הספר הכחול הרגיל, אבל לשנת 2003
A Aviad1987 New member 7/12/05 #21 נצל"ש אם כבר תמרורים נדירים אתמול יצא לי לראות בפעם הראשונה (ויש לי רישיון כמעט שנה) את התמרור שאוסר כניסה של ל' לכביש. זה היה באיזה רחוב צדדי עם הרבה מכוניות חונות ב2 הצדדים והנסיעה שם הייתה בכלל לא קלה.
נצל"ש אם כבר תמרורים נדירים אתמול יצא לי לראות בפעם הראשונה (ויש לי רישיון כמעט שנה) את התמרור שאוסר כניסה של ל' לכביש. זה היה באיזה רחוב צדדי עם הרבה מכוניות חונות ב2 הצדדים והנסיעה שם הייתה בכלל לא קלה.
M Marble Arch New member 7/12/05 #24 כן, זה למה תלמידים שיושבים עם מורים מוסמכים לנהיגה שודאי נוהגים טוב יותר מרוב הנהגים על הכביש לא יכנסו לשם. באמת הגיוני.
כן, זה למה תלמידים שיושבים עם מורים מוסמכים לנהיגה שודאי נוהגים טוב יותר מרוב הנהגים על הכביש לא יכנסו לשם. באמת הגיוני.
A Aviad1987 New member 7/12/05 #25 אבל לא המורה נוהג אלא התלמיד ושם טעות הכי קטנה זה שריטה על האוטו החונה
M Marble Arch New member 7/12/05 #23 ../images/Emo12.gif לא ידעתי שיש תמרור כזה.. נשמע לי הזוי לחלוטין. איך הוא ניראה? אתה יכול למצוא אותו אולי בלוח התמרורים?
../images/Emo12.gif לא ידעתי שיש תמרור כזה.. נשמע לי הזוי לחלוטין. איך הוא ניראה? אתה יכול למצוא אותו אולי בלוח התמרורים?
B be_roo New member 7/12/05 #27 כמו כל תמרור שאוסר כניסה של רכב מסויים: עגול עם רקע לבן וטבעת אדומה וסמל של ל' (כמו השלטים הכחולים שעל רכבים ללימוד נהיגה) באמצע.
כמו כל תמרור שאוסר כניסה של רכב מסויים: עגול עם רקע לבן וטבעת אדומה וסמל של ל' (כמו השלטים הכחולים שעל רכבים ללימוד נהיגה) באמצע.