תנומות יום

תנומות יום

או... שוב שינו את הכללים לא גילו לי...

הגיוני שבגיל 4.5 חודשים מוותרים על תנומת אחר הצהריים ושעת השכבה בשמונה בערב, כלומר התעוררות אחרונה בסביבות 14:00....

אם לא, אחפש חוקיות אחרת... אבל הילדה פתאום השתנתה ואני עוד לא גיליתי מה החוק החדש :)

הדבר הכי עקבי וקבוע בתינוקות זה שהם כל הזמן משתנים

זה אחד המשפטים הכי חכמים שאמא שלי אמרה לי.
אם היא (ואת) מתפקדת, לא עייפה ועצבנית, אז סבבה. אם היא כן עייפה ועצבנית תחפשי דרך להרדים אותה בכל זאת. אצלנו עבד הכי טוב בשעות הקשות האלו לארוז את התינוק התורן במנשא ולצאת החוצה. עם הבכורה הייתי עושה טיול, ועם הקטנים יותר לרוב לקחתי את הגדולים לגני שעשועים. במנשא בהליכה כולם נרדמו אצלי הכי טוב.

הייבי

New member
לא אמור אבל...

על זה אומרים שהם לא קראו את הספר על גידול ילדים ולא בהכרח עושים מה שהם אמורים. עם זאת, תבדקי אם היא רגועה. משחקת. אז כנראה שהיא הקדימה בחצי שנה. אם היא עייפה. עצבנית. משפשפת עיניים תנסי להשכיב. יכול להיות שהשעה זזה בהשוואה למה שהיה ואת מפספסת את החלון.

לא סביר..
איך היא ישנה בשאר היום?
איך היא נרדמת בלילה?
&nbsp
ועם זאת... לא כל התינוקות "קראו את הספר" ותמיד יהיו כאלה שהם לא כמו הממוצעים המוכרים לנו...

התינוקת שלי ״קראה את הספר״ בכל התחומים אז אין סיבה שבזה לא

היא אולי עדיין בהשפעת קפיצת הגדילה של גיל ארבעה חודשים... ואני אנסה להקפיד על תנומת אחר הצהריים, ולא לחשוב שהיא ביטחה אותה אם זה לא סביר. היום נמנמה רבע שעה - זה נחשב?

בשנות היום מתעוררת אחרי חצי שעה ומאוד קשה להחזיר אותה לישון, בסופו של דבר כבר צריכה שוב לאכול ויש פעמים שנרדמת בחזרה בהנקה... היום נראתה לי עייפה לאורך כל היום...

מרדימים במנשא ובעגלה, בידיים היא לא מסכימה ובמיטה עדיין לא יודעת (או כבר לא יודעת כמו שידעה שרק נולדה)

פעם הייתה ישנה באמצע היום שעתיים וחצי באמבטיה, לאחרונה עברנו לטיולון כי היה נראה לנו כבר לא בטיחותי באמבטיה וכבר לא ישנה כל כל הרבה בטיולון (למרות שהיום כן הייתה שינה של שעה וחצי)

בלילה הרדמה במנשא, לרוב נרדמת בקלות בסביבות שבע חצי-שמונה, ואז ישנה כל הלילה ומתעוררת פעם אחת בין 3 ל-5 ושוב מתעוררת בשש וחצי לא משנה מתי התעוררה קודם.

למעלה