תנועה מתמדת

תנועה מתמדת

שמעתי שכמה בנות כאן הופיעו היום. נו, אז איך היה? למען האמת, השנה ממש לא היה על רמה. זכרתי את שנה שעברה בתור מופע הרבה יותר טוב עם קבוצות בעלות הרבה יותר טכניקה. מה גם שממה שזכור לי בשנה שעברה הופיעו בנות בוגרות יותר.. המתנס הספציפי שאני באתי לראות דווקא ביצע ריקוד מדהים, ואפילו עם נסיון להיות הכי אובייקטיבית שאפשר לפי דעתי הוא היה בין הריקודים הטובים שם. אני מוכרחה להודות שהיו עוד 2 שממש אהבתי אבל אני לא זוכרת אילו מתנסים הם היו חח ההופעה של פרוייקט בת שבע הייתה מדהימה וגם הקטע של הזוג מעירוני א'.. ו.. אני מקווה שלא כתבתי את כל זה סתם ושזה באמת מעניין כאן משהי P:.. טוב אז.. תעדכנו ותגידו איזו קבוצה זכתה =)

Loony Moony

New member
אני הופעתי חח

במופע הראשון, במופע השני ילדה אחרת החליפה אותי... רקדנו ריקוד פולקלור על שירי ירושליים, תלבושות לבנות כאלה... לא ממש יצא לי לראות ריקודים, אבל ראיתי פעם אחת את "סינדרלה" והוא ממש יפה לדעתי... מאחורי הקלעים היה ניתן לראוצת שהיו בנות בכלל לא מקצועיות, צעקו כמו בהמות. מקום ראשון זכה המרכז היהודי ערבי, מקום שני אני לא יודעת ומקום שלישי סינדרלה. איזה מתנ"ס באת לראות?

הריקוד שלכם היה ממש חמוד =)

ראיתי את המופע הראשון, אגב.. את "סינדרלה" ממש לא אהבתי. גם לא את הריקוד של המרכז היהודי ערבי.. ואני לא מדברת אפילו על מקצועיות כזאת, אני ממש מדברת על מקצועיות ברמה הטכנית. מקצועיות שרואים אחרי זמן. מעטות הקבוצות שהיו להן את זה (ובשנה שעברה זכרתי קבוצות בעלות הרבה יותר טכניקה). אני באתי לראות ספציפית את הריקוד של מתנס רוזין, רמת אביב, צהלה וביכורי העתים. בעקרון מבין הארבע הכי אהבתי את של מתנס רמת אביב וגם ביכורי העתים היה סבבה (הוא היה הכי על רמה), אבל מה לעשות שכל הקטע של היונתן הקטן ממש לא עשה לי את זה. רק את החלק שממש רקדו על מוסיקה אהבתי (ממש אהבתי!). והיה עוד ריקוד שנורא אהבתי! אני לא זוכרת איזה מתנס ביצע אותו, אבל הבנות לבשו בגדי גוף מוזרים כאלה בצבעים כתום וכחול. וחוצמזה, כמו שכבר אמרתי.. הריקוד שפרוייק בת שבע העלה היה מדהים. אני הופעתי במסגרת הפרוייקט שנה שעברה. היה לי ממש כיף אבל הריקוד שעשו השנה היה הרבה יותר יפה ממה שאני ביצעתי בשנה שעברה.

Loony Moony

New member
וואיי

חבל שלא יצא לי לראות... צהלה היה טוב? כי חלק מהבנות שם לא רוקדות הכי בעולם.. בכל מקרה היו להן תלבושות יפות

לא, הן לא היו משהו..

אבל המורה שלהן מעולה! :) אני מכירה אותה.. היא גם כוריאוגרפית ממש טובה.

TURTULE

New member
תגידו, מה דעתכם על הריקוד...

של הגימנסיה העברית "הרצליה"? [זה עם השמלות האדומות, הורודות והסגולות והמכנסיים האדומים עם הבגד גוף הלבן, היו בנות ששרו ALL YOU NEED IS LOVE והיה גם את השיר "זכיתי לאהוב" של עברי לידר] חברה שלי הופיעה שם, אבל תכתבו כל מה שאתן חושבות אני באמת רוצה לשמוע את האמת.

אני יודעת שאני נשמעת ביקורתית מ ד י

אבל לא כזה אהבתי. . .
הוא היה מרושל כזה.. לא אחיד ולא נקי. חוצמזה שלא אהבתי את הכוריאוגרפיה כ"כ, אבל זה כבר עניין של טעם. מה שכן, ההתחלה הייתה נורא יפה! :) אגב, אני לא כזאת ביקורתית תמיד.. לא יודעת מה קורה לי חח

TURTULE

New member
...

זה בסדר, רציתי לדעת את האמת. אבל, יותר מרושל ממתנ"ס רוזין? יותר מרושל מצהלה? יותר מרושל מנווה אליעזר? זאת דעתך ואני בכלל לא מזלזלת בה אבל סתם מוזר לי לשמוע כי שמעתי שאנשים אמרו שהוא היה דווקא טוב [לא רק שקשורים למקום]... לא יודעת, חשבתי שהעובדה שהוא היה לפני אחרון דיי מחמיאה מאחר ו"את הטובים שומרים לסוף". בכל אופן, טוב לשמוע ביקורת שונה. ואם אפשר, את יכולה יותר להסביר מה לא אהבת?

קודם כל, זו הייתה קבוצה אורחת, לא?

כך שהציפיות שלי ממנה היו גבוהות יותר. מה גם שזו מגמה, לא? אי אפשר אפילו להשוות בין ילדות בכיתה ז' מצהלה לקבוצה מגימנסיה. ברור שהן היו יותר טובות! הן היו יותר טובות מהרבה קבוצות שם.. אבל אני לא משווה בכלל, אני מדברת על מה שאני מצפה מהן.. כמו שאמרתי, ההתחלה הייתה ממש יפה! באמת אהבתי. ההמשך קצת פחות. הבמה הייתה מפוצצת ברקדניות. הן בכלל לא רקדו באופן אחיד וזה היה נראה לי קצת מרושל. אין לי מה לפרט יותר מזה.. לא עד כדי כך התמקדתי.

TURTULE

New member
אוקיי...

האמת, אני מסכימה איתך לגביי עניין האחידות. חוץ מזה> רק שתדעי שהבנות בריקוד היו בכתה ח'-ט' ומצהלה אני יודעת לפחות על ילדה אחת בח'... ככה שהגילאים לא כ"כ שונים. אגב המגמה היא עדיין לא לבגרות כך שאי אפשר לצפות להרבה.

למעלה