תן לי תן לי

tvguy

New member
תן לי תן לי

כל יום שני בערוץ 3 סיטקום- בריטית חדשה הומו ושרמוטה שותפים לדירה, קומיקאים לא רעים, הומור אנגלי אבל לא מין המשובחים. הפרק הראשון הצחיק אותי לפרקים אבל אני ממש לא בטוח שבשבוע הבא אני הולך לשבת במיוחד לראות את זה ( שלא נדבר על שקית פופקורן ) אגב... סיינפלד וכל החברים: שותפי אחי המכונה כאן ``קולה`` עזב את דירתי ועכשיו אני שוב פעם גר לבד. אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף יותר אני לא אקלל איתו בכדורגל בשבת. הוא לא יחקה לי את דינו לא נראה יותר שבאב אל עזה טברנה ( ג`ינג`י פה ג`ינג`י שם) עכשיו זה אני לבד פעם, היה לי על מי להוציא את המרמור עכשיו זה אני המחשב הטלוויזיה ויד ימין שנשארת נאמנה לי בזמנים טובים וקשים כאחד.

חיפושיט

New member
חחחחחחחח טי וי גייד... אתה חמוד כשאתה מריר בודד ומתוסכל מינית....

יש לך אותנו!! אנשי הפורום!! המ... הייתי אמורה לנחם אותך.... נוור מיינד.... בה ביי :)

doriangray

New member
תני לו תני לו

תני לו תני לו

חיפושיט נראה לי ש TV זו הפעם השלישית או רביעית שאת ו ה TV מדווחים שאתם ממורמרים וקצת לבד ומשום מה נראה היה לי ( בהסתמך על החיפוש הנוא שלו אחרייך בצ`אט ) שהוא ניסה לרמוז לך שהוא היה שמח להכין לך שקית פופקורן אם את מבינה למה אני מתכוון (בטון של טל פרידמן).

עזוב אותך מידיים...

מה עם איזה בחורה נחמדה להעביר איתה את הזמן? חוץ מזה רציתי להזכיר לך להחליף לפעמים בין הידיים כדי שיהיו לך שרירים שווים בשתיהן.. ענבר.

למעלה