תנודות

mr_lonely

New member
תנודות

הטבע התעורר לתחיה בירכיה הנאות. נביעה של מעיינות בין ירכיה הנעות. הייתי מניח ידיי על ברכיה, חש בפעימות לבה, רטט בירכיה. מביט בתכלת עיניה תנודות המובילות אליה.

ריקי די

New member
תנודות

מתנודות הגוף למדת את כיוון הרוח הנושבת ותכלת עינה זוהרת, מרטטת לכל תחושת יד חושקת להבקיע בה דרך. ואז בפעום לבך בשלה, ידעת את סערת הטבע כולה.

mr_lonely

New member
את ואני

את ואני נשזרים אט אט כתבשיל בקדרה על שלהבת קטנה את ואני אט אט נשזרים במחשבות במילים ומסרים כבחלום מתוק, פרפרים מרחפים מעל ראשך פרחים שזורים בתוך גופך וכולי אושר מטוב לבך עיצמי עינייך אל מול החמה נועי בקצב הסחרחרה ויין אהבה השקיני ואשקך.

ס ת י ו 1

New member
שירים של תשוקה.....

פרפרים פרחים יין אהבים מה עוד צריך הבן אדם?????

ריקי די

New member
הזיות

שנוגעות שפתייך בשפתיי ולבי נרעד קמעה ומילים נעמדות כך ממתינות והאהבה תכסה את הדממה. ושוב שוצפות הן ברוך על לחייך מלטפות, קושרות ידינו יחדיו הזיות בראשינו עוטפות.

mr_lonely

New member
הזיות

הזיות וחלומות רסיסים של תקוות... חלקן ישארו כך..כחלום אך חלקן...יתממשו

ריקי די

New member
רסיסים

רסיסים של אהבה כטללים עוטפים בחמדה פרחי אושר הצומחים בצידי הדרך בה הולכים אתה ואני בעיניים מעורפלות ובלחי סמוקה, מגלים בצעדים מהוססים את חדוות התשוקה. יודע אתה כי לבי מפרפר וידיי ברטט אוחזות את כמיהתך המושטת לגלות הזיות חדשות מתוך עולמנו הנגלה, המופלא.

mr_lonely

New member
זריחות

בואי ואקח אותך למקום של זריחות. הניחי ידך בידי, הצמידי גופך לגופי. בואי ואקח אותך להתחלות חדשות.

ריקי די

New member
לחשים

שוב אלחש לך חלומות, רגע בו לבי מטפס וחושק להיות בתוכך עטופה. שוב תלחש לי מילים כחולות תצבע נשמתי אות אחר אות לחשים יהפכו לתשוקות.

mr_lonely

New member
פתחי חלון

הסיטי וילון, פתחי חלון, הקשיבי למנגינה כמתוך חלום. מנגינת אוהבים וריחות רדומים. צלילים נושנים לימים חדשים.

ריקי די

New member
ימים חדשים

מנגינת קיץ לוחשת תתנגן אז בדם, מילות אהבתך ילטפו בגופי. ימים חדשים אתגעגע, אחבוק כמיהתי חלום ריחך המשגע.

mr_lonely

New member
האישה הנכונה

די לי במצמוץ קל בעינייך ואבין, די לי ברטט קל בשפתייך ואבחין. זר לא יבין זאת ולא ידע, הוא פשוט מסתכל בעין לא רגישה, רואה בזוית הלא מתאימה את האישה הנכונה !

ריקי די

New member
אישה

שמור לי מקום בלבך גם אם הולכת אני. אישה של חלומות עפה אל התשוקות. שמור לי פינה אצלך לאחוז בך כשאבוא, לחבק את הזמן שנותר, את הזמן שנחווה ביחד. אישה של חלומות. בעינייך , הניצוץ שלי שלא כבה עדיין בשבילך אני זכרון של אהבה.

mr_lonely

New member
בדומיית הליל

בדומית הליל שומע מילותייך ומילותיי. מהדהדים בראשי כשיר ישן, מזכירים לילות שלי ושלך.

ריקי די

New member
גלה בי

גלה בי סוד שערייך אפתח בם תקוות בשרי הלוהט. אחתוך סייגיך בתשוקתי המלובנת אשאיר סימניי בבשרך חותם אהבתי העיקשת.

mr_lonely

New member
מעגל קסמים

היא חולמת אותי בתפילה ואני חולם אותה באפלה מעגל קסמים שאין לו סוף כספינה רחוקה מהחוף וכל שנותר הוא לחלום לרצות ולהתאוות ואם משהו יכול להתהוות זה יקרה אולי בחלומות....

ריקי די

New member
חלומות

בחלומות קורים כל הדברים מסובבים את ראשינו לבקרים, ואנו עם התשוקה נשארים, חבויים,מצפים ואם הרצון נותר מיותם ולא חם לא יתגשמו הדברים.

mr_lonely

New member
פעמוני חצות

ביום בו יצלצלו פעמוני חצות התציעי לי כתפך החשופה ? התניחי לי להניח ראשי על חזך ? ביום בו יצלצלו פעמוני חצות היהיה בך הכח לנחמני ממסע חיי...?

ריקי די

New member
חצות

בחצות אחכה בחיוך החם להניח גופך אצלי להבעיר את הדם. בחצות פעמון יצלצל כאן בשקט ואנו שנינו נתכרבל זה בזו בלחישה משתוקקת.

mr_lonely

New member
כנווד בדרכים

נווד הולך לו בדרכים צמא ורעב, לפניו זיפים. אך לבו מלא ערגה ושירה לצועניה ופרח בשערה. נווד בדרכים, מלא באהבה כולו געגוע, ערגה ותשוקה. וצועניה ממתינה בלבוש חוה את שפתיו על שפתיה היא מדמה. ולו את הצועניה, מי יתנני נדוד....

למעלה