תן לו עם הגונג!

Tomer 123

New member
בית ד' - מצעד הגשש../images/Emo70.gif

טוב, אז אחרי שלושה בתים הגענו בשעה טובה אל הבית המסכם...אחריו, נתחיל בשלב שמינית הגמר, וכך עד לגמר הגדול! אז הנה הם, מערכוני בית ד':
אחד המצחיקים והנוקבים במערכוני "כוסות רוח", שגם נידון פה לא מזמן: משיח דופק בדלת
מערכון שפשוט מריח ירושלים. בתי כנסת, חלומות, והרבה שורות מבריקות מפי מסייה לוי: שבת שלום
ניסים אלוני נתן לנו את אחד מהמצודקים שבמערכוניו, ואחת הדמויות הקלאסיות ביותר של הגשש: חכם מימון
עוד אלוני אחד, וכבר קלאסיקה של ממש (עוד לפני גרסת היידיש המפורסמת....): המכונית המגויסת
פרודיה מבריקה על הרדיו, סקצ'ים מתומצתים ופוגעים בול, ומטבע לשון בלתי נשכח אחד (מי ינחש איזה....?): הכה את המומחה

Oren G

New member
השופשיק של ה..

המכונית המגוייסת עם כל הכבוד למטבע של הצ'ופצ'יק.. סע לשלום, המפתחות בפנים.

sorek2

New member
תשאל את לונה אישתי, היתה, חלמנו...

אין, פשוט אין על שבת שלום, המערכון הגדול מכולם לטעמי. ולא משנה איך, עם נענע או בלי נענע...

royfr

New member
אז כולם גדולים

הבחירה שלי - משיח דופק בדלת, שזה מערכון ענק. אבל בשבילכם , מוריי ורבותי, קהל נכבד - צטוט מהמכונית: שייקה - א נייע ראט, וואס איס בעסער פר אין ? א גלייכער וועג, אודר א פערקקטע וועג ? פולי - דו פרעגסט מיר אלס א מומחע ? שייקה - ניין, אלס א ראט . פולי - הא הא - איך אלס א ראט, האב איך א פנצ'ער...

shab669

New member
סעו לשלום המפתחות בפנים+מתכון ../images/Emo71.gif

מודה שהיה לא קל ! אחרי לילות טרופים בלי שינה, אין ספור לבטים ושמיעה חוזרת על כל המערכונים, הוחלט, שבשבילי, המערכון הנבחר הוא המכונית המגוייסת (הגרסה המקורית כמובן ולא זאת של היידיש) אבל צריך לתת כבוד לזה שהגיע מקום שני אצלי, ולכן יובא המתכון של משה משמושקוביץ (משיח בן דוד) לשרימפס : - מה שבשבילכם טרפה בשבילם זה דליקטס... - כן, אבל אני לא כ"כ מבין מה כ"כ טעים בכל השרצים האלה ? - מאיפה אתה יודע, רייב קלוצמאעך אם שרימפס טעים או לא ? יצא לך למשל לטעום את זה ברוטב שום (חס וחלילה), יין (חס וחלילה), קצת בזיליקום...עם איזה חתיכה בגט בצד...

רענן111

New member
שבת שלום

מסיה לוי,אם הטפשות היתה מחלה כואבת, אתה כל החיים היית בגבס. מערכון כל כך מצחיק, מעולה, הבחירה שלי בבית הזה.

Yuvalenko

New member
אוף! עוד פעם אתה מקשה עלינו?....../images/Emo13.gif

בחיי שרציתי לבחור בכולם! טוב אחרי התלבטויות רבות ומציקות, ומדירות שינה... החלטתי לבחור ב: שבת שלום. למרות שאני עושה זאת בכאב גדול, כי צר לי על הכה את המומחה, ועל חכם מימון, וכמובן שעל משיח דופק בדלת.. והמכונית המגויסת, איך אפשר שלא .. אבל שבת שלום זה באמת מערכון אדיר.

D o r o t h y

New member
תומר אני הורגת אותך../images/Emo70.gif

איך בוחרים אחד????? מילא הראשון ברשימה, עליו בקלות ויתרתי, אבל כל הארבעה האחרים... אחרי המון התלבטויות וגם אחרי שאבא שלי איים עלי ברצח, אני בוחרת בשבת שלום

החתולית

New member
הגזמת, תומר !

חתיכת בחירה העמדת לנו כאן... אם אין ברירה (ונראה שאין) - אז חכם מיימון - כי הוא מזכיר לי את הבית של סבתא :)

Tomer 123

New member
השבוע אוטוטו נגמר....

ואין הרבה בחירות בינתיים אז יאללה....תישארו ביחד, תבקשו סליחה וחולוסטו סיפור.... ואני אודה למנהלות הפורום יקירותי אם הן יואילו להקפיץ את השרשור למעלה....

למעלה