תנועת אומ``ץ.

תנועת אומ``ץ.

תנועת אומ``ץ היא מלכ``ר.. שגם מוכר כעמותה לצרכי מס.. שהדגל של העמותה היא. מלחמה בשחיתות.. טוהר המידות.. צדק חברתי. ומשפטי.. תנועת אומ``ץ פתחה במלחמה נגד התחרדות רמת אביב בת``א. יש מישהו שיכול להסביר לי.. איך המלחמה הזאת נגד היתחרדות הולך ביחד עם צדק חברתי? או עם צדק משפטי? או עם טוהר המידות? או עם שחיתות? חרדי שבוחר לגור ברמת אביב. הוא מושחת? זה נוגד את טוהר המידות? אין בזה צדק חברתי? יש בזה בעיה משפטית? או שהעמותה הזאת צבועה מיוסדה וכל מטרתה זה פירסום ולגרוף כסף כעמותה?

מה יהפך להיות מושחת?

החרדי שהולך לגור שם ילמד מהם וגם יהיה מושחת? לא יפה להכליל שכונה שלמה כמו רמת אביב ולומר שכולם שם מושחתים.

טענה צודקת ונכונה

לא כולם מושחתים אבל ידוע שהסביבה משפיעה מאוד ומסתמא שההולך לגור שם יפסיד ויירד ביראת שמיים לא שווה! ולכן לא איכפת לי

עכשיו אני מבינה..

יעני.. תנועת אומ``ץ לא רוצים ח``ו שחבדניק יירד ביראת שמים.. יפה מצדם.. אולי גם נצרף את חתימתם נגד האתרים החרדים.

חרדי לא יגור ברמת אביב

אלא אם הוא חבדניק משוגע שאמרו לו לגור שם שיהיה בלגן כי זו התזה שלהם, כמו שחילוני לא יגור בתוככי בני ברק ,זה הצדק לא לעשות דווקא ונגד שיהיה מלחמה על כלום, מי שצבוע ומגעיל אלה החבדניקים שבאו לרמת אביב, לא לגור אלא לעשות נפשות ובלגן, לגור הם יעשיפו מקום אחר אבל כולל וגני ילדים הם כן יפתחו למרות שאין שם חרדים,

תשמע טוב פרענק מאובק

כנראה שהתמונה שלך הוצאה מהאינטרפול אתה נראה כמו מחבל אפגני , אתה גם בטח אדיוט לא קטן תן לעצמך שתי סטירות ותן גז,

אז מה שאני מבינה בדבריך.

זה שאם מחר חילוני יגור בבני ברק (ויש חילוני שגרים שם) אז כדי להוציא אותם מהשכונה. צריך לפנות לתנועת אומ``ץ.. מעניין שאני לא רואה אותם מפגינים בבר אילן נגד המכוניות שנוסעות שם בשבת.. והם לא נמצאים בקווי מהדרין כדי למנוע ישיבה לא נפרדת שם.. הא? מה שמעניין זה שאותו חבדניק שגר בין הגויים בהודו. או בפיזדלוך מכבדים אותו שם יותר מאשר כאן בין היהודים שמחפשים צדק חברתי. טוהר המידות. צדק משפטי..

למעלה