תנוחות

אוקסימורון שינית לי את התנוחה

לגמרי! לא התכוונתי שאתה יושב מאחוריי אלא ש...הגבר מצידו שוכב.... לא ממש עושה נעים בגב כי הוא ממש מגיע לגב שלה.... מצב שהוא שוכב ולא עושה כלום חוץ מאולי לפנטז ולהנות אם הוא נהנה.... והיא... חחח לא ממש יודעת מה היא עושה שם בפוזה הזאת חחחחחח חיכוך שמיכוך לא אמרנו שהכל בראש?

יערית

New member
אההההההה

רוכבת הפוכה

אההההה....

אז שתגיד תנוחת "הקאובואית המעופפת".... אם היא לא יודעת לתאר,אז שתצטלם ותעלה תמונה. באמת.
זו תנוחה להנאתך הבלעדית כמעט. את שולטת במהירות,בכיוון,בעומק,ובזוויות. הוא צריך רק לשלוט על עצמו. מעין וויברטור אנושי. בתנוחה הזו ההנאה הוויזואלית שלך מובטחת. ואם אנ'לא טועה הידיים שלך תהיינה פנויות לתעסוקה מבצעית. עוד משהו להיום ?
או שאני יכול ללכת להדליק סיגריה כבר...?

עוד לאאאאאאא

יש לתת כבוד למולטי <ואני בתמימותי עוד פתחתי פוסט חזרה לבית הספר היום
>

מחר מבחן

אני בין לבין חוטפת פה צעקות מהבת שלי כי אני לא מסיימת לעטוף לה את הספרים שהעטיפה שלהם גדולה מדיי.... כן... הצצתי לך בפוסט הנוסטלגי אבל לא יכולתי להתאפק וקפצתי לכאן מבטיחה בהמשך להתייחס גם שם נראה דווקא פוסט יפה מעניין ומושקע אבל עכשיו חייבת לעטוף....

אני שיניתי ...?

"והיא כאשר הוא על הגב והיא עליו עם הגב אליו " זה מה שאת כתבת. כמה גבים כבר יש לו למסכן...? ואם התכוונת ששניהם שוכבים על הצד כשהבחור מאחור (לא שנראה לי שאחרת זה אפשרי,כן...?) גם אז כל מה שכתבתי תקף אלא שכאן יד אחת תהיה באיזור הציצקלך והשניה חופשיה בחלק הדרומי של הארץ מטיילת לה להנאת כל מדריכי השל"ח באשר הם. וממתי נפל עלי תפקיד יועץ הסקס הטנטרי של הפורום ? אני בעצמי עברתי כבר את גיל העמידה ואוטוטו חוזר שוב לגיל הרך...
רק תוודאי שהבחור לא עם כרס גדולה מידי שכן הדבר יצור קושי מסויים ולא מהסוג הרצוי

יערית

New member
בדיוק!

ושכחתי לציין את כמות הגולשים שיגיעו בגללך! עלאק לעשן סיגרייה, בא לי אננס !

לא אמרת

שאת לא בענייני גברים, דייטים וזיונים ?? סוג של נערת מנזר בשנים האחרונות ? או שזו שאלה תיאורטית לצרכי עבודת מחקר אקדמית ? :)

למעלה