תנוחות...נו, נשמע אתכם...

תנוחות...נו, נשמע אתכם...

תגידו, מסיונרית, זו תנוחה טובה או רעה? אצלי: תנוחה טובה: עומד ולא תלוי.... תנוחה רעה: אנאלי (בחודש האחרון הספקתי לאבד גם שעון וגם טבעת אירוסין מיהלום עם ערך סנטימנטלי בל יתואר) מהי התנוחה שאתם הכי לא אוהבים ? התנוחה השנואה עלי: קשור מהרגליים האהובה: דוגי סטייל החוכמה היא לציין רק תנוחה אחת בלבד!!!!!!!

נשית~37

New member
יקירי

אם לא שמת לב לשעה...אני באמצע העבודה אפילו לא יכולה לחשוב על תנוחות, אבל תענו תענו חחחח זה יכול להיות מעניין. איפה הכחול כשזקוקים לו?

נשית~37

New member
זה בגלל שבדיוק נזכרתי

בכסא הפיקניק שלו חחחחחח (אל תשאל אותי מה הקשר כי לא תקבל תשובה
)

נשית~37

New member
בטח כסא המלך...

לו הייתי מלכה ליום אחד...חחחח סתם סתם, בסוף עוד יגידו עלי שאני מפלרטטת.
לך.

בסוף יגידו?...

זאת כבר עובדה: "פלרטטנית השנה לשנת 2002"... ועם עובדות לא מתווכחים... אז אולי מוכיחים... (סתם נדחפתי לכם לשרשור)

צ´מע אותי...

אני איבדתי החודש טבעת כלניות מספיר... ביישנות - בעיניי גורם לגבר להיות סקסי... אוהבת את זה... הכי שונאת: סאדו-מאזו הכי אוהבת: תימנים... המממ.. בעצם זו לא תנוחה... אהה.. אז אני בוחרת בסקס !!! (אתה רואה שציינתי רק עובדה אחת... חחחחחחח...)

קסומה

New member
חייבת לשאול

אמממממ מעניין באיזה תנוחה איבדת את השעון והטבעת.....חחחחחחח

איך בדיוק....

איבדת באנאלי , גם שעון וגם טבעת
? כאילו דהה..
אהובה = לשבת עליו עם גב פונה אליו
שנואה = אין....מצטערת
אוףףףף....חם היום , ואל תשכחו היום יום הנישואין שלי ....חםםם אמרתי כבר

קיסמוני......

נווווו.... כאילו ביקשו גם תמונה נוסף לכל.... תשתחררי קסת.... חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחח חחחחח ח הנה בניתי אמפי תאטרון בשבילך

דיאבלו

New member
אני אני אני אני

תנוחה אהובה : דוגי סטייל תנוחה שנואה : כזאת שאתה תלוי מהמרפסת ללמטה וקר לך נורא כי אתה ערום והרגע העיפו אותך מהמיטה כי הבעל חזר........ מה זו לא תנוחה??? אני חושב שכן וזה די שנוא עלי פחחחחחחחחחחחחחח יום כתום די.

חניבעל.

New member
אז ככה

תנוחה שנואה : כשהבעל מגיע ואתה נסגר בארון ערום.... תנוחה אהובה : העיקר שיש תנוחה.....

הצופה.

New member
תנוחת ההערות (משו חדש)../images/Emo13.gif

שוכב על הגב לא עושה כלום ורק מעיר הערות כל הזמן "ככה כןןן ..לא ככה יותר למעלה..עמוק מידי ..לא עם השיניים לכי תתרחצי..תעשי קפה..שניה תפסיקי --לכי תביאי ת/מאפרה" את יכולה למצוץ יותר חלש ? בדיוק החלפתי סדינים..למה לא עשית גבות?" אז מה אם הפל..אצלך זה על בטריות?
סתםםםםםםםם סתםםםםםםםםםם האמת אני אוהב את תנוחת" הטלפון הסגור" לא משנה התנוחה רק שהאשה לא תתקשר באמצע ששששששששש

למעלה