תנו כותרת....

תנו כותרת....

אני משועממת אז זה מה שאני עושה, מחפשת תמונות, מה לעשות? שתפו איתי פעולה, ושוב אני מתחילה (נראה אתכם דוחפים בדיחות רקטליות לתמונה הזו, נראה אותכם! חיחיחי....): לוקסנה טרוי חושבת לעצמה: "I wonder if he knows he has two little men dancing in his ear?" או: "My God!! I can see all the way to the other ear!!! There´s nothing in his head!!!"

הנה הצעה..

יקירי בוא נלך לרקוד... לא תודה אני מעדיף לבהות בנקודה אקראית בחלל החדר..

אם ברקטום ד´עסקינן ...

לוקסנה לרייקר .. " נו .. מותק .. למה אנחנו לא עושים סקס אנלי כמו פעם
" ורייקר עונה לה תוך כדי דרמתיות השמורה אך ורק לסדרות הסבון הספרדיות " לא יכול בובה .. התחורים שלך מגעילים אותי
" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

reformy

New member
תסלחו לי, אבל התמונות האלה

מוציאות מכם את כל הגועל האצור בכם.

יש גועל ויש גועל..

והבדיחות הרקטליות האלו הן מסוג הגועל ההכי דוחה בעולם!!! כל שאר הדברים שאנשים רושמים דווקא בד"כ נורא משעשעים..

סליחההההההההההההה ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

השירשור התחיל בזה שביקשו ספציצית ואיתגרו אותנו למצוא משו מגעיל עם הקשר רקטלי .. ביקשתם ונענתי ... ומי שלא מוצץ חן בעיניו .. אז ש *** OFF

לא שרציתי, אבל ביקשת כל כך...

לווקסאנה: נו רייקר, למה אתה לא יושב לידי? רייקר: אאאהה... המממ... זה.... את מבינה, אחרי שדאטה בדק את הקפטן הוא תפס אותי...

bewiched

New member
מה דעתכם על:

רייקר: דיאנה זרקה אותי,עכשיו אני אהיה לבד רוקסנה:אתה תמיד יכול להצתרף אלי ואל הקפטן ללילה מטורף של סקס שהוא לא יודע שאני מתכננת

כותרת מגניבה ממש כאן....

מותק רוצה שאני ישמן לך את הצירים לא בא לי. בואי נחליף ברגים לברגים זוהרים בחושך

התמונה נורא נחמדה

היא ממש טובה לתן כותרת, צאו קצת מהרקטום ותחשבו על כותרות יפות!! אני עוד לא הצלחתי... אגב- יורד עכשיו גשם אצלנו, ואין מאושרת ממני... I
RAIN

../images/Emo46.gif

אני מנהלת פורום (של סלסה) ואני נשבעת שאני הייתי מוחקת את בדיחות הרקטום האלו אם יכולתי... די כבר! אני ממש מתאמצת למצוא תמונות שוות ואתם יכולים רק להתלוצץ על פי הטבעת של רייקר!!! זה יכול להיות מצחיק, תחשבו קצת...

Esmena

New member
גם אני. די, זה די מגעיל ואפשר

להגיד שדי מיצה את עצמו.

תראי... תשמעי...

טוב, יש כמה דברים שאני חייב להגיד על ההודעה שלך: 1. קודם כל, הבאת לי רעיון מדהים - להקים תת-פורום "הרקטום של רייקר". מאחר ואת כלכך עזרת לקידום ופיתוח הנושא, אולי תרצי לנהל את הפורום? 2. אני מוחה נמרצות על הטענה שלך שאנחנו נעולים על הרקטום של רייקר. זה ממש לא נכון. ואם תבדקי אחורה, תראי שעסקנו רבות גם ברקטום של פיקרד ואחרים. 3. את בהחלט צודקת שחלק מההודעות הן סרות טעם, כגון זו של "עייף כרוני". אני מסכים שיש מקום שמנהל הפורום ישקול מחיקת הודעות שכל מהותן היא גסות רוח. אבל זה לא אומר שכל התבדחות אנלית היא כזו. 4. חוץ מזה, אם אפילו טאשה אומרת (לפני שתי הודעות) שהיא לא מצליחה לצאת מהרקטום של רייקר, אז מי אנחנו שנצליח?

אם רק הייתי משתמש ב ...

קרם לחות ויטאלינאה אז אולי לא היה לי ככה יאמבה קמטים בכל הגוף ...

למעלה