תמ"ל אורגני

טוב נו, לינק מאיפה שהזמנת, בבקשה

אבל למה אתה צריך 4 זוגות?

כמה מוצצים צריך תינוק אחד?!

ברצינות אני שואלת, הילדים שלי לא צרכו יותר מאחד "לניסיון", הניסיון כשל

אצלנו לפחות אני יכול להגיד שאנחנו מאבדים אותם

בקצב מסחרר.
אני מעריך שאנחנו קונים כ-2 זוגות בחודש (בממוצע מוצץ לשבוע), וזה לפני שאני מדבר על בלאי (למרות שנדירים המוצצים שזכו לשרוד אצלנו עד למצב הזה).
זה קורה בד"כ במהלך טיולים בעגלה שהילד מחליט לבדוק את כוח הכבידה באמצעות המוצץ ואבא לא שם לב.

אה, ולפני שתספרו לי שבדיוק בשביל זה יש שרשרת למוצץ אני אציין שהילד למד להוריד את השרשרת מהבגד ולזרוק את הכל ביחד לפני שנה לפחות...

john111

New member
רק מי שאין לו ילדים עם מוצץ יכול לשאול

שאלה שכזו.....
למוצצים יש נטיה מוזרה להעלם לארץ המוצצים האבודים. שם הם חיים בעושר ובלי שמישהו צריך למצוץ אותם. יש להם פתח סודי, שדרכו הם נמלטים מהעולם שלנו, ועוברים לארץ המוצצים האבודים. למזלנו לוקח זמן עד שהמוצצים לומדים היכן הוא אותו פתח סודי, ועד אז הם משמשים אותנו בנאמנה. אבל יכול להיות מצב, שבו הם פתאום מגלים את הפתח, ואז, הוא אז, הם פשוט נעלמים. לפעמים הם מספיקים לספר לחבריהם ואז גם המוצץ השני נעלם!
אילו שבטוח הקופסה, נשמרים בבידוד ואינם יכולים לחפש את הפתח הסודי. ולכן תמיד טוב שיש כמה במלאי, למקרה הצורך. כפי שאת רואה.

ennicka

New member
ובכן בעקבות הקישורים בתחילת השרשור

הזמנתי אתמול מ-iHerb ונראה איך יגיע ומה ההשלכות

מה שכן, הבדל בנינו הוא שהזמנתי רק קופסא אחת וגם בונה על זה שהיא תספיק או מקסימום נזמין עוד אחת, אבל לא משמעותית יותר ולכן הסיכון והעלות נמוכים יותר.

בהצלחה!

אני מאוד מאוד אשמח לדעת איך הגיע, תוך כמה זמן ואם היו בעיות... תוכלי לעדכן אותי בבקשה? אני יכול לשלוח לך גם את כתובת המייל שלי.
חוץ מזה, איזה הזמנת? הסימילאק יקר ברמות היסטריות, וזה עוד לפני שמדברים על עלויות המשלוח ועל הסיכון שזה לא יגיע, במיוחד כשמדובר בתזונה בלעדית.

אבל את החברות האחרות אני לא מכיר וקצת מפחיד אותי לקחת סיכון עם תמ"ל.
באירופה יש תמ"ל אורגני של חברת Hipp, הוא עולה גרושים בהשוואה לתמ"ל רגיל בארץ (כן כן) והוא נהדר. אם יש לך איך להשיג מאירופה- אני ממליץ בחום.

ennicka

New member
אויש, אם רק הייתי קוראת את התגובה שלך בזמן

בן זוגי היה בהולנד עד ה-18 לחודש...

מתוכנן ביקור מאנגליה בדצמבר, אולי אבקש מהם Hipp. מכירים אתרים ששולחים לארץ?

היות ואני לא מתכננת בשלב זה הזנה עיקרית בתמ"ל אלא רק גיבוי, אז סופגת את העלות המטורפת, נראה איך יילך (שאיבות וכד'..)

ובהחלט אעדכן איך הגיע וכד'. ב-16/9 הם שלחו לי מייל שהמשלוח יצא.

בינתיים, חג שמח

למעלה