תמשיך לקפוץ

O H SyS111

New member
מישהו הולך לקורס מש"צים השנה?

כל הפורום הזה מלא בהודעות של מש"צים בוגרים... מה קרה, יש גם מתחילים!! רציתי לדעת אם מישהו הולך לקורס מש"צים השנה, אולי נפגש שם... למי שעבר את הקורס, אפשר לקבל איזה מילה או שתיים לגבי הקורס אני רוצה להבין במה מדובר. נ.ב מישהו היה בכנס מש"צים בצפון?

ayana

New member
כיף לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יש לך צוות הדרכה שולט ביותר השנה!!! איזו קבוצה את?

יערולי

New member
שלום OH SyS111!!

אני מבינה שאתה ממחוז צפון... לא כולם מושלמים...סתם!! הקורס הזה הוא כנראה אחד הדברים השווים (והקשים) ביותר שאתה הולך לעבור כדלקהמן: לפני שתספיק להניח את חפציך (המאוד כבדים) ולהביט בחבריך לחויה (או לצרה, תלוי איך אתה מסתכל על זה) כבר יריצו אותך הלוך ושוב אל רחבת המסדרים, שאותה אתה הולך להכיר מקרוב יתחקרו אותך בשיטות הק.ג.ב איפה הכובע והמים שלך, וידאגו להעביר הראשך את השאלה:"מדוע לעזאזל התעקשתי ללכת לקורס הזה, במקום להכות שורשים מול מסך הטלווזיה במשך שבועיים?!?!" אך אל דאגה, גם זה יעבור... במשך השבוע ה -1 תלמד טופוגרפיה, מטודיקה, מחנאות ועזרה ראשונה, תכיר אנשים מדהימים,תפתח קשרים חזקים ותמצא את עצמך במצבים שלא חלמת עליהם (אחרי הכל, אין דבר יותר מלכד ומגבש מאשר ישיבה מסביב למדורה על חוף הים, נגינה על גיטרה ושירה של שירים ישראלים בקולי קולות, תוך התעלמות מכוונת מהעב"ם בעל יותר-מדי-הרגליים שמטפס על שק-השינה שלך, תוך שכנוע עצמי שזו רק הזייה, שתית פחות מדי ולהבא רצוי להקשיב למדריך ולשים כובע...) השבוע השני הוא שבוע שטח, שבו תצאו לשני ניווטים, יש"מים ופעילויות, תבנו את המחנה במו ידיכם, (ואף תקיימו גיחה תחרותית) ותבינו לעומק את המושג "פחות מעשר שעות שינה בלילה". קשה אך שווה בטירוף. בהצלחה, שמור על עצמך, וכמאמר השיר "שתו עוד מים (אין גזוז) ושימו כובע על הראש" מש"צים בוגרים - אתם מוזמנים להגיב......

O H SyS111

New member
שלום יערולי!!

כמה שאני מעריך ורוצה להכיר אנשים ממחוז צפון, אני ממחוז דרום- באר שבע(אני מקווה שזו לא אכזבה בשבילך...) האמת לא חשבתי על זה ככה, נשמע סבבה, העניין של המסדר וכל זה. הדברים היחידים שיעדתי זה שנחולק לפלוגות ויהיו כל מיני פעילויות ושטויות. בקיצור תודה על מה שרשמת אני בטוח שזה יועיל לי (לא ציפיתי לתשובה ארוכה כל-כך.... אבל זה בסדר גמור) ולענייננו, אנשים תביאו שמות אני רוצה לדעת מי יהיה בקורס, לא כמדריך... בכל מקרה תאחלו בהצלחה עוד 20 ימים ואני ביער... אני יודע שיש לנו עוד איזה שתי מפגשים לפני זה. וזהו, אני מקווה שאני יזכור לחזור לכאן ולספר לכם איך היה. תודה משצים!!!

אני ממחוז צפון ../images/Emo47.gif../images/Emo68.gif

ובקרוב, יערולי של לי, גם את תצטרפי לשורותיו של המחוז הטוב ביותר במדינה

חהחה ../images/Emo6.gif ../images/Emo68.gif

התכוונתי להגיד, שבקורס הקרוב, יָחְבֵקוּ אותך רבים ממשצ"י צפון הידועים.. הכיני את נפשך מראש.
ו-
.

עטלף77

New member
לא הבנתי... ../images/Emo2.gif

אבל אמרת שהיא תגיע למחוז הטוב ביותר
חיפה. לא?

../images/Emo96.gif wake up and smell the

!wake up and smell the coffee מחוז חיפה שלטו מחוז חיפה שולטים מחוז חיפה ישלטו ולחסויות ההודעה נכתבה בחסות מוקד חדרה מוקד חדרה - מוקד עם ערך בשליטתם של משצ"י תיכון חדרה - לא עמ"ל!

למעלה