו מכתרים אותם ולא מאפשרים להם לבטא את ייצר האלימות שלהם כלפי מטרות ישראליות. אנחנו צריכים להיות שם גם כדי לסייע, כך שהם ירצחו אחד את השני "כמו שצריך". דרך אגב אוי ואבוי... אתה תעמוד מין הצד כאשר הם טובחים אחד בשני??? בסוף עוד יועמד שר הביטחון למשפט בבית-דין לפשעי מלחמה... 7. וכעת לעניין האור שבקצה המנהרה: נכון שיש להתחשב באפשרויות העומדות לפנינו אך עליך להבין כי ישראל היא מדינה דמוקרטית בה מתקבלות החלטות עפ"י רוב. אם תפקח את עיניך, תגיע להבנה כי לעולם לא תהיינה 61 אצבעות שיצביעו בעד פינויים של הישובים אל קווי 67!!! ל ע ו ל ם !!!!!!! לכן האפשרות הזאת פשוט איננה רלוונטית. אם באפשרויות מדובר, חפש לך בבקשה אפשרות אחרת. האור בקצה המנהרה הוא פשוט: 1. על ישראל לתפוש שטחים לא מיושבים מתוך השטחים שנתנו זמנית לפלשתינים במסגרת הסכם הבניים. על ישראל להגריז כי שטחים אלו יוחזרו למעמדם הקודם מייד לאחר תקופת הצינון מתוך דו"ח טאנט. כך העברנו את הכדור אל עראפת! רוצה שטחים בחזרה? הפסק את הטרור! לא תפסיק את הטרור? ניקח עוד שטחים!!!! כך אנו קובעים את סדר היום וזהו נצחון לא מבוטל. 2. לחכות בתנאים של סעיף 1. עד למותו של עראפת ולהמתין להתפתחויות, כאשר שאיפתה של ישראל להביא למצב בו החמולות רבות בינם לבין עצמן ומחסלות את מחסני התחמושת שלהם. 3. לאחר שיוכרע קרב הירושה על משרת הראיס (אולי הראיס הנבחר יהיה בסיוע מדינת ישראל) ואז לבדוק אפשרות להסכם חדש לחלוטין שיהיה מבוסס על הפרדות פיזית מהפלשתינים (כולל פלשתינאי ישראל). זוהי הדרך הנכונה, זוהי הדרך שתנקט לאחר שתחלוף לה ממשלת האחדות המצחיקה הזאת! זאת הדרך היחידה בה ניתן להביא שלום יחסי לאזרחי ישראל ולהביא את מדינת ישראל אל עמדה שממנה ניתן יהיה להגיע להסכם מדיני שפוי שיהיה בו שלום לדורות. באשר לעמדתך, יש לקחת אותה בפרופורציות המתאימות: "תן לזאב כבשה ועוד כבשה, בסוף יהפוך לצמחוני..." אכן ישנו סיכוי קלוש שזה יקרה ובוודאי שיהיו מעטים שיתפתו להמר על האפשרות הזאת, אבל הם מעטים מאוד... בדיוק כמו אלו הסבורים "קודם נסיגה - אחר-כך שלום".

לא מדובר בהזיות..... resh0!

1. אני לא מבין למה אתה מזלזל ביכולת המדעית שלי? 2. סוריה? גם סוריה אתה רוצה שלום? 3. ואם יתחילו שוב הקטיושות אפשר לסמוך על צה"ל שיעה עבודה טובה. זה שבחרת במבליג שרון, לא מרשה לך לזרוק את האשמה עלי. 4. הטרמינולוגיה של להכות אותם עכשיו היא רק טרמינולוגיה שאינה בת בצוע. 5. הפלסטינים לא הצליחו לדכא אותי, נהפוך הוא: הנכונות שלי לסגת מכל השטחים ולפנות את כל ההתנחלויות מוכיחות שאני לא מתלהב, בלשון המעטה, מהיכולת שלהם לפגוע בנו. 6. אותי חינכו כי הצבא זו רעה חולה שחייבים למלא אותה אך לא להתגאות בה. 7. ההתנחלויות מהוות מכשול לביטחון והלחימה הפלסטינית מתקיימת ברובה בתוך הקו הירוק בגללה. 8. אני בטוח שגם אתה תעמוד מין (אגב כך כותבים מן) הצד כאשר הם טובחים אחד בשני" ולא תזרוק עצמך מנגד ושר הביטחון יועמד למשפט בבית-דין לפשעי מלחמה, רק אם אנחנו נהיה שם. 9. אם הבנתי אותך נכון, הרי שאם לא יהיו 61 "אצבעות שיצביעו בעד פינויים של הישובים אל קווי 67!!!" הרי מה שנשאר שבסופו של דבר נאלץ לברוח משם? 10. ישראל תפשה שטחים לא מיושבים וכן מיושבים וגם ההיתקעות שלנו 35 שנה לא שינו את העובדה שמדובר בשטחים כבושים. וכל החזיונות שלך על כיבוש מחדש או שמותו של ערפאת יביא לפתרון, הן רק הזיות ולא יותר. הדרך הנכונה, "זוהי הדרך שתנקוט לאחר שתחלוף לה ממשלת האחדות המצחיקה הזאת"? שמעתי זאת גם בתקופת שלטונו של ברק ואתה גם תמשיך בכך אחרי ששרון ייפרד מכסא ראש הממשלה, אני מוכרח לציין את העובדה שהמשך ההזיות של הימין הקיצוני, עדיפות על השתוללות ברחובות. "תן לזאב כבשה ועוד כבשה, בסוף יהפוך לצמחוני..."? אני חושב הפוך ממך, הזאבים הם אנחנו, אמנם הכבשה היא חיה יותר סימפטית אך אני מעדיף להישאר זאב, עם נכונות לחשוב בהיגיון. הסיכוי כי נצא מהשטחים הוא עניין של זמן וכל יום שעובר מקדם או את היציאה בכבוד מהשטחים או את הבריחה משם עם הזנב בין הרגליים. ולבסוף, אל תתהלל כמפתח, אתה וחבריך בפורום מיעוט שולי שבשולי!

resh0

New member
בהחלט מזלזל ביכולת המדעית שלך!

1. גם אילו היה לך ידע בנושא, לבטח לא היית מתיימר לקבוע כי מחנה פוליטי שלם סובל ממחלת נפש וקביעתך זאת נקבעה מבלי שפגשת את האנשים... לא רק אני, כל אחד אחר יזלזל ומזלזל. 2. יש לנו שלום עם סוריה! אבל אין לנו הסכם שלום. החשוב הוא השלום! יש לשמור על ההישג הזה. 3. צה"ל לבטח שיעשה עבודה טובה, אבל זה יקרה אך ורק והדרג המדיני יתן לו אישור. נתניהו נתן את האישור והתוצאות הכן הגיעו! ברק התקפל, שרון מהסס ובקרוב תחזורנה הקטיושות. ואז... כיצד לדעתך יש אז לנהוג? 4. אם אתה טוען שצה"ל יכול לעשות עבודה טובה, המשמעות היא שהתקפה מכרעת עכשיו אכן ניתנת לביצוע. נכון שאין במכה שכזאת כדי להפסיק את הטרור כליל, אבל גם הסכם מדיני וגדר חשמלית לא יכולה! הכנסתו של פושע לכלא לא תפתור את בעיית הפשע, אבל בכל זאת משליכים את הפושעים לכלא... ואולי לדעתך יש להבליג לנוכח הפשיעה? או לתת מראש כסף לפושעים??? הרי לתקוף את ראשי הפשע זה "לא ניתן לביצוע"... 5. הפלשתינים הצליחו לדכא את אמונתך בצדקת הדרך! האדמות שייכות לארץ ישראל ואתה מוכן לוותר על חלקים ממדינת ישראל. אין בשום מדינה בעולם אזרחים מדוכאים כמוך שמוכנים לוותר על אדמות מולדתם, גם אם התמורה גדולה. אפילו הפלשתינים לא מוכנים לוותר על מה שהם מאמינים כאדמתם. איך שהוא קומץ רוצחים עלובים הצליח לשכנע אותך שכדאי לך לוותר... למזלנו הם לא הצליחו אצל רבים. 6. למה לא להתגאות בצבא שלך??? צבא הגנה לישראל! זה שמגן על אזרחי ישראל מפני האויב!! הצבא הנאור בעולם!!!! 7. אם יש לסלק כל מכשול לבטחון כפי שאתה מייחס להתנחלויות, יש בראשית לפנות את פלשתינאי ישראל שמהווים עול ביטחוני ומקום מיסתור למתכנני הפיגועים, כמו-כן הם מתפרעים ומסיתים בעצמם. מה דעתך??? 8. תתחיל מהסוף להתחלה: אנחנו לא נהיה בשטחים שכבר נמסרו לפלסטינים, פרט לשטחים שישראל תתפוס בקרוב, שטחים שאינם מיושבים יחסית. מלחמת הירושה על משרת הראיס לא תהיה בתחום שבו לישראל יש אחריות בטחונית. אנחנו נעמוד מן הצד ואפילו נסייע לפלשתינים להלחם היטב אחד בשני. 9. מדוע שנאלץ לברוח משם? עם ישראל איתן ואינו כנוע כמוך! אנחנו גם לא ניסוג מת"א היה וחס וחלילה יתרחש שם עוד פיגוע... 10. שטחים כבושים? ממי כבשנו? מתי זה קרה? מהו הקישקוש הזה? איכן יש מ"ר על-פני כדה"א שאינו מהווה שטח כבוש?? תפסיק לקשקש! אני לא מנוי על מחנה הימין הקיצוני אבל אני מעריך את יכולתו לנבא השתלשלות ארועים בעתיד. גם אז, לפני החתימה על ההסכם האומלל קראתם להם "הוזים וקיצונים" אבל היום גם אתם יודעים עד כמה שהם צדקו... אולי הפעם תכה על חטא ותתיחס ברצינות לאמירותיהם של ה"הוזים"??? מותו של עראפת לא יביא בטחון ושלום בטווח המיידי, אבל מדובר ב"ערבוב קלפים" שיאפשר תחת מציאות חדשה להגיע להבנות והסכמים שפויים. "לברוח" אל קווי 67 תמיד אפשר יהיה...אז לכן מוטב שתסכים איתי: נמתין למותו של עראפת וההתרחשויות שתבאונה אחרי ואז נקבל החלטות! המציאות תכתיב לעם מה להחליט והעם לא טיפש. מתאים לך?

בן עזאי היה אומר על זה: "אל תהי בז

בן עזאי היה אומר לך על זה: "אל תהי בז לכל אדם, ואל תהי מפליג לכל דבר. שאין לך אדם שאין לו שעה, ואין לך דבר שאין לו מקום". 1. מאחר ואין לך כל ידע מדעי, אין לי כל עניין להיכנס עמך לוויכוח על הנושא, רק אומר לך כי פגשתי כל-כך הרבה אנשים, רבים כל-כך שאין סיכוי כי אתה תפגוש רבע מהם בכל שנות חייך. 2. שלום עם סוריה הוא אפשרי רק אם תיתן לבשר לשכשך במי הכינרת. 3. אני שמח ששוכנעת כי "צה"ל לבטח שיעשה עבודה טובה" ועליך לדעת כי הוא יקבל הוראה לעשות זאת לא בגלל הזיות של הימין הקיצוני אלא רק אם נעמוד בפני סכנה קיומית, באמת. ההתקפלות של ברק, הביאה לכך שכבר יותר משנה אין קטיושות וכל הגליל פורח. אני לא רואה שחורות ולא מאחל, כמוך, שהקטיושות יחזרו, לכן אני רואה עצמי פטור מלהשיב לך על עוד הזיה ימנית שגרתית. 4. צה"ל יכול לעשות הרבה עבודות טובות, אילו רק היית יודע כמה, רק מה? צה"ל הוא צבא שאין לו מדינה, אלא למדינה יש את צה"ל והוא יצעד רק לפי החליל של הפוליטיקאים שלא כך-כל ששים לחלל לפי החליל שלך, כך יהיה תמיד. 5. בניגוד לך, אני חושב כי הפלשתינים הצליחו לדכא את אמונתך בצדקת הדרך! האדמות שייכות לארץ ישראל ואני לא מוכן לוותר על חלקים ממדינת ישראל, אך בניגוד לך אין אני חייב לממש את כל זכויותיי וחלק מהן אני משאיר לבוא המשיח. הפלסטינים שכנעו אותי רק בדבר אחד, אסור לי לסמוך על שכמותך, ואגב לא רק מהם למדתי זאת. למה לא להתגאות בצבא שלי? בטח להתגאות אבל אין צורך שכל פרט ופרט יכריז על מעשיו. 6. הניסיון שלך להציג את הטרנספר של הפלסטינים כתרופת פלא, היא מסוכנת עבורך המחנה שלך כי כידוע לך יש היום את בית-הדין הבינלאומי לפשעי מלחמה, למזלנו וגם למזלך אין אתה והמיעוט הקטן שבשמו אתה מדבר סיכוי שהוא יהיה אי-פעם בשלטון. 7. אין ספק כי לאחר הנסיגה מהשטחים הכבושים ופינוי כל ההתנחלויות, אפשר אם הפלסטינים ירצו בשלום, לדון עימם על העברת נצרת, אום-אלפחם, טייבה טירה וכד´ לתחומם ולבקש מהם שטח חלופי עבורנו. 8. "מדוע שנאלץ לברוח משם? עם ישראל איתן ואינו כנוע כמוך!" אני כנוע? נראה שאתה לא רק כנוע אלא חי בפחד מתמיד שאינך מסוגל אפילו לחשוב בהיגיון של ילד קטן, כולם מבינים שהתמורה להשתחררות שלנו מזרועותיו של הכיבוש מחייבות את יציאתנו משם, ללא דיחוי. אנחנו גם לא ניסוג מת"א וגם לא מחיפה וגם לא מכל מקום אחר שבתוך הקו הירוק כי לזאת יש הסכמה בכל שכבות העם. 9. שטחים כבושים? ממי כבשנו? מתי זה קרה? הקשקוש שלך והניסיון שלך להיאחז בכיבוש שכל בר-דעת כבר מבען כי אין לו כל סיכוי, העביר אותן על דעתך וגם אבדת את הזיכרון שלך. ייתכן כי אתה "לא מנוי על מחנה הימין הקיצוני" אבל אין כל ספק כי כל הרעיונות שלך לקוחים מהאידיאולוגיה הימנית קיצונית שאבד עליה הקלח, והוא בסך הכל מיעוט קטן ומאוס על רוב חלקי העם. ההוזים מהימין הקיצוני לא ישנו עובדה פשוטה אחת: אף מנהיג לא יובלי את עם ישראל בדרכם כי הוא יודע שבסוף הדרך לא תמתין לו התהילה אלא הסיכוי הגדול לחורבן הבית השלישי. מותו של ערפאת לא מעניין אפילו את הסבתא שלי זה לא יביא בטחון ושלום, לא בטווח המיידי ולא בטווח הרחוק, אינני קפלן כמוך אשר מאמין כי "ערבוב קלפים" שונה יאפשר להגיע להבנות והסכמים שפויים. המציאות תכתיב לעם מה להחליט והעם לא טיפש. מתאים לי, רק אני לא בטוח שלך זה תמיד מתאים!

resh0

New member
מי זה בן עזאי?

1. למרות שאינני מכיר אותו, אני משוכנע שאפילו הוא יודע שלהתיימר בלייחס למחנה פוליטי שלם וגדול מחלת נפש, הוא צעד שאינו מורה על חכמה רבה ו/או כשרון והגיון. 2. יש שלום עם סוריה! אין הסכם שלום...בהחלט שזה עדיף על מצב בו יש הסכם שלום, אבל אין שלום. מכיוון שאין לנו שום עניין עם עם שמונהג ע"י משטר רודני המתפרנס מטרור וסחר סמים, מעולה המצב הנוכחי. 3. אזרחים רבים היום מצויים תחת סכנה קיומית וחובה על צבא הגנה לישראל לספק לו בטחון. פעם לא היה בכך צורך מכיוון שממשלות ישראל הורו לצה"ל לנהוג מדיניות שתיצור הרתעה וזה הספיק! זה לא עניין של ימין או שמאל, הוזים או מציאותיים. זה עניין של חובת מדינה לדאוג לבטחון אזרחיה. אף מדינה בעולם לא תבחר להגן על אזרחיה באמצעות טרינספור אזרחיה!!!! רק בישראל קיימים אנשים המשתייכים לתנועות פוליטיות הסבורות שזאת הדרך הנכונה. מעניין! כל העולם מטומטמים ורק השמאל המדיני הישראלי המתכלה הוא החכם... חשבת על זה פעם? 4. הצבא יחלל עפ"י מה שיורה לו הדרג המדיני וזה מצויין! מנתניהו הוא קיבל הוראות מסויימות וביצע אותן, מברק ומשרון צה"ל קיבל הוראות אחרות, בבחירות שתבואנה יבחר העם בדרג מדיני שאכן יורה לצה"ל לחזור לבצע פעילות שתשיג בחזרה את נשק ההרתעה שאיבדנו. 5. אדמות? משיח? מה קרה לך????? היכן יש עוד מדינה בעולם בה ישנם אנשים כמוך??? אתה מיעוט שבמיעוט!!! נראה כמו איזו כת משיחית.... 6. הטרנספר של הפלסטינים הוא לא תרופת פלא. מדובר בצעד שהוא חלק מההפרדה המתבקשת שבלעדיה לא יהיה שלום לעולם! בית המשפט הבינלאומי הוא חרטא אחד גדול. גם הם יבינו כי אין בזה כדי לשנות את האינטרסים של עמים וזה ייפסק. לטרנספר תופעות לוואי רבות (משני הצדדים) אבל כאשר יובא לפני הציבור כי זהו המחיר למצב של שלום, רוב העם יתמוך בטרנספר הדו-צדדי. 7. לא תהיה נסיגה ולאחר מותו של עראפת תעבור תקופה ארוכה מאוד עד שיהיה עם מי לדבר. 8. איזה כיבוש להשתחרר מזרועותיו? מה הצורך הזה? באיזו עוד מדינה בעולם ישנם אנשים כמוך שרואים פסול בכיבוש? ושוב: כל מ"ר על-פני כדה"א הינו שטח כבוש!!! 9. ראה את כל העולם וכיצד הוא שומר בקנאות על אדמותיו...אנגליה יצאה עד לאיי פוקלנד הקפואים ועשירי הנפט כדי להגן על האינרסים שלה, גם אם הם רחוקים...וכעת אתה אומר כי אינני מסוגל לחשוב בהגיון של ילד קטן... מעניין שבכל העולם אין אנשים עם הגיון כמו שלך, בעצם אתה טוען שכל העולם מורכב מאנשים לא הגיוניים ורק אתה ושכמותך מנויים על אלו שניחנו בפלאי ההגיון... 10.

התלהמות לריק!

למזלי רוב העולם דומה לי וכשאתה וחבריך מתרבים, אנחנו דואגים להתאחד כדי להחזיר אתכם להיות שוב מיעוט חסר חשיבות!

resh0

New member
לחיות בשלום על אדמתו.

זוהי שאיפתו של כל עם ומדינה. אף מדינה בעולם לא תוותר לעולם!!!! לא על מה שהיא מאמינה כאדמה שלה הסכות לריבונות עליה ולא על זכותה שאזרחיה יחיו בתנאים של בטחון ושלום על האדמה הזאת. כל מדינה שמרגישה מאויימת הן בתחום הריבונות על אדמתה והן בתחום בטחונם ושלומם של אזרחיה על אותה האדמה, נוקטת בצעדים קיצוניים ביותר כדי להרתיע את המאיים!!! כך נוהגות כל המדינות כך תנהגנה כל המדינות כך אני חושב שיש לנהוג כך רובו המכריע של אזרחי העולם סבור שיש לנהוג!!!!! רק בישראל ישנו קומץ קיצוני, מין כת משיחית שסבורה שכל מדינות העולם לא נוהגות "כמו שצריך"... לדעתם רק האידיאולוגיה של השמאל המדיני הקיצוני, היא הדרך הנכונה שבה יש לנקוט! אתם מיעוט שבמיעוט! מתנשאים ואפילו מנודים! (כך נוהגים בכם בכל מדינות העולם). אז בוא נבחן את העובדות ונסכם זאת כך: - רוב העולם דומה לי ולא לך. - לעולם לא תתרבו! לא בישראל, בטח שלא בעולם. - לעולם לא תתאחדו כי אתם מורכבים מחבורה של מתנשאים שהמוטו שלה אינו אופרטיבי, אלא הרצון להתבלט בתור יוצא דופן. - "מיעוט חסר חשיבות" זהו העתיד של השמאל המדיני הקיצוני הישראלי. אילו היית פוקח את עיניך ורואה את הסקרים אילו נערכו הבחירות האחרונות בשיטת הבחירות הכלליות, היית רואה כיצד הייתם צונחים מטה מטה... למזלכם הסכיזופרן הסדרתי נתן לכם עוד שנתיים וחצי לנשום.

עוד התלהמות!

למזלנו כל מי שתבחר יתן לנו הרבה זמן לנשום! כל עם יחיה על אדמתו, ממערב לקו הירוק היא המדינה שלנו, את מזרחו של הקו יקחו הפלסטינים!

למעלה