תן שם- שרשור ראשון שיהיה לכם בתאבון
B Bufreak New member 27/7/03 #2 שלי: (../images/Emo58.gif נמסיס) באפריק לניב: "אתה חושב שאנשים שלא ראו את הסרט וראו את התמונה הזאת, ידעו שהם מספויילרים?". (אין לי משהו יותר מצחיק... )
שלי: (../images/Emo58.gif נמסיס) באפריק לניב: "אתה חושב שאנשים שלא ראו את הסרט וראו את התמונה הזאת, ידעו שהם מספויילרים?". (אין לי משהו יותר מצחיק... )
I itstzar New member 27/7/03 #13 אה... בצלאל כפרה אתה יודע שאני יודע, אבל לא רציתי להתקרב למצב של ספוילר (ולמרות שיש סצינה דומה בtimes arrow ) וחוץ מזה ככה זה יותר מצחיק
אה... בצלאל כפרה אתה יודע שאני יודע, אבל לא רציתי להתקרב למצב של ספוילר (ולמרות שיש סצינה דומה בtimes arrow ) וחוץ מזה ככה זה יותר מצחיק
S Sefy New member 27/7/03 #9 רייקר: איבדת את כל החושים שלך ??? דאטה: לא, אבל אני משום מה לא מוצא את הגוף, קמתי על צד שמאל היום
ב בצל אל New member 27/7/03 #11 זה מזכיר לי את mars attaks הראש: היי וויל, יש לך לכלוך על החולצה וויל: מה? איפה? הראש: Made you look!
זה מזכיר לי את mars attaks הראש: היי וויל, יש לך לכלוך על החולצה וויל: מה? איפה? הראש: Made you look!
S Sefy New member 28/7/03 #16 רייקר: אז איך זה להיות בלי גוף ? דאטה: לפחות יש לי עדיין מוח, שלא כמו אחרים שאני מכיר...
P P0P New member 28/7/03 #18 דאטה: נישקתי את דיאנה ~~> והדבר הבא שאני זוכר אחרי זה הוא שאני פה, דרך אגב מה אתה עושה פה?