תנורים

תנורים

אנחנו מחפשים תנור טוב, פירוליטי. יש המלצות או לפחות אזהרות ממה להתרחק?

אתי@

New member
לנו יש KING ואנחנו מרוצים

גם לאמא שלי יש KING וגם לדודה שלי, ושתיהן מרוצות.

רחלילי

New member
לנו יש SCHOLTES

שקנינו במחיר מעולה ברשת ואנחנו מאד מרוצים הוא גם מעולה וגם יפה חיצונית בסגנון של פעם בצבע נירוסטה. לעומת זאתתזהרי כמו מאש אם את קונה כיריים לחוד להזהר מכיריים של אריסטון קנינו והם דפוקים לגמרי!!!! הם מנירוסטה - קשים לניקוי, כל יום עלי לנקות, אוספים אבל ולכלוך ונוראיים בכללי.

סליחה על ההתפרצות, אבל אולי את

מסכימה לרשום איזה דגם יש לך ? במקרה, אני כבר כמה חודשים עוקבת אחרי המכירות של התנורים שלהם ברשת (אני מסודרת, עם טבלאות של excel וכולי) יש כמה דגמים ויהיה נחמד לשמוע ממישהי מרוצה, באיזה דגם מדובר

רחלילי

New member
דגם

לא רשום על תנור עצמו אבל על החוברת שלו רשום: FI 434 534 אז אולי זה אומר לך משהו? הוא בחוץ מנירוסטה מקדימה יש שני כפתורים עגולים כמו תנור של פעם חמודי מאד ויש חלון מזכוכית שהיא קצת כאילו כמו ראי אבל לא לגמרי - היא בעיקר שקופה כשצריך לראות מה יש בפנים (לא רצינו זכוכית שהיא לגמרי מראה כי יותר וראים עליה כל לכלוך וקשה יותר לנקות אותה). מגיע לטמפ´ של עד 270 מחמם מהר יש לו גם טורבו ויכול כלומר לאפות כמה תבניות יחד. אני מרוצה. טפו טפו לא היו איתו בעיות מעולם. טפו. יודעת שהוא מאד יקר בחנויות. נקנה לפני כשנה. נקנה באיזה מכרז ברשת בהפרש רציני ביותר ביחס למחירו בחנויות.

רחלילי

New member
ואגב נירוסטה

לא כל נירוסטה היא בעייתית הנירוסטה של השולטס היא ממש לא בעייתית אני מנקה מידי פעם והוא לא מראה כל נגיעה עליו. זה לעומת הנירוסטה של הכיריים שתופסת כל גרגר אבק וכל נגיעה בה מותירה כתם נוראי. חשוב לבדוק איזו נירוסטה כולם יגידו לך שהנירוסטה שלהם מעולה ולא מתלכלכת אבל מסתבר שיש הבדלים והשולטס מעולה מבחינה זו. והאריסטון דפוק-מנסיון.

*מור

New member
יש גם חומר ניקוי טוב לנירוסטה

שאני שמה אותו כל כמה זמן שמגן עליו מנגיעות לתקופה ארוכה

*מור

New member
3m stainless steel cleaner&polish

אין אותו ברשתות השיווק, אבל יש חנות ברחוב ראשי ברמת גן שמחזיקה אותו

*מור

New member
זה ספריי, אני שמה פעם בחודש

הוא ממש עושה ציפוי לנירוסטה מאין שיכבת מגן.

רחלילי

New member
איזה קטע

רחוב רשי כבר דיברתי עליו היום בהקשר אחר לגמרי איפה זה יוצא? אני מכירה את זבוטינסקי ביאליק ככר אורלע איפה זה רשי?

*מור

New member
רש"י זה פינה מאבא הילל וממנו ניתן

להיכנס לז´בוטינסקי

*מור

New member
זה הרחוב שממול למשטרת ר"ג אבל בכדי

להגיע אליו צריך להיכנס מרחוב סוקולב

הי איילה,

אם הכנת לך טבלאות מסודרות אני נורא נורא אשמח אם תשלחי לי אותם! תחסכי לי המון עבודה ככה. אגב, אני מתכננת בילד אין למרות שהבנתי שכמעט כל דגם יכול לבוא גם בבילד אין.

אוסנת123

New member
גם לי יש את התנור הזה!!!

הדגם הוא 534 לדעתי (434 זה הצבעים הסטנדרטיים, 534 זה הנירוסטה) קניתי אותו באולסייל לפני 7 חודשים במכרז. מאוד מאוד מרוצה וחורשת עליו ללא הפסקה.

Hadar p

New member
גם לנו יש קינג וגם לסבתא שלי וגם

לאחותי וכולם מרוצים....שלי ושל אחותי זה תנור+גז ושל סבתא שלי הוא בילד אין לכל אחד יש בצבע אחר... לי לבן (הכי מומלץ) לסבתא שלי שחור (רואים נגיעות של ידיים
אני פולניה לא...
) לאחותי יש בגוון נירוסטה הכי גרוע מבחינת הלכלוך והאצבעות שרואים
הנה תמונה של התנור...דומה שלנו הוא רק עם תא אפייה אחד ולא שניים כמו בתמונה

למעלה