תנאים בעבודה

תנאים בעבודה

האם אתן מתעקשות על תנאי עבודה שמגיעות לכם??? האם היחס שלכם מבחינת מה שמגיע לכם השתנה בעקבות האמהות?

שאלות לא פשוטות

במרבית המקרים, אני מתעקשת על התנאים, אבל זה לא פשוט. לא תמיד אפשר לעמוד בשעות ובתנאים. למזלי, לפחות מבחינת ימי מחלה, משלמים אצלנו מהיום הראשון, שזו הקלה אדירה לעומת מקום העבודה הקודם שלי. לקח לי הרבה זמן עד שקיבלתי את הפינה שלי במקום העבודה, משרד שבו אני יכולה לשבת ולעבוד בשקט, בלי שיהיה מסביבי רעש והמולה שלא קשורים ומפריעים. קשה לי לומר אם היחס השתנה, כיוון שבכל פעם שילדתי - החלפתי מקום עבודה והגעתי אל המקום החדש כשמצבי ברור ומובן לכולם.

nlyyln

New member
דבר אחד השתנה אצלי:

מאז שילדתי, מניחים בעבודה (וצודקים) שאני פחות יכולה להחליף למקום אחר, כי במקום הנוכחי השעות מתאימות לי. יש לי הרגשה שמנצלים את זה מבחינת שכר.

lzabari

New member
אני הגעתי כבר כאמא

ואני מתעקשת על תנאי עבודה שמגיעים לי על פי החוזה, למרות שלרוב אין צורך בכך.

ספורטולאק

אני עובדת בחברת ספורטולאק כבר שלושה חודשים ומאוד מרוצה העבודה כפית, והמוצר שלהם נהדר! העבודה בפלטין 3 ראשל"צ עם בנות נהדרות שרובן אמהות ב2 אני בבית וזה הכי חשוב כי יש לי זמן לילדים הנשמות המתוקות שלי לא צריך היום להתחייב לשעות ארוכות יש עוד חברות שמפרגנות לאמהות אז אין מה לדאוג

בולו1

New member
מנסה...

כשחזרתי מחופשת לידה, התנאי היה שיפור משמעותי בשעות ובמשכורת ואכן קיבלתי את מה שרציתי. לשמחתי נפלתי על חלון הזדמנויות טוב שבו רצו אותי מאוד והיו מוכנים לבוא לקראתי כמעט בכל תנאי. מצד שני מקום העבודה שלי באופן כללי הוא לא להיט מבחינת תנאים, ואין לו יותר מדיי סנטימנטים לאנשים. יצא שכמה שילדו אחרי שאני חזרתי (בתפקידים אחרים לגמרי)- קיבלו תשובה ש"חזרה מחופשת לידה היא לא בהכרח בסיס לשיפור תנאים" ולצערי רובן לא קיבלו את הבקשות שלהן. אבל אין קשר בין מה שאני קיבלתי למה שהן לא קיבלו

אצלי

למקום העבודה הנוכחי שלי הגעתי כבר אמא אז בינתיים אין שינויים. אני לא צופה בעיות בעתיד מאחר ואני עובדת בחברה גדולה והדברים כאן מאוד מוגדרים ומסודרים (אין מצב שמגיע לי משהו ולא אקבל) אומנם בצוות שלי אין עוד נשים (12 אנשים) אבל בחברה עצמה יש המון נשים תמיד יש כאלה שבהריון וכאלה שבחופשת לידה.

אתיש

New member
מתעקשת על התנאים

התחלתי כאן כנשואה טרייה - ועכשיו אמא ל-2 ומתעקשת על כל התנאים ומקבלת אותם (מקום מאוד גדול).

דיי דומה..

אני מתעקשת על תנאים מסויימים ומוותרת איפה שאני יכולה בשביל לשמור על המקום.. ת'כלס בתחום שאני עובדת העונה רק מתחילה וזה אומר שאני לא יודעת עד כמה הם יוכלו להתגמש איתי. יש דברים שאני לא מוכנה להתגמש עליהם כמו לפחות יומיים לחזור מוקדם (בעונה - חודשיים) ולא בעונה - שלושה ימים. אגב להפתעתי הגדילו לי את המשכורת לא מזמן למרות שהורדתי שעות.. נראה לי שקשה להם למצוא פראיירית שכל כך אוהבת עבודה שגרתית משעממת כמו שלי..

למעלה