תנו המלצה על ליגה..

• פותח הנושא dlml
  • פורסם בתאריך

dlml

New member
תנו המלצה על ליגה..

שתיהיה תחרותית, ללא הגבת זרים (או שיהיה אפשר מספר רב של זרים), שתיהיה ליגה עם שם, ששחקנים ירצו לבוא לשם, ובכל זאת אני לא מדבר על ליגה כמו אנגליה ספרד איטליה ושות'.. למה אני עם חיפה כבר התיאשתי.. זה משעמם מאוד בליגה, ובאירופה אני לא יכול להתקדם כי שחקנים גדולים לא רוצים לבוא אלי..

שחקנים בכירים יבואו רק לספרדית

אנגלית ואיטלקית. אם אתה רוצה ליגה בלי הגבלת זרים אז תבחר באיטלקית. אני אישית לא סובל את הליגה האנגלית כי אי אפשר להביא שחקנים צעירים שאין להם הופעות בנבחרת,או בגלל הגבלת הזרים,ורק 5 מחליפים בסגל. אם אתה ממש רוצה אתגר,לך על הליגה הארגנטינאית עם בוקה או ריבר,אתה יכול ליצור לך ממש שליטה שם בכל דרום אמריקה.

dlml

New member
בסוף נשארתי עם חיפה,

אני מקווה שאם יהיה לי עוד כסף ושם יותר טוב שחקנים ירצו לבוא.. בכל מקרה, אני כבר 3 שנים בקבוצה, בכל עונה העפלתי לליגת האלופות, יש לי 35 מילידון דולר בכיס, ואני רק מרוויח עוד ועוד כסף, אם יהיה לי נגיד לתת 60 אלף דולר בשבוע לשחקן שמרוויח 30 בקבוצה שלו, והוא תותח, הוא לא יבוא אלי? זה פי 2... בכל מקרה, יש לי אחלה של חבר'ה צעירים, החתמתי אתמול את תמיר כהן (שילמתי עליו 2 וחצי מיליון דולר, המניאקים האלה לא רצו לתת לי אותו.) ועוד שאלה, אם השחקנים הזרים שלי ישחקו בנבחרות שלהם והם יצליחו שם באיזה טורניר, אז קבוצות גדולות יתענינו בהם והשם של הקבוצה שלי יעלה? בכל מקרה.. הנה כמה מהשחקנים שלי. (שאת כולם מצאתי דרך סקאוטינג ששלחתי, ולא דרך איזה אתר)

dlml

New member
טוב בגלל בעיה קלה

אני ישים פה את התמונות בהמשך היום.

dlml

New member
קבלו..:

הראשון זה דניאל סזטאלה, שהבאתי אותו בגיל 17 יחד עם עוד כמה צעירים, הוא בנתיים הכי מבטיח ועושה את שלו.

dlml

New member
עזיז קור ניאנג

הגמבי, הוא נראה אומנם לא משהו בציונים, אבל הוא פשוט תותח אמיתי, השנה יש לו יריד קלה ביכולת, אבל עדיין הוא תותח.

dlml

New member
והדובדבן שבקצפת...

ליבאונג מוקואנה, הקשר ההתקפי הצעיר הטוב במשחק לדעתי, אני מביא אותו לכל קבוצה..

dlml

New member
נו מה אתם אומרים עליהם?

ויש לי שאלה, בוקולי מבקש ללכת לקבוצה גדולה יותר, ובגלל זה הוא לא מרוצה, ושמתי אותו בטרנספר ליסט והצעתי אותו לקבוצות, ובכל זאת אף אחת לא רוצה אותו.. זה קטע מעצבן..

שחקנים נחמדים לאללה...

אני מקווה שהם גם נותנים תפוקה טובה.. בקשר לבוקולי,אם אף אחת לא רוצה אותו אז תוריד לו את המחיר,ואז יהיה על התעניינות,אני אפילו הייתי מעלה בחזרה למחיר,בדר''כ עדיין התעניינות נשארת

dlml

New member
והנה הטקטיקה

וכלל ההרכב, שימו לב שהספקתי לקנות בלם רומני אחד (52 הופעות בנבחרת, בן 26)

שומו

New member
../images/Emo45.gif

ולא סתם הולנדית- אייאקס אמסטרדם

למעלה