תנוחות הי בנות, האם משהי יודעת על אופן קיום יחסי מין שמגדיל את הסיכוי להכנס להריון? אשמח לתשובה
K kukuya New member 14/8/03 #1 תנוחות הי בנות, האם משהי יודעת על אופן קיום יחסי מין שמגדיל את הסיכוי להכנס להריון? אשמח לתשובה
G geni1 New member 14/8/03 #2 ../images/Emo9.gif אני קראתי שהתנוחה הכי טובה היא כשהאישה למטה , ובסוף האישה צריכה לחכות כמה דקות עם הרגליים למעלה.
../images/Emo9.gif אני קראתי שהתנוחה הכי טובה היא כשהאישה למטה , ובסוף האישה צריכה לחכות כמה דקות עם הרגליים למעלה.
פ פּוֹנְג New member 15/8/03 #3 התנוחה בה איבר מינו של בן זוג נכנס הכי עמוק שאפשר. בדרך כלל זה כשהאישה היא על הגב, אבל זה לא מחייב. מה שבטוח זה שרצוי לא לעשות את זה בעמידה או כשאת מעליו אחרי הכל כוח המשיכה פועל גם על הזרע
התנוחה בה איבר מינו של בן זוג נכנס הכי עמוק שאפשר. בדרך כלל זה כשהאישה היא על הגב, אבל זה לא מחייב. מה שבטוח זה שרצוי לא לעשות את זה בעמידה או כשאת מעליו אחרי הכל כוח המשיכה פועל גם על הזרע
מ מירב8 New member 15/8/03 #4 ... זה הולך להיות מביך... אבל התנוחה שאני יודעת שבה איבר המין חודר הכי עמוק היא תנוחת ה- הבחורה על ארבע והבחור מאחורה תנסו ותהנו וכמובן בהצלחה.
... זה הולך להיות מביך... אבל התנוחה שאני יודעת שבה איבר המין חודר הכי עמוק היא תנוחת ה- הבחורה על ארבע והבחור מאחורה תנסו ותהנו וכמובן בהצלחה.