תן לי ואתן לך...

תן לי ואתן לך...

מדריכי הטיולים שמשמשים את כולנו נוטים להיות יקרים מאוד בחנויות אבל הם חשובים להרבה מאיתנו. בחלק מהמקרים אנחנו עושים בהם שימוש חד פעמי או קצת יותר ובשאר הזמן הם מונחים על המדף, מעלים אבל ומדי פעם מעלים זכרונות טובים אם אנחנו פותחים אותם להציץ בתמונות. בעקבות אלמוני שנידב לי בחינם מדריך בטיול האחרון בסרי לנקה, חשבתי שנוכל להקים כאן מאגר של מדריכי טיולים בין חברי הפורום. הייתי באמת שמח לדעת שמדריך קמבודיה של LONELY PLANET שלי עושה דרכו עכשיו לפנום פן... כל זאת בלבד שהמשתמש יחזיר את הספר לבעליו במצב תקין. אני בטוח שרוב האנשים פה הוגנים ויעשו שימוש סביר בספר. מה דעתכם ?

shaishoo

New member
אני איתך

האמת גם מדריך דרום אמריקה שלי מטייל לו עכשיו ביבשת כי השארתי אותו מתנה למישהו שפגשתי שם, לפני העזיבה לארץ... אך אני יכול להציא מדריך USAשל לונלי משנה שעברה...

sela v

New member
כנ"ל

אני גם מסכים, השאלה אם מישהו באמת רוצה שאחרי זה יחזירו לו את המדריך איך אפשר להבטיח את זה או שבאחוות המטיילים פשוט נסמוך אחד על השני? זה מזכיר לי גם את הרעיון שלי לקנייה קבוצתית.

יותר ידידותי לסביבה

אם רוצים את הספר בחזרה - אפשר לסמוך אחד על השני. אם מישהו יפשל - בפעם הבאה הוא כבר לא יקבל ספר. חוץ מזה זה גם ישמש אנשים שרוצים לצלם קטעים מתוך ספר ולא לקחת את כל הספר. בפעם האחרונה שהשאלתי למישהו - קיבלתי בחזרה את הספר באותו מצב, סיפורי וחוויות וגם מתנה קטנה. זה בהחלט היה שווה את זה. יש לי ספרים על טורקיה, יוון, קמבודיה, עכברי עולם ועוד. הכי יעיל יהיה ליצור שרשור עם שם המדריך, שנת הוצאה, שפה והוצאה.

sela v

New member
יותר טוב

שאני אפתח לוח השאלות, ושם נשים את הספרים להשאלה. פשוט ככה זה לא יעלם כמו שרשור רגיל.

sela v

New member
קבלו בבקשה את הלוח החדש

הספריה. יש לכם ספרים להשאיל? אתם מוזמנים לרשום את רשימת הספרים (שקשורים לטיול) שיש לכם בלוח, בצירוף אי מייל, טלפון או שם המשתמש בתפוז, וכל אחד יקבע את כללי ההשאלה שלו, אם למשל מוכנים לשלוח בדואר או אם אתם רוצים ערבון או כל כלל אחר.

t z u f i

New member
חברה אתם אחלה!!

אני את שלי השארתי אי שם, אבל כל הכבוד לכם על טוב הלב!

למעלה