תנאי משכנתא

• פותח הנושא asip
  • פורסם בתאריך

asip

New member
תנאי משכנתא

האם יש אפשרות לקבל משכנתא מהבנק לפי הנתונים הבאים: הדירה על הנייר בסך $120,000 .בחשבון הבנק יש מזומן בסך$60,000, אין תלוש משכורת אבל כל חודש נכנס +5000ש"ח לחשבון. אין זכאות של משכנתא.ואין נכס נוסף אבל יש ערבות של נכס של מישהו אחר. אשמח לקבל את תשובתכם המלומדות, תודה מראש אסי

משכנתא ... כושר החזר ... ובטחונות

1) לא כתבת כמה משכנתא אתה מבקש לקבל ... אני משער ש-60,000$. 2) לא כתבת מהיכן נכנס כל חודש לחשבון 5000 ש"ח. 3) כל הבנק בודק את הלווה ואת כושר ההחזר שלו ולפי זה מחליט אם לתת וכמה. 4) לא נראה שבשביל משכנתא של 50% משווי הדירהצריך לשעבד נכס נוסף. 5) לפעמים, אם כושר ההחזר אינו מספיק, ניתן לצרף לווה נוסף. עליך לברר את התשובה לשאלתך במספר בנקים.

asip

New member
הוספת פרטים

שיערת נכוןגודל ההלואה הוא60000$ .ה-5000ש"ח שנכנס כל חודש זה מהעבודה רק שזה בלי תלוש וככה זה ימשיך.כך שהבנק לא יתחשב בהכנסה ואין פה כושר החזר.האם הלווה הנוסף הוא אמור לספק ערבונות או שעבוד? תודה על התשובה

לווה נוסף ...

5,000 לחודש בלי תלוש (לשכיר) ובלי דו"ח מס שנתי (לעצמאי) נראה לי די תמוה ולא ברור לי איך תוכיח לבנק שיש לך הכנסה מסודרת וקבועה. אם הבנק לא יתחשב בהכנסה זאת קשה לי להאמין שתקבל אפילו אגורה. מימון של 50% הינו סביר ולא צריך כאן שעבוד של נכס נוסף. לכן, לווה נוסף אינו מספק ערבונות או שעבוד ... הוא מספק את עצמו (צריך להביא תלושי משכורת) ונמצא במעמד כמעט זהה ללווה הראשון (כאילו שניכם לוקחים את ההלוואה ביחד).

asip

New member
תודה

אני לא יודע אם נהוג לפרגן למנהל הפורום מעל הפורום,ולא בהודעה אישית.בכל אופן לאחר קריאה מרובה בפורום יש פה מנהל שעוזר רבות עם תשובותיו. תודה רבה נ.ב אבי שנער לאחר קריאתך אתה לא צריך להצטנע ולמחוק את ההודעה הזאת.

לא מנסה להצטנע ...

מצידי אתה גם יכול לשלוח את זה להנהלת הפורומים של תפוז

למעלה