תנועה מ GOOGLE

gilaor18

New member
תנועה מ GOOGLE

מצפייה בreport engines הבנתי שרק 0,2% הגיעו לליסטינג שלי דרך גוגל והשאר דרך EBAY. זה ממש עלוב... למה זה ככה?????? איך אפשר להגדיל חשיפה דרך גוגל.... והאם כדאי מניסיונכם להשקיע בקידום אתרים???? תודה.

ozitex

New member
ה-נושא ה-מדובר

אם תערוך חיפשו בפורום ובכלל בגוגל על נושא קידום אתריחם או קידום מכירות וכו' תגלה שהיו כאן דיונים ערים בנושא. ללא תוצאות מרעישות. כעיקרון היו זמנים שאיביי אפשרה למוכרים להעלות קבצים עם כל המוצרים שלהם למה שקרוי גוגל בייס, מה שגרם לחשיפה מצויינת של המוצרים במסגרת מנוע החיפוש של גוגל, אולם מאז, חלו שינויים ואיביי הסירה את האפשרות והיא אינה קיימת היום, ואת התוצאות אתה בעצמך ראית. קידום אתרים הוא עסק יקר אבל מנסיון משתלם, אם יודעים איך והמ לעשות. יש לא מעט חברות העוסקות בכך אבל מסתבר שניתן לעשות מעשים באופן פרטני ולהשיג תוצאות טובות. מעבר לכך, קשה לי לייעץ לך האם זה כדאי או לא.

gilaor18

New member
בררתי לגבי קידום אתרים

תודה על תשובתך. בררתי עם חברה מסויימת ואמרו לי שעל מנת שאגיע לדף הראשון בגוגל אצטרך להפרד מ - 800$ לחודש עם התחיבות ל-3 חודשים... וגם אין התחייבות שזה אכן יגיע לתוצאות הנכספות.... אני לא יודעת לעשות את זה באופן פרטני.

ozitex

New member
תשובה קלאסית

מה זה אין התחייבות להגיע לתוצאות? אם אין התחייבות אין גם תשלום. תתני את ההגעה לתוצאות בתשלום ראוי בתמורה אחרת חבל על כספך.

gilaor18

New member
חיפוש בגוגל

הוא אמר שהם לא יכולים לצפות את ב-100% את התהליכים שזה יצור בגוגל. הוא יכול להביא לי פירוט של המאמרים שיצר ושל האתרים שהכניס קישורים ודומה וכן אני אוכל לראות דרך דוחות של איביי אם האחוז עלה. זה באמת לא הגיוני שאני אשלם והם לא יתחייבו שאראה תוצאות בחיפוש בגוגל.

offir999

New member
זה בעצם , תשלמי לי כסף....ואולי אני אעשה משהו

מצד שני , אני משאיר לעצי את האופציה לקחת את הכסף ולא לתת לך שירות בלי שום קשר...אני חושב ש$800 זה הרבה הרבה יותר מדי כסף בשביל השירות הנ"ל. אלא אם כן יש לך מחזורים ממש ממש גדולים וזה מממממש ישפיע ולא תרגייש ב$800 האלה בחודש.

למעלה