תמשיכו לחלום חבר"ה

תמשיכו לחלום חבר"ה

לא משנה מה יהיה , לא משנה מה צמח תגיד , לא משנה כמה טומי יקלל , לא משנה כמה התשקורת תגבה אותו , לא משנה כמה יסיתו נגד החרדים. הקדוש ברוך הוא עם אלה שהולכים בדרכו (ש"ס) , חכו נשמות טהורות , ש"ס עוד תעבור את ה 20 בעזרת התשקורת , בעזרת טומי , בעזרת יוסי , ושאר נציגי האור . אנו מודים לכם על שעזרתם והודכם עוזרים לנו להוכיח את הפסוק "כאשר יענו אותו כן ירבה וכן יפרוץ" בעזרת השם יתברך.......

ש"ס - מפלגת האל!

מי יודע איך אומרים "מפלגת האל" בערבית????

קושוש

New member
אני יודעת ../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif חיזבאללה ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

אם זה מה שאתה רוצה

זה כנראה מה שמגיע לך. אם "הקדוש ברוך הוא עם אלה שהולכים בדרכו (ש"ס) " אז למה מצבם של מצביעי ש"ס הוא על הקרשים והולך ונהיה רע יותר ויותר ככל שש"ס מתחזקת?

TopQuark

New member
פשוט מאוד

אלו ש"הולכים בדרכו של הקדוש ברוך הוא" הם שינוי ולא ש"ס... זה שלשינוי יש 17 מנדטים בסקרים מוכיח, אחת ולתמיד, שיש אלוהים

TopQuark

New member
אני מתנצל על השירשור... לא ידעתי

אני חדש בפורום ולא ידעתי שזה יעשה כזה בלגאן...

קושוש

New member
רמת השרון ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif מצבם של מצביעי

ש"ס ימשיך להיות רע ורע כי הרי מישהו צריך לממן את כל חליפות הורסאצ´ה וארמני וכן את כל שיירות מכוניות הפאר של נציגיהם בכנסת, ברשויות המקומיות, במועצות הדתיות, במועצת חכמי התורה במקוואות וכו´ וכו´. ואפרופו מקוואות - מישהו יודע איך אפשר להגיע למקווה ללא GPS ?

חברי היקר...

בינתיים כל הקללות, קריאות השנאה וההסתות ב- "תשקורת" היו לא של טומי לפיד או של יוסי שריד, אלא דווקא של חבריך מש"ס. אני מודה לך על שעזרת ועודך עוזר להוכיח את הפסוק "מי נוהג יותר בטפשות - הטיפש, או הטיפש שהולך בדרכו?"

למעלה