תנור גז

תנור גז

כדי לחמם את הבית מצד אחד ומצד שני לחסוך חשמל, חשבתי על האפשרות של לרכוש תנור גז. אבל פה אני חייבת לחשוף את בורותי, אין לי מושג איך זה עובד בעצם? האם צריך לחבר אותו לתשתית הגז של הבית (כמו שעושים עם כיריים של גז) או שיש לו בלון גז משל עצמו ואפשר להעביר אותו ממקום למקום? (במקרה שאני עוברת דירות וסביר להניח שעוד אעבור ולא בטוח שבכל דירה תהיה לי תשתית גז).

אין לי מושג, עדיין לא בדקתי את זה ממש

הפעם האחרונה שהיה לי תנור גז זה היה כשהייתי ילדה, בבית של ההורים שלי. אין לי מושג איך זה עבד.

נראה לי שתקבלי את כל התשובות

אם תחפשי בזאפ ותקראי תאור מוצרים (וגם תראי את המחירים)

עד כמה שאני יודעת זה אמור להתחבר לתשתית הקיימ

ת ולא לזוז ממקום למקום (בניגוד לתנור נפט)

im mitzi

New member
להורים שלי יש כזה

חייבים תשתית, בלון גז בצמוד למקור חום אינו בטיחותי כשאת בודקת את העלויות כדאי שתבדקי עם חברת הגז בבניין כמה עולה לעשות נקודת גז נוספת ואם זה בכלל אפשרי

NightElf

New member
נראה לי שכדאי להתקשר לחברת הגז

שלך ופשוט לשאול אותם, אולי צריך להגיע טכנאי על מנת לחבר ולבדוק את הבטיחות של נקודת גז שכזאת, בנוסף, כדאי לקרוא בתיאור המוצרים ואולי גם להתקשר לחנויות שמוכרות תנורים שכאלה עם עדיפות לחנויות שמתמחות בזה ולא לכאלה שמוכרים מלא מוצרים שונים ותנור הגז הוא מוצר אחד מיני רבים שלהם ואין להם באמת מושג איך הוא עובד.

miraclemax

New member
תבדקי טוב עלויות

לא בטוח בכלל שזה ייצא יותר זול מחימום בחשמל. אצלנו היתה אפשרות לחבר את מערכת ההסקה של הדירה ליונקרס וזה בוודאות היה יוצא לנו יותר יקר. מצד שני זו מערכת שלמה שמחממת דירה גדולה בו זמנית בכל החדרים, ככה שברור שזה הרבה הרבה יותר יקר מחימום של חדר אחד.

miraclemax

New member
ושכחתי לכתוב

שאם היינו עושים יונקרס- זה מתחבר למערכת הגז של הדירה דרך חברת הגז.

למעלה