תנועה בלי Tweening?

o_mer

New member
תנועה בלי Tweening?

שלום! נחמד לגלות את כל הפורומים האלו, לא יודע איפה הייתי עד עכשיו. בכל מקרה, ראיתי משהו באיזה אתר, ומאוד מעניין אותי לדעת איך זה פועל. האתר הוא Graffodiziak, ויש בו כרגע שני פרויקטים. אני מנסה להבין איך יצרו את התנועה שבעמוד הפתיחה לפרויקט "Greatest Show on Earth". כשעוברים עם העכבר מעל לכפתורים, מתחילה תנועה, והיא מפסיקה וחוזרת אחורה אם עוזבים את הכפתור. זה מן אפקט של Scrolling שאני פשוט לא מבין איך עושים... מישהו יכול להסביר, או להפנות אותי לאיזה Tutorial טוב..? תודה (עומר)

asskisser

New member
תשובה

אתה מתכוון שכאשר עוברים עם העכבר על הכפתור הוא מראה סרטון? זה דבר פשוט... מה שאתה צריך שיהיה לך זה סרטון בתור מוביקליפ וסימבול מסוג לחצן לחץ CTRL+L תפתח לך ספריית הסרט הכנס למצב ערכיה של הלחצן ובפריים הover הכנס את המוביקליפ בכל מקום שתרצה על שטח העבודה הרץ את הסרט ותראה את התוצאות אם יש עדין משו לא ברור פנה אלי באיסיקיו 57314680

o_mer

New member
לא, לא זה... ../images/Emo13.gif

ניסיתי לראות את האתר? העמוד הראשי בפרויקט The greatest show on earth, ב- http://www.graffodisiak.com יש שם בדיוק את מה שאני מנסה להבין. זה לא סתם הפעלה של סרטון, כי אז זה לא היה יכול לרוץ אחורה ברגע שעוזבים את הכפתור... אני די בטוח שמדובר ב-Scrolling, יש המון אתרים שמשתמשים בזה עכשיו, פשוט אין לי מושג איך עושים את זה... : (עומר)

למעלה