|תן|יום שני!

זונע

New member
יואו עוד פעם נכשלתי במתמטיקה כנראה

דיי נשבר הזין לפחות שיעור נהיגה עכשו...איך בא לי טוב.

היום יום שלישי!!! לא משנה נזרום

הייתי אמור לרדת לים בבוקר וידידה שלי לא העירה אותי כי אמרה שלא היה שמש אז קמתי ב12וחצי. עוד מעט הולך לפעולה וזהו יום יבש.

Aline In Chains

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo79.gifמי בא לדיסוננטטטטטטטט ב7.4:)?!

גם היום לא הלכתי לבצפר, היה לי טיול יזמות ולי יש זין לצאת לאשקלון בשביל איזה מפעל של מחשבים. כוסעמק.

gurke

New member
שמעת כמה אופת' עולה?

340 שקל
אבל גם דארק טרנקוויליטי מופיעים

Aline In Chains

New member
כן, שמעתי..

אבל מה אכפת לייייי..אופת'
+דארק טרנקוויליטי
!! צריכים להודיע על עוד 3 להקות בתחילת אפריל, אז נקווה שיהיה בסדר..בטח יביאו את משוגע או משהו.. :]

shoala2

New member
XDDDD

היה גאוני!! באמת!! מלחמת מים עם הי'ב ומחר מחכה למלחמת מים יותר קשה... אבל הפעם.. אני אפגע באנשים ולא אנסה לפגוע וזה יפגע בצד השני:'( אז אני עקומה!! מה לעשות!?!? אוהבת אותכן כל כך שיר קיברט ושחר! באמת אני חופרת וחופרת בזמן האחרון.. ואתן בכל זאת מוכנות להקשיב לי... אוהבת מלא מלא מלא!!3333333333333>

L i O r K u S h

New member
המבחן במתמט' עבר סוףסוף..../images/Emo189.gif

היה סבבה :] באוטובוס הסתכלתי ביומן וקלטתי שיש לנו מבחן ביום ראשון(ביולוגיה) בוחן קריאה באנגלית ביום שני(לא קראתי ספר אעע), ומבחן ענק ביום שישי בתנ"ך
ויש גם דוח מעבדה..אבל לא יודעת למתי.. מאיפה זה בא פתאום?! רבאק! המורה לספרות החליטה לנסות להרגיע אותנו לפני המבחן וניסתה להסביר שזה לא כ"כ חשוב עכשיו, ולא צריך להשקיע את החיים בלימודים, לא לשכוח גם את החיים החברתיים שנורא חשובים...עכשיו רק תגידי את זה להורים של כולם.. ושלא תדאג במקצוע שלה אנחנו לא משקיעים.. היום נפגשים אצל ידיד טוב...יש לו יומולדת 18! נמאסססס מהלימודיםםםם דייייייי!!!!

noyy

New member
המחשב שלי בבית מת

החלטתי ללכת לבי"ס ב9 כי צפוי שממילא שעה אחת של כימיה תלך עם בדיקת שמות ושיעורים ובלה בלה בלה.. באתי לשעתיים האחרות גם סתם. אח"כ מתמטיקה שעתיים.. הברזתי, לא היה לי כוח לזה :$ חבל אח"כ שעה חברה ואנגלית.. מתכונת בע"פ. הכל הולך בסדר, אני מספרת על עצמי בשיא הטבעיות, אבל כמובן שאין סיבה שילך לי טוב, אז היא התחילה לתקוע לי שאלות כאלה מפגרות על הפרוייקט שמי זוכר בכלל, עשיתי אותו שנה שעברה :| אז הסתבכתי קצת. בסוף 96.. איזו גרועה אח"כ שעה מחשבים ואז המורה שיחררה אותי כי בכיתי לה מלא באתי הביתה, ב20 דקות הספקתי להתקלח, להתלבש, לייבש את השיער ולאכול משהו וטסתי למכללה. מסיימת פה ב6, נחזור הביתה ובערב אמא לוקחת אותי לקנות בגדים

P i x i e s

New member
היום הייתה לי הבגרות בע"פ

Be prepared, be very prepared
סתם היא הייתה נחמדה ונתנה לי לחשוב אבל אני עדיין מרגישה שהלך לי ממש גרוע ואני מדברת ממש טוב באנגלית
טוב, נראה את הציון ונגלה. למה את עצובה? חשבתי שאת אוהבת שופינג

מוזר לי

כל הימים מוזרים נורא בזמן האחרון.... קמתי בשבע וחצי מכאב בטן מטורף שעבר אח"כ בזכות זה שלקחתי כדור (למרות שאני שונאת כדורים אבל אין ברירה), ראיתי טלוויזיה, והתקלחתי באיזשהו שלב
- זה כי התחלתי היום ב12 (ימי שלישי אני מתחילה ב10 לשעתיים מחשבים, אבל התבטל מחשבים). אז הגעתי לביתספר 10 דקות לפני סוף השיעור ה4, וסתם ישבתי לדבר עם חברה. ראתה אותנו המורה לתנ"ך, ושאלה מה אנחנו עושות בחוץ, אמרתי לה שאני התחלתי עכשיו ולה היו שעתיים חופשיות, אז היא ישר שאלה "אההה למה לא אמרתם לי?", אז אמרתי לה שזה לא היה לכל הכיתה, זה רק למגמה שלנו (כל שעה פנויה שתהיה לנו היא תחפש להיכנס אלינו כדי להשלים חומר
). שעתיים אנגלית נחמדות, חזרתי לעבוד בשיעורים. בטח המורה מזה מרוצה
שעה ספרות שהמשכנו לכתוב על הרעיונות המרכזיים בחצוצרה בואדי. שעתיים מתמטיקה, המורה התחילה לפתור את המבחן אבל של הטור השני, ובגלל שהיה רעש היא לא פתרה את הטור שאני עשיתי
שאר השיעור היה נחמד. הגעתי הביתה, אכלתי, ועכשיו אני צריכה ללכת להמשיך את האתר, ואין לי כוח לזה. יש לי את היום ומחר, וגם מחר אני מסיימת מאוחר ככה!!! אוף. מחר יד ושם, צריך להגיע לביתספר בפאקינג שבע ורבע!!!!!
אבל זה שווה את זה.

למעלה