תנועת בוגרים מאוד

roikeman

New member
בהחלט הזוי../images/Emo12.gif

זה אחד הדברים המוזרים, השאלה לאן זה יתקדם: או שזה יהרוס ומבוגרים יתחילו להדריך וכדומה או ישתתפו בטיולים ובסמינרים של הנוער. או שזה יהיה טוב כל עוד שני הקבוצות (שכב"ג והחניכים - שכב"ז) יהיו בנפרד. זה יכול להיות מעניין.

זה נשמע לי ממש אדיר!

כמו שכבר אמרו, כל עוד זה לא הורס לנוער - זה מעולה! לחזור לילדות.. בטח אם אני הייתי בת 50, הייתי הולכת לפעולות כאלו..

OMRI42

New member
ינבלות

אל תשוו אותנו לצופים אל תסתכלו עליהם בכלל

kedeman

New member
להפך

מה עם הטלת ספק? תטיל ספק בדרך שלנו, תבדוק את הדרך של השמו"ץ של הנוע"ל של בני עקיבא ושל הצופים תשווה תראה מה יותר טוב תראה איזה דברים טובים הם עושים ואנחנו לא ואז אפשר יהיה לשפר את עצמנו

kedeman

New member
הדשא של הצופים לא ירוק יותר

הוא פשוט זן דשא אחר.. קודם כל אצלנו מתחילה להיווצר תנועת בוגרים (ומי שפספס את אנשי "מפתח" שכבר לא לחלוטין נחשבים נוער אבל הם ממש לא בוגרים מנטלית...) וחוץ מזה... זה פשוט אחר! אנחנו בדרך לתנועת בוגרים כמו שיש אצל הצופים? אני לא יודע אני גם לא יודע אם הייתי רוצה תנועת בוגרים כזאת..

Hadas B

New member
חשבתי על זה

(הלכתי לאיבוד היום,אז היה לי זמן......) ונראה לי שמבחינת "החניכים" זה מצוין כי זה ממלא את היום שלהם ונותן להם עוד כיווני יצריה. מבחינתנו<?למה לא!אם יש כסף ויש רצון ויש מנחה,מצוין. נ.ב אני עוקבת מקרוב אחרי תנועת הבוגרים...

אל תלכלך על המפתחים!!!

אני יודעת שהם לא מראים את זה לעיתים תכופות (בעצם, הם לא מראים את זה בכלל...) - אבל הם מאוד בוגרים מנטלית!!! טוב, לא מאוד... קצת.

maiky0

New member
הצופים- תנועה לעשירים

וגם אנחנו מתחילים להיות כאלה.. ראה טיול חנוכה ...מש בושה.

OMRI42

New member
ממש לא נכון:

אחד ההבדלים המשמעותיים הם שבצופים ההורים מממנים חלק מהפעילות...ועל כן יורד נטל מהמועצה (ראו מקרה גן רווה). וסתם בשביל כולם, אתם צודקים התגובה שלי לא היתה בוגרת, אבל מה לעשות, אני לא יכול לסבול את השחצנות ואת ההתנשאות של חברי הצופים בב"ס שלי. ובגלל זה פיתחתי שנאה מסויימת לתנועה שמגדלת שחצנים כאלה.

OMRI42

New member
מממ

בין ראשל"צ ליבנה בגדול... ממומקמת במישור החוף, קרובה לנס ציונה רחובות וכו'..

OMRI42

New member
ואם התכוונת לתנועה,אז בנתים גן רווה

בבני המושבים, ורוצים להעביר אותם לצופים כי למועצה אין כסף

הממ זה לא בדיוק נכון..

גן רוה (ו' אחת
) באמת עדיין בבני המושבים.. ולא "רוצים להעביר אותנו לצופים כי למועצה אין כסף.." אלה זה התחיל מסכסוכים בין המועצה לתנועה (חלקם אני מניחה קשורים בכסף..) והחליטו לשקול את האפשרות לעבור לתנועה אחרת... ולאו דווקא צופים... בודקים את האפשרויות של תנועות נוער אחרות (נוע"ל, שמו"ץ וכו') אבל בנתיים אנחנו נשארים בבני המושבים.. לפי מה שהבנתי המועצה נתנה לתנועה צ'אנס להוכיח את עצמם או משו עד יולי.. שהתנועה בקשה אתזה? בע לא יודעת.. קיצר בנתיים אנחנו בבני המושבים וממש ממש ממש מקווה שנשאר...
.. שיהיה טוב

למעלה