תמשיכו לחלום

EdisonGirl

New member
אז בעצם...

אם לא היית סקפטי, היית מיליונר עכשיו! פייי איזה בעסה.

אולי

אבל אז כל נתיב החיים שלי היה משתנה ולא הייתי מגלה מה סוד האושר,
ואז הייתי יכול להיות עכשיו טחון ואומלל!

אז בקטנה. הדרך למליון מעניינת יותר כשהיא מאתגרת.
או לפחות, זה מה שאני מספר לעצמי כשאני פועל בדרך לשם

EdisonGirl

New member
לא בהכרח. מה שאתה אומר בעצם..

שאם אתה מתעשר בקלות אז בוודאות לא תדע מהו אושר? לא בהכרח :)

ואם כן, אז אני כבר מצאתי את האושר, בחלום הנבואי הבא שלך שקשור בהגרלות כאלה, אתה מוזמן לתת לי את הצ׳אנס

להתעשרות בכוחות עצמך יש את היתרונות שלה, אבל לא בהכרח בגלל ההתעשרות אלא בזכות הערך המוסף שאתה זוכה לו בדרך. זה ערך שאפשר להשיג גם בדרכים אחרות, לא?

לא קשרתי סיבה לתוצאה

כלומר, לא אמרתי שאם אהיה עשיר לא אדע מהו אושר, אלא שיכלתי לפספס את האושר שלי עכשיו.

בחלום הנבואי הבא שלי על הגרלות אני ממלא 4 טפסים כדי שהפרס הגדול יתחלק בעיקר עם עצמי :D

וכן, הערך המוסף יכול להגיע גם אחרי שמתעשרים ולאו דווקא בדרך לשם.

W a b b i t

New member
אני אחלום לנצח

יצא לכם לזכור חלומות שלכם? כן, לפעמים זה היה נורא ולפעמים מצחיק.

איזה סוג חלומות אתם בדרך כלל זוכרים? מכל הסוגים.

יצא לכם להיות בחלום צלול? כן, זה קורה לי במשך כל החיים. טבעי וגם עם אימונים לפעמים, ממש כיף לעוף ולעבור דרך קירות, מומלץ.

אתם מאמינים בפירושים של חלומות? העקרון שמנחה אותי זה שהחלומות זה פח הזבל של התודעה, ושהמוח פורק דרכם דברים שאנחנו מתעסקים איתם יותר מדי ביום יום.
מעבר לזה כל ספרי המשמעויות וכו'-לקחת בערבון מוגבל.

ניסיתם פעם לכתוב "יומן חלומות"? כן, פעם. היום אני בדעה שלא כדאי להתפס לחלומות עקב התשובה לשאלה הקודמת.

קרה לכם שהתעוררתם באמצע חלום ממש מעניין וניסיתם להירדם שוב כדי לראות מה קורה בסוף? כן, זה מזכיר לי את הקליפ לeverlong של הפו פייטרס. רק שבמציאות זה בדרך כלל לא מצליח.

irreplacable

New member
איזה קטע שבדיוק יש שרשור על חלומות כי אתמול

היה לי סיוט נוראי שקמתי ממנו באמצע הלילה בבכי היסטרי
והוא גם היה חלום סופר הזוי.. חלמתי שאני בים ורואה ספר צף במים שהכותרת שלו היא "שובו של XXX (השם של האקס האחרון שלי) ואז אני נכנסת למים במטרה לקחת את הספר אבל בכל פעם הגלים לוקחים אותו ממני ואני לא מצליחה להגיע אליו. ואז מגיע אוטובוס מלא חיילים (??? כן.. לגמרי הזוי) שנוסע בתוך הים והספר נמצא בין הגלגלים שלו ואני עדיין מתקשה להגיע אליו ואז החתול שלי במים כמעט נדרס מהאוטובוס ואני מרגישה ממש אשמה שבגללי הוא כמעט נדרס.. והנהג אוטובוס רוצה להרוג אותי ומנסה לדרוס אותי.. וזה מה שאני זוכרת.. :\

יצא לכם לזכור חלומות שלכם? ברור. לא חושבת שיש מישהו שאף פעם לא זוכר.. לפעמים אני גם קמה באמצע הלילה מחלום וזוכרת אותו באותו רגע אבל אז חוזרת לישון ובבוקר כבר לא זוכרת, וזה מבאס

איזה סוג חלומות אתם בדרך כלל זוכרים? סיוטים

יצא לכם להיות בחלום צלול? לא.. ולא הבנתי בדיוק מה זה..

אתם מאמינים בפירושים של חלומות? מאמינה שיש להם משמעות , אבל יש כאלה שחושבים שזו עוד דרך לחזות את העתיד ובזה אני לא מאמינה.. מאמינה שזה משקף את התת מודע שלנו כמו שפרויד אמר..

ניסיתם פעם לכתוב "יומן חלומות"? לא . אבל לפעמים כותבת פרטים מהחלום כדי לבדוק את הפרוש שלהם באינטרנט..

קרה לכם שהתעוררתם באמצע חלום ממש מעניין וניסיתם להירדם שוב כדי לראות מה קורה בסוף? חחח כן. הרבה פעמים . בעיקר חלומות טובים

חלומות נעימים :)

אני וחלומות..

יצא לכם לזכור חלומות שלכם? לרוב לא,אבל אם זה חלום מאוד משמעותי שעשה לי טוב או שממש נבהלתי ממנו אז אני יכולה לזכור אותי במשך כמה ימים אבל זה נדיר אצלי...

איזה סוג חלומות אתם בדרך כלל זוכרים? אם הייתי זוכרת אותם אז הייתי יכולה לענות על השאלה הזאת :)

יצא לכם להיות בחלום צלול? לפעמים.

אתם מאמינים בפירושים של חלומות? כן, היה פעם שחלמתי חלום ממש מפחיד וכתבתי באתר אינטרנט של פירושי חלומות וענו לי ומסתבר שבתת מודע שלי היה משהו מסויים שהטריד אותי (התת מודע שלי אף פעם לא מניח לי חחחחח תמיד אני מוצאת ממה להיות מוטרדת) ובגלל זה חלמתי את אותו החלום.

ניסיתם פעם לכתוב "יומן חלומות"? לא... נתחיל מזה שאני צריכה לנסות לכתוב יומן אישי ,סתם יומן...

קרה לכם שהתעוררתם באמצע חלום ממש מעניין וניסיתם להירדם שוב כדי לראות מה קורה בסוף? כן,כמה פעמים,זה לא נחמד...

למעלה