תן לי את הכוח

blackcat

New member
תן לי את הכוח

עשר דקות לפני כניסת שבת, יש לי טקס מיוחד. אני מכין נס קפה לאמא שלי ולי ואנחנו יושבים על סיגרייה וסתם מדברים. השבוע היא אמרה לי שהיא חושבת שיש לי תסמונת אַספֶּרגֶר!!! עשיתי מחקר קטן וזה מה שגיליתי על התסמונת הזאת... תסמונת אספרגר: "סוג של אישיות לא תקינה המאופיינת בהתבודדות חברתית, חוסר עניין באנשים אחרים, והתעסקות אובססיבית בעניין אחד (כגון: לוח זמנים), התסמונת נחשבת לצורה קלה של אוטיזם" הייתי בשוק!!! שאלתי את אמא שלי אם זה באמת מה שהיא חושבת עליי והיא אמרה לי שכן, רק שאתה לא אובססיבי לכלום! היא אמרה לי שיש לי פגם באישיות ולראיה היא אמרה שאין לי חברים! ושהיא חושבת שאני צריך טיפול פסיכולוגי! אלוהים ישמור אותי ויציל אותי מכל משמר!!! אם היא רק הייתה יודעת את הסיבה האמיתית למה אני לא נותן לאנשים להתקרב אליי יותר מידי! אם היא רק הייתה יודעת איזה סערה מתחוללת בי! אם היא רק הייתה יודעת עד כמה אני מתחשב בה בזה שאני לא מגלה כלום! שמעתי מישהו שאומר שלארון יש כל מיני סוגי דלתות... חלקם עשויות מדיקט, חלקם מעץ מלא, חלקם פלדלת, חלקם פלדה יצוקה וכו'... אוהו, עד כמה שהוא צודק! נראה לי ששלי עשוייה מבטון יצוק!!!!! אני חייב להתחיל לשבור את הבטון הזה, אפילו במקצת, רק בשביל לעשות סדק קטן! אבל לא משנה כמה אני מנסה, תמיד אני נכנס חזרה לבפנים ומוסיף עוד חומה של לבנים! עכשיו, איך אני אסביר לאמא שלי שאין לי הפרעה באישיות? הרי לספר לה על הנטייה, אין מצב! היא תתמוטט!!! אוף, תאמינו לי, אני לא יודע איך שאר האנשים מתמודדים, אני יודע שלי זה קשה מאוד מאוד! עד כדי כך, שלפעמים אני מרגיש כמו כלומניק, או כמו שהרמי"ם שלי היו אומרים לי אתה ה: "שוורצע חייע" שלנו (כבשה שחורה) ואתה ה"פרענק פאערך"! אני יודע שאני לא אפס ושאני לא כלומניק! אבל שכל הזמן זה מה שאומרים לך, אז קשה לך לא להאמין להם, נכון? בקיצור, אני מקווה שאני אעבור את המשוכה הזאת בהצלחה. נ.ב. חזרתי השבוע מחודש מילואים, היה פשוט תענוג, למרות שהחברה שם היא אנטי הומואים והבדיחות על גייז רצות שם על ימין ושמאל בכל זאת, נהניתי בטירוף! היה קשה אבל לא רציתי לחזור הבייתה! זה היה בשבילי כמו אוויר לנשימה, כמו בריחה מהמציאות! יאללה, מתי המילואים הבאים! שיהיה לכולם ערב טוב ומבורך בשורות טובות. אינשאללה.

למעלה