תנוחות

תנוחות

אוקסי נתן לי השראה לשאלה הזאת לכל אחד ואחת יש את התנוחה שהוא מעדיף, אוהב, רגיל ,מכיר וכו'. יש תנוחה אחת שלא הצלחתי להבין מה טוב בה ולמה אנשים אוהבים/מעדיפים אותה... והיא כאשר הוא על הגב והיא עליו עם הגב אליו כלאמר-היא מפנה לו את הגב... אז מה טוב בתנוחה הזאת? מבחינתי היא תנוחה שמבטאת ריחוק מכל הבחינות..... מה דעתכם ?

יערית

New member
מה הבעיה?

ישנם כאלו שאוהבים את החיכוך שהוא יוצר <התנוחה>. מקסימום תהני ולשם חיבור תאחזי בביצים שלו

ברור שלא

ולא הבנתי למה גבר נהנה כשהוא שוכב על הגב במרחק שנות אור מהאשה שעליו.... רוצה לשמוע מה היו המחשבות שלי? א.הוא בכלל לא מעוניין לדעת עם מי הוא נמצא... אז מעדיף לראות לה את הגב ב. יותר קל לו לפנטז שהוא נמצא עם מישהי אחרת כשהוא רואה לה את הגב.... ג. היא מכוערת בעייניו אז הוא מעדיף לראות לה את הגב ד. הוא אגואיסט שמעדיף להנות לבד.... ה. הוא בכלל הומו אז ככה קל לו לפנטז על הגב ועל עוד כמה דברים.... לא התכוונתי לתנוחה המשולבת שבה הוא יכול לשבת ולתפוס לה את ה.... מי שעדיין לא השפריצה זה הזמן חחח

יערית

New member
תקשיבי

ניתוח אישיות למופת הבאת כאן ועל עצמך כפרה, מה לא מסתדר לך עם עצמך? ריבונו של עולם, כולהההההההההה תנוחה של רוחבת הפוכה, איך הגעת לכל המחשבות שהגעת? תני לרכב בשקט באמש'לך!

פוזה למתקדמים

נסי לרכון קצת קדימה תוך כדי ולמצוץ לו את הבוהן. אלתשכחי לסתום לו את הפה עם גרב קודם, אחרת אחד השכנים יזעיק את המשטרה.

תשכבי על הגב

אני אסביר לך....
כמו כל תנוחה גם תנוחה זו מגלמת בתוכה אפשרויות רבות מלבד היותה שינוי מרענן. בתנוחה זו זווית החדירה והתחושה כפועל יוצא היא שונה לגמרי,תנועות הגוף הנדרשות שונות והצד האקטיבי וה"שולט" הוא הצד הנשי. הגבר מצידו עם הפה באיזור העורף...ועם ידיים פנויות לעשות מספר דברים בנפרד או במקביל... זה שלא מביטים אחד בעיניים של השניה לא מצביע על ריחוק בהכרח. וכמו שאומרים כל תנוחה מכבדת את בעליה. הביטוי מפנה את הגב סתם יצר אצלך אסוציאציה שלילית. אחחחח....שאני נותן השראות...

יערית

New member
../images/Emo45.gif

ובזמן הזה הוא יכול לעשות לה נעימים בגב חחחחחחחחחחחחחח

r o n i t 3 7

New member
../images/Emo178.gif

מה יהיה היום ... הכי סוער זה כפיות עם הפוך! דרוש צדק חברתי.

../images/Emo163.gif

אין לי שמץ של מושג על מה את מדברת
קבלי מקלדת חדשה על חשבון הבית :))

למעלה