תנועת ש"ס

DANA1979

New member
תנועת ש"ס

ערב טוב לכולם!! לפני מספר ימים קיבלתי לביתי דף שבו כתוב כי תנועת ש"ס תומכים בבני רגב מועמד הליכוד לראשות העיר. ולהפתעתי היום קיבלתי דף שבו רשום כי תנועת ש"ס תומכים בגבי(גבריאל)אסרף לראשות העיר... לאחר בירור מתברר כי תנועת ש"ס בראשות המרן עובדיה יוסף - נשיא מועצת חכמי התורה וח"כ יו"ר תנועת ש"ס אליהו ישי תומכים בבני רגב מועמד הליכוד לראשות העיר לוד. עד לאן יכול להגיע גבי אסרף בשביל להיבחר...... לגבי ולכל פעיליו : אני פונה אליכם.....די נמאסתם אתם מסיתים את תושבי לוד ואתם גורמים לקרע בציבור.... תפסיקו לשקר לציבור....אנחנו לא מטומטמים!!!!!!!

DANA1979

New member
המשך.......

הדף שנכתב אל ציבור תומכי ש"ס תמיכה בבני רגב לראשות העיר!!

גבי יודע שהפסיד

ולכן הוא מנסה בכל דרך לשקר במצח נחושה ראי דוגמאת החוברת שהוא הפיץ עם צחי הנגבי ליברמן וראש הממשלה לידעתך ליברמן וצחי הנגבי הגישו תלונה והאדם ישלם על מעשיו אתמול בכנס סגן ראש העיר ממן הודיע במפורש שהמר"ן הקדוש תומך אך ורק בבני רגב .מה עושה גבי מפברק בלתי יאומן כמה אדם יכול לרדת ברמה זה האיש שרוצה להיות ראש העיר אדם שמשתמש בשקר ורמאות כדי לנסות לזכות אבל אל דאגה ב29.10.03 הבן אדם יחזור למקומו הטבעי יישב בבית ויחפש עבודה רק שאלה קטנה איך יחזיר את כל הכספים שהוא חייב??????????????????????

שחיתות או פלילים?

גבי אסרף זייף מכתב רשמי של הרב אלי ישי מש"ס ?. במכתב שונה השם בנימין רגב לגבריאל אסרף. העותק המקורי שניתן לרב אליהו ממן על ידי אלי ישי עצמו הועתק וכנראה נסרק והשם בו שונה .. חוץ מזה שזה רמאות , אין פחד? ברכות יכולות גם לבוא הפוך. לזייף מכתב ברכה של דתיים? אליהו ממן שהיה מאד נסער מהמקרה של הזיוף הראה לכל מי שהוא היה יכול את העותק המקורי. אני כול פעם המום מעזות המצח של האיש ובמיוחד מהאנשים שתומכים בו . מה , אתם עוורים ? או שגם בשבילכם כול האמצעים כשרים?!

קודם כל שבני ידאג להחזיר את כל ..

ה"מתנות" שהוא "לקח" (לפי דיווח פרשת אפל שכמובן תוקפת את בני עצמו, אך בני לא מגיב , מעניין למה? וגבי אסרף קודם כל לא גנב שום כסף והוא לא יצטרך להחזיר כי הוא ראש העיר הבא!

סימבה טוב שאתה סימבה ולא מלך האר

האריות בני גנב?מדוע הוא לא הועמד לדין?מדוע לא הוצא כתב אישום?מה הוא כל יכול?לידעתך אם היית קורה את כתב האישום של דודי אפל היית רואה שמה שנאמר הוא לגבי הוצאות בחירות אז תיגש בבקשה למר אסרף ולמר מרצינו כי הם היו החראים על הכספים !!!!!!!באותה מערכת בחירות אז אולי הכספים הגיעו אליהם??????????????????. וצר לי מאוד שאתה לא רואה בחומרה את כל הזיופים שראש המחנה שלך משתמש בהם כי הוא מבחינתו יודע שהוא גמר אז אין לו מה להפסיד אולי עדיף לו לעמוד לדין ולשבת משום שהוא פוחד מהנושים שיידפקו לו בדלת?????????????????????? בושה וחרפה לגבי אסרף ולדרכיו הלא כשרות

לידיעתך...

לא מגישים כתב אישום עכשיו לרגב כי הוא מתמודד לראשות העיר! אבל אל תדאג הוא עוד יועמד לדין על.. איך קראת לזה... דרכיו הלא כשרות..

ועוד משהו קטן..

סיבה נוספת ועיקרית , בני לא עומד לדין מסיבה פשוטה וחשובה, ראש הממשלה נותן חיסיון כי גם בניו קשורים איכשהו לאפל, אבל אני סומכת על ברק (שופט בית משפט עליון) שימנע את החיסיון...ושייצאו המסמכים מחוות השקמים אז ייראו כולם מיהו ר ג ב

בני כל יכול

כל המדינה לטובתו המשטרה השבכ ראש הממשלה ראש הממשלה מושחת בניו מושחתים כ ו ל ם מושחתים ר ק מ ר ג ב י אסרף לא מושחת נחכה וניראה מה יהיה במשפט של בנו נחכה וניראה האם הוא לא קשור לכספים האלה נחכה וניראה האם הוא לא קשור לאנשים שהפעילו את בנו אדם שיושב בכיסא לא שלו אדם שמפעיל את קשריו כדי שבית המשפט לא ימצה את הדין אם בנו שעבר עברה אדם שמזייף מרמה ומשקר אפשר להאמין עליו הכל................אז גבי אסרף לא יעזור לך כלום רק בני רגב ורק הליכוד

dron a

New member
לכח המיוחד!

נכון אתה צודק. רק דבר אחד קטן,לא קטן קטנטן,לא קטנטן,אזעאר הוא לא יכול לעשות אדון כל יכול שלך. אדון ראש העיר,הוא לא יכול לדאוג ש..ZIVSB הפנסיונר ועוד מאות מעובדי העיריה{ביניהם תומכיו לשעבר}יחייכו כל הדרך אל הבנק,כבר מספר חודשים. אך אל דאגה-בני ילך הביתה ב-28.10.2003 . ותחשוב על זה

שלום לך דנה 1979

לפני שאת מדברת ורושמת "נמאסתם"... ותפסיקו לשקר".. תסתכלי מקרוב על המחנה של רגב , לא תמצאי שום דבר אמיתי שם!!!!!!!!!!!

סימבה

מה אתם נאחזים בקרנות המזבח עד הסוף המר אולי תפתחו את העניים ותיבדקו בדיוק מי המועמד שלכם אדם שלא בוחל בשום המצעי זיוף רמיה לא מכבד את החלטת הבוחר (קרי היה צריך לעזוב את מועצת הפועלים אבל הוא בשלו כמו ילד קטן שיש לו סוכריה זה שלי ורק שלי ואף אחד לא יקבל נו באמת ביכלל לא ניגשת לבחירות אז מה אתה עושה שם ביכלל??) בתור עובדת באחד המפעלים שהיו זקוקים לעזרתו ראינו בדיוק מי האדם אנחנו לא היינו מעניינים אותנו דיבר אלינו בזילזול (כחו מה שההנהלה מציעה כי אין מה לעשות מה אתם חושבים שיש מציאות בשוק?)זה אדם שאני יכולה לסמוך עליו לא ולא ולא ולא ולא ולא ולא עד אין סוף

genesis

New member
תגובה לליכוד שלי

אין אני מצביע עבור גבי אסרף אולם מה שכתוב כאן עליו גם כן אינני מסכים. אתם מהמחנה שאחר לא יכולים לכתוב שגבי בוחל בעמצאי רמיה שונים כדי לרמות את הציבור. האמת היא שמרן עובדיה לא תמך ולא תומך בשום מועמד כאן בלוד , ובטח ובטח שלא באחד כמו בני רגב . מדוע בני אינו מפרסם את האמת לגבי תמיכתו של מר"ן עובדיה. אם באמת מר"ן תומך בו מדוע אין מראה מסמך המעיד על כך... אבל מה שקומם אותי יותר זה ההתנפלות שלכם חסרת הרסן על גבי אסרף , מחניהו והתומכים בו... לא לשכח שאלו רק בחירות, ב 29 מתעוררים ליום חדש ויפה.

גנסיס זה שאתם

עובדים עם גבי ידוע אז לא להיות כל כך שקוף למר ממן יו"ר ש"ס בעיר יש מיכתב חתום של המ"רן הקדוש חתום שהוא תומך אך ורק בבני רגב.לידעתך המסמך בתהליך של הפצה המסמך זוייף נמחק השם של בני רגב ובמקום זה הלבישו את השם של גבי אז לידעתך הוגשה תלונה במשטרה ע"י אלי ישי ומר ממן תצפה להתפתחות ביום ראשון דרך הגב זה לא המקרה הראשון בסידרת הזיופיפ גם צחי הנגבי וגם ליברמן הגישו תלונות במשטרה נגד גבי אסרף אז מעניין מאוד איך מחנה אחד מסתבך כל הזמן בזיופים??????...

genesis

New member
מר ליכוד שלי

אני לא יודע מי זה אתם...? אני יודע וכמוני כל הפורום כאן יודע שאני פועל אך ורק עבור האדם היכול להוציא את העיר מהבוץ שמר בני רגב הכניס את העיר. והאיש הוא מועמד מולדת ניסים דהן. אבל לעצם העניין... אם אכן קיים מכתב כזה ממר"ן עובדיה והוא יוצג כאן בפורום אני אישית אתנצל על דברי.. אבל רק שתדע.... מכתב כזה לא קיים, יש לי מקורות רבים , ולא פעם עליתי וגיליתי לפורום דברים שהתבררו כנכונים ... תאמין לי אין שום מכתב כזה , שאם כן הוא היה מוצג היום באותו עיתון עלוב שבו פורסמה תמונתו של ניסים דהן כשכוונת טלסקופית מכוונת לראשו.

מר גנסיס

כשאני מבטיח אז אני מקיים אני השתדל לסרוק לך את המכתב ביום ראשון (רק יום ראשון כיבשבת אין לי אפשרות לפנות למר ממן בעניין ) לא רק זאת אני השתדל להביא גם את מכתב התלונה במשטרה שהגיש מר אלי ישי אז תתאפק עד יום ראשון כמו כן אני השיג גם את המכתב המזוייף שהוגש ושאלה לי אלייך האם אז תצא בגלוי מול המעשים ומול המועמד??????? או שאז תמצאו תרוצים אחרים

genesis

New member
אם אכן קיים מכתב כזה...

שלום לך ידידי אם קיים אותו מכתב בחתימת ידו של מר"ן עובדיה... מדוע הוא לא פורסם ביום באותו מקומון עלוב...כשם שפורסם מכתבו של הצדיק כדורי..? צא מזה... לא קיים מכתב החתום ע"י מר"ן עובדיה. ובבקשה אל תשנה את נושא ההתחייבות שלי ... אני אמרתי שאם אכן קיים מכתב כזה , החתום ע"י מר"ן , אני אתנצל כאן בפורום על מה שכתבתי בנושא.. אני יודע על יתר המכתבים והתלונות שהגיש בני רגב בדבר זיופים ועל זה לא דיברתי.. אני מדבר רק על המכתב של מר"ן...

למעלה