|תן|יום שני!

dcohn

New member
היה מבחן במתמטיקה.

ועכשיו ילד מהכיתה דיבר איתי במסנג'ר וביאס אותי כמו לאיודעת מה כי הוא חפר לי על זה. למה אני אף פעם לא זוכרת שאסור לענות לו?:[

Double U

New member
היום שלי!

היה לי מבחן בספרות על אנטיגונה. למדתי רק איזה שעה ודווקא הלך טוב! וכנראה קיבלתי 91 בתנ"ך

להלהלההההההההה../images/Emo9.gif

שעה תנ"ך מוגבר|סגדש|
- לא זוכרת כבר שעתיים ביולוגיה
|סגדש|- אני שוקלת ברצינות לעזוב. עד מחר נחליט. אמן שאני לא אתחרט. שעתיים תנ"ך
|סגדש|- ישעיהו כזה מלך שעתיים הלכה
|סגדש|- הברזתי ובזבזתי את הזמן בנסיון ללמוד לספרות מוגבר. הנסיון נכשל. שעתיים ספרות מוגבר
|סגדש|- שיעור ראשון לא חידשנו כלום, שיעור שני נרדמתי. *אוףףףףףףףף במהלך כתיבת הודעה זו נקרעה לי החצאית והיא כזאת יפהההה וכזאת לא מהארץץ סעמק
*

שרון710

New member
חזרתי עכשיו.../images/Emo12.gif

יצאתי מהבית לפני 12 שעות, וחזרתי עכשיו. אז ככה- שעה ראשונה- אנגלית. קראנו NIGHT. ישבתי ליד ירין, היה צחוקים
("מה יש לה זאת?" "לא יודעת, בוא נזרוק עליה גרזן.") שעה שנייה- פרלמנט. משו לטיול שנתי. שעה שלישית- חברה. רביעית- אנגלית במחשב. לא עשיתי כלום. ואפילו לא שיחקתי באבלס
חמישית-שישית- ביולגיה. כתבתי על הלוח במקום נורית, היה שיעור מצחיק אש
(נורית: "וואי מי הפליץ!? ניר!? אתה?@#@$"
) שביעית- שמינית- (ויתרה לנו על תשיעית)- מת'. טריגו- מעגל יחידה. אח"כ הלכתי לשדרה, נפגשתי עם שיר ועמרי ואכלתי מק'
היה שווה. אח"כ נשארנו שם עוד איזה שעה. ב5 עלינו לבצפר ליום מרוכז בתנ"ך. באו רק 11 אנשים
היה.. שואה. בעצם, היה גלות ירושליםXD ~כאפות~ באתי הביתה עכשיו. אני מותשת. ראבאק.

Snow fairy

New member
אחד הימים המצחיקים../images/Emo6.gif

שעה ראשונה מזל, שעתיים מבחן בספרות שהיה מצחיק, אחרי זה אנגלית [נעמי חזרה!!!!!!!!
] ואז הלכתי לבורגראנץ' עם יוני, נועה ופיצ^^ [והתחזרתי על הצ'יפס של יוני]. 5 מפגש פולין, המדריכה אחלה:] ב7 וחצי ההורים באו וריכלנו עליהם, היה ענק

A Broken Myth

New member
חחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

מבחן בספרות וזה, היה נחמד. למדתי לחפור XD אח"כ listening באנגלית, היה נחמד. ואז עשו עליי אמבוש מטורף של מים
הכל באשמת שחר!!1 נהרס לי הפוני וחזרתי רטובה הביתה
הם הולכים לחטוף מחר!!1 כולם!!!!!!!1111111111 (בערב מפגש פולין וזה, היה סביר.) וכן, זהו.
.

LadyFlame123

New member
יומולדת לידיד:]

היה מבחן במתמט רוב היום
.. בהתחלה הלך טוב...ואז..לא.. עשינו לעצמנו שעה חופשית... מתמטיקה שורפת מוחות..ואז מתחילים להשתגע
. אז בביולוגיה די נקרעתי מכל דבר ואז הלכנו לידיד שיש לו יומולדת:] כולם התאספו אצלו אחרי כמה שעות והיה מצחיק. יאללה יום שישי מועדון/דאנס בר !

FartherAway

New member
כמו מיצפיצקיץ. ../images/Emo3.gif

מבחן די מרדים בספרות, אנגלית עם נעמי (
), ואז הלכתי עם פיצ, קיצ ונועה לאכול המבונגר ושיחקנו קונטקט כמו מפגרים.
אה, ומאיה, הבלון עף לי. בוהו. מפגשפולין היה נחמד, אבל קצת משעמם. למרות שהמדריכה חמודה. ^^ ולמרות שאנשים צחקו עליי כי באתי עם סנדלי שורש.
ואני לא דומה לאבא, אגב. פףף.

Snow fairy

New member
וואי, שכחתי בכלל מהבלון../images/Emo2.gif

לא נורא יוני, נגנוב לך אחד חדש^^ ואתה ואבא שלך סופר דומים!

NumberTwo

New member
איזה יום נוראי

אני שונאת גם בנים וגם את הצופים. נראה לי בכיתי בריכה

sky darkens

New member
החיים טובים.

מבחן בספרות - אני מניח שעברתי (אחלה מבחינתי), וזהו פחות או יותר מבחינת בית-ספר. הייתי אצל אביב וב4 הודיעו לו שהוא עבר טסט (ראשון), ובכך הצטרף לאליטה של החבורה שלנו (אלו שעברו טסט ראשון) - שזה היה רק אני עד עכשיו!
אחר כך הלכנו למפגש פולין, והיה משעמם תחת. למרות שהמדריכה באמת לא רעה.
בקטע עם ההורים היה סופר מצחיק! סה"כ הכל ממש טוב, כולם אוהבים אותי ואומרים שאני חתיך.
וחייכתי היום איזה 301301420-124-0241 פעם. אני אוהב ימים כאלה. |:

למעלה