לא נראה לי אני עדיין לא שמעתי אותו ברדיו.. ובכלל כמעט ולא משמיעים בריט אצלינו בארץ
מ מריאנה 22 New member 6/4/11 #58 לא נראה לי ../images/Emo6.gif אני עדיין לא שמעתי אותו ברדיו.. ובכלל כמעט ולא משמיעים בריט אצלינו בארץ
לא נראה לי ../images/Emo6.gif אני עדיין לא שמעתי אותו ברדיו.. ובכלל כמעט ולא משמיעים בריט אצלינו בארץ
S spiceupmylife1 New member 6/4/11 #60 אז כנראה את לא שומעת מספיק גלגלצ שם חורשים על HIAM ועכשיו יתחילו TTWE
מ מריאנה 22 New member 6/4/11 #61 וואלה?!!?!? טוב לשמוע שמפרגנים לבריט פשוט עדיין לא יצא לי לשמוע את TTWE ואת HIAM שמעתי רק במצעד השבועי. כנראה אני באמת לא שומעת מספיק רדיו
וואלה?!!?!? טוב לשמוע שמפרגנים לבריט פשוט עדיין לא יצא לי לשמוע את TTWE ואת HIAM שמעתי רק במצעד השבועי. כנראה אני באמת לא שומעת מספיק רדיו
S spiceupmylife1 New member 7/4/11 #69 ../images/Emo23.gif couseeee i've got 9 lives like a kitty cat *ללא ספק המשפט האהוב עלי בשיר
S spiceupmylife1 New member 7/4/11 #70 Brian adams feat mel c- when your gone babbyy when youre gone i realize i'm inlove יאוו השיר הזה כ"כ עשה לי את היום
Brian adams feat mel c- when your gone babbyy when youre gone i realize i'm inlove יאוו השיר הזה כ"כ עשה לי את היום
S spiceupmylife1 New member 7/4/11 #72 ../images/Emo6.gif שמנו לב... ../images/Emo8.gif אני בוויב אמריקאי
H HanAn189 New member 8/4/11 #74 Scissor Sisters - Any Which Way http://www.youtube.com/watch?v=HHv0jW4p_xA