|תן|יום שני!

Torn Up Letters

New member
וויפיייייייייי. ../images/Emo9.gif

בבוקר היה מזל אז למדתי עוד טיפה למבחן בספרות, המבחן הלך בסדר. אני מטומטמת שלא קוראת הוראות אז לא ראיתי שצריך לבחור שאלה אחת מתוך שתיים אז עניתי על הקשה יותר
אבל בסוף חפרתי מספיק אז בקטנה כזה. הלך בסדר קיצר, אני סתם בוכה.
אח"כ היה שעה אנגלית, נעמי [ווייי
] דפקה בנו סופר אנסין שהיה לי ממש קשה אז התעצבנתי.
חזרתי הביתה והלכתי לישון איזה שעה וחצי ואז התחזרתי טיפה עם אח שלי על סופר דופר בן&ג'ריס!! ב5 היה מפגש פולין, המדריכה דווקא אחלה ואני ממש ממש שמחה שהחליפו את המדריך הקודם.
היה נחמד, צחקנו עם כולם ועל כולם, ואמא אמרה דברים נורא חמודים ועצובים. אני מתה עליה. אח"כ נעה, אמא ואני הלכנו לאכול בפיצריה
והדר איי לאב יו בייב.

איזה יום שווה.

היה לי חופשאחריטיולשנתי,אז ניגנתי חצי יום בסתלבט,ואז הייתי עם מעיין עד לפני שעה ככה. תמונה מהטיול,אחרי שהרטבתי לגמריי את הנעליים במג'רסה.מאז נהייתי יחפן,ובתמונה קורל השקסע לועגת לי.

Broken sound

New member
ואע, אין לי מושג איזה יום היום!!!בכל אופן...

אחלה יום.!!!!! שעה ראשונה ישבנו בחוץ, היה מצחיק, אח"כ מבחן שהלך די טוב, שעה חלון ישבנו וסתם עשינו שטויות!!! ואח"ככ פיצצו את מוחה ותורן במים,חחחחחחחחחחחחחחחחחחח.היה מצחיק. בערב מפגש פולין, החליפו לנו מדריכה לאחת אחלה ממש, ההורים באו יותר מאוחר, אני ואבא הרצנו צחוקים,הלכנו למרכז אחרי זה, אמא הגיעה והתחרפנה,באמת שהיא השתגעה., חברים של גיא התחרפנו כמה אנחנו דומים והיה ממש משעשע.!!!!! עכשיו אני עייפה ואני אזוז לישון.מחר יהיה גדווווול.. יאללללללללה שבוע הבא פוליןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111 ההתרגשות בעיצומה.

למעלה