תנועה פאשיסטית.

לביא1

New member
תנועה פאשיסטית.

בימים אלו מתארגנת מפלגה פאשיסטית כל מי שמעוניין יכו ללפנות באיי סיי קיו 142373063 או במירק לערוץ #פאשיזם בדאל נט בנוסף כנראה יוקם אתר בקרוב הדמקרטיה היא מושחתת וכל הדמוקרטים מושחתים הגיע הזמן להקים משטר יציב חזק שיביא כלכלת מלחמה לארץ ויבנה את כלכלתה בצורה הנכונה והאדאולוגיה תיהיה ארץ ישראל השלמה! לכל המהססים אתם מוזמנים לפנות ולקבל הסבר

Thats

New member
יופי!

אחרי שיש לנו כבר בולשביקים, יבוא עכשיו הפאשיסטים. נהדר. מה חסר לנו עכשיו? אה, כן, המפלגה הנאצית. חה חה חה Thats all folks

לביא1

New member
קומוניזם זה אוטופיה...

זה לעולם לא ייתרחש אני מדבר על משהוראלי שיכול להטיב עם המדינה והעם היושב בה

אבו-דני

New member
איזה יופי עכשו לתפוז יש מפלגה

אפשר למחוק הודעות זה יהיה קביל- זו נורמה

רלוונטי

New member
בכיכר (בחירה חופשית)

עומד אדם ומקיא...ניגש אחר ואומר, "אילו ידעת כמה אני מבין לליבך".

אלי.

New member
בהצלחה.

בונים אלטרנטיבה לספינה השוקעת, אחרי רצח המנהיג הדגול ?

לביא1

New member
א זו לא אלטרנטיבה...

והספינה לא שוקעת והמנהיג אכן היה דגול הו היה איש מדהים אבל הספינה לא שוקעת והצוות גדל מה שאני עושה זה משהו שונה לגמרה שבכל לא קשור.

אלי.

New member
פלוראליזם ../images/Emo35.gif ../images/Emo13.gif

אני יודע שהפנית אותנו לקבלת הסבר, אבל שמא תסביר לנו כאן מה טוב בפאשיזם, ולמה דווקא פאשיזם מכל צורות השלטון ?

[[אורן]]

New member
אני בעד! (לא!)

משוגעים שכמותכם! מפלגה פשיסטית?! זה בדיוק מה שאנחנו (או כל מדינה אחרת) צריכים! כן בטח! ממשלה שבטוחה שהשלום מנוון והמלחמה טובה לעם, שכלכלה טובה אומרת לעשוק את האזרחים ולהזרים את כל הכספים היישר אל המנהיג שעלה כי היה הכי חזק וסביבו מתנהל פולחן אישיות... בוקר טוב, איראן

לביא1

New member
מה אתה מבין בכלל....

אתם עברתם את השטיפת מוח שכל מה שהוא לא דמוקרטיה הוא רע השיטה הפאשיסטית לאבאה כדי להעשיר אתהמנהי אלא כדי לדאוג להם הכסף יועבר לעם ואניומי שפועל בתנועה פועליםממניעים אדאולוגיים ומחשבתיים אנחנו מנתחים את המציאות ומגיעים למסקנות הנדרשות מה שאתה ידיד לא עושה. החוכמה שבכלכלת מלחמה זה שבאזור שיש לך בו מלחמה אתה לאתפתח תיירות כדבר ראשי ואז תתפלא למה ישמ יתון והאבטלה גואה.

nightbird

New member
הרשה לי לנחש... ../images/Emo13.gif

שאתה עושה פה ניסוי לצורך עבודה אקדמית או עיתונאית.

למעלה