תןצאות ליגה 3

חגי

New member
דרוש הסבר

למה צדר לא קיבל ניקוד ולמה הניקוד שלך כה שונה משל אילן (נחיתה באותו מקום בגדול) ואיך ניקוד ה ARRIVEL זהה אצל גיא וירון?

חגי

New member
בנוסף - ולפי הטרק שאצלי , גיא יצא

בחלון של אילן שזה נדמה לי 1:30 - אבל גיא מופיע עם 1:15 צדר לעומת זאת יצא בחלון הקודם - יעני 1:15 , הבעייה אצלו שחסר הטרק מהתבור ולכן צריך לוודא שתחילת הטרק שלו נמצאת מחוץ לספיד סקטור

חגי

New member
יש טעות בודאות כי מקסימום ניקוד

אפשרי עבור ARRIVEL כפי שמופיע בדוח הוא כ- 56 ושני המסיימים בגול קיבלו בסעיף זה 150. אגב - איפה מוגדר הפרמטר של כניסה לספיד סקטור?

shlomi toples

New member
שאל את

התוכנה בקשר לצדר הוא עד פעם לא הדליק את הגיפיאס בזמן ולפיכך לא לקח את הסטרט גייט

shlomi toples

New member
אם ההית מסתכל

היית רואה שאילן עשה 7 קמ יותר ממני תסיק מזה ניקוד שנית גיא פיספס בכמה מטרים את ה sg של1.30 בקשר לניקוד על ההגעה פה לשם שינוי אתה צודק אבדוק למה

חגי

New member
לא ברור - גיא ואילן יצאו באותו סטרט

ובניקוד יש להם סטארט שונה! אני אומר את זה לפי נתון של 12 קמ מפוריה אלא אם כן החלטתם על נתון שונה. גם לפי נתון זה הטרק של צדר מספיק כי הנקודה הראשונה שלו באזור 12.3 קמ מפוריה את הטרק שלך לא ראיתי , אבל אם נחתת באותו שדה - איך יכול להיות פער של 7 קמ!!!??? ....אלא אם כן לא לקחת את הפיילון של כפר חרוב.

חגי

New member
הנקודה הראשונה שלו מופיעה במרחק

של יותר מ- 12 קמ מפוריה - אז למה זה לא הספיק? תבדוק אם הכנסת את הפרמטר של 12 קמ.

shlomi kr

New member
מה אתה לא מבין

זה לא הוגדר 12 קמ מפוריה אלא סטרט יציאה 3 קמ מהתבור ואתה לא מסתכל טוב על הטרק גיא

חגי

New member
איך החברה הסכימו להגדרת רדיוס

סביב התבור....את זה אני לא מבין ....וגם איך לא לקחת את כפר חרוב אלא אם כן חצית את הכינרת מדרום.

shlomi kr

New member
דרכתי להם

על הביצים עד שהם הסכימו חוץ מזה לא היה לי ביצים לחצות איפה שאמיר ואילן חצו ולכן איבדתי הרבה גובה בהמשך

חגי

New member
אז כדאי שתתחקר - כנראה עשית טעות

לא פרסמת את הטרקים של ירון ושלך כך שאני לא יודע איך טסתם אבל מאזור פורייה לטוס ישר עד לכפר חרוב צריך בערך 1200 מטר כדי להרגיש בטוח במידה ואתה חוצה דרומית לטבריה כמו בטרק של גיא. יש לך 8 קמ מים שנמצאים במינוס 200 בערך. יעני עם 1200 מטר יש לך גלייד סביר של 14 קמ (בהנחה של 1/10) ...והגלשן הנוכחי עם VG עושה בקלות יותר. גיא התחיל חצייה ב- 1480 וסיים ב- 1330 תוך 10.5 דקות כי מצא טרמיחה בדרך אילן נכנס ב- 1000 וסיים ב- 460 תוך 6.5 דקות בטיסה ישרה. אגב אילן היה נמוך ולכן חצה בנתיב דרומי יותר ומעל 7 קמ מים.

shlomi kr

New member
אני יודע

שעשיתי טעות תיחקרתי עם חברי הליגה ההחלטות שלי נבעו מחוסר ביטחון שכנראה נבע מחצי שנה ללא טיסה אני היתיי בנקודה לחציה יותר גבוה מאילן ואאמיר אך בשל חוסר ביטחון המשכתי להקיף את הכנרת עד שנפל האסימון בכלל מעולם לא חציתי את הכנרת כך שכנראה היה מחסום פסיכולוגי

למעלה