תמרור אזהרה

Deathatred

New member
תמרור אזהרה

ראו לאן התדרדרו חבריכם בשמאל הקיצוני, בזמן האחרון הם חוסמים את כל הציונים בפורום שם. כעת גם אני נפלתי קורבן למדיניות סתימת הפיות וההשתקה שלהם. הם העיפו אותי ללא שום סיבה. לא עברתי על חוקי הפורום. רגע, אני יודע מה הסיבה, הצלחתי לסתור את התיזה המוטעית שלהם, הוכחתי שהם טועים. הראיתי להם את העובדות. בדיקטטורת השמאל הקיצוני כל מי שמעז לומר אמת מושתק. ואח"כ השמאל מתבכיין למה מאשימים אותו בסתימת פיות? אם השמאל הקיצוני ישלוט במדינה כל מי שיעז להתנגד ולבקר את השלטון והשמאל "יעלם" באופן מוזר. חברי תנועת "די לכיבוש" ומנהל הפורום שלהם הוכיחו שהם פשיסטים פאנאטים שלא יותר טובים ממוסוליני וערפאת. יש רק נקודה אחת לזכותם: הם עדיין לא רצחו כמו ערפאת ומוסוליני. אם אנשים כאלה הם שמאלנים - אז השמאל צריך להתבייש לו. אנשים שיתנו במה לפרסום דברי הסתה ורצח כנגד ימנים, דברי שבח והבנה לטרור הפלשתינאי אך לא יתנו לאיש להגן על צה"ל ועל אחיו היהודים. את פורום "די לכיבוש" ואת השמאל הקיצוני אפשר לסכם ב 3 משפטים: מלחמה היא שלום. בערות היא ידע. שקר הוא אמת. ראו לאן הם התדרדרו בחוסר סובלנות שלהם והיזהרו לא לרדת לשם גם אתם. (אני מניח שימחקו את ההודעה הזאתי אבל כדאי שמחנה השמאל יעשה חשבון נפש ויבדוק כמה סבלני ופלורליסטי הוא באמת)

Deathatred

New member
ואם אחד המנהלים שואל מה הפואנטה

של השרשור הזה, אז הנה היא: חופש הביטוי, פלורליזם, סובלנות אתם דוגלים בכל הערכים האלה. האם תאבקו עבורם גם עבור מי שלא שמאלני ולא בעל אותם דעות שלכם? מחאה מצד כל מי שמעוניין בפורום "די לכיבוש" תתקבל בברכה. לא רק עבורי אלא עבור כל הציונים שנחסמים שם בגלל שהם מגינים על צה"ל, כמו הסופרת ריקה ברקוביץ´.

kennycandoit

New member
יש לי חדשות בשבילך:

כבר נולדו אנשים שהם גם ציונים וגם שמאלנים. ציוני הוא לא בהכרח ימני. תן לי להזכיר לך שהמפלגה ה-ציונית שהקימה את המדינה לצד מפא"י הייתה מפ"ם, מרצ כיום. בנוסף הבעיה הגדולה של הפורומים השמאלנים היא שימנים נכנסים בשביל להתוכח, בעוד הם לא מעוניינים בכך. כך למשל את פורום נוער מרצ. אנחנו לא מעוניינים להתוכח עם ימנים - בשביל זה יש את פורום אקטואליה. אנחנו מעוניינים להדיין על נושאים טכניים ומהותיים הקשורים בתנועה נוער מרצ בלבד, ולא בויכוחים עם ימנים שכבר התחילו לשעמם כי הכל חוזר על עצמו... אולם מנהלי הפורום עדיין לא חסמו אנשים, ואם כן אז מעט בגלל השפה הבוטה בהם הם השתמשו, ובכל זאת אנחנו נותנים לכם במה לויכוחי טחינת המים למרות שלא זאת מטרת הפורום, וזה בגלל חופש הביטוי. חוצמזה - בוקר טוב! אתה חושב ששמאל שכל הזמן חוסמים לו פיות בתקשורת, ואפילו במשטרה לא ילמד משהו? אדם שהיכו אותו כשהיה קטן לא יכה את ילדיו? מי שלא רוצה שיסתמו לו את הפיות בפורום שאינו מיועד לדיונים אליהם הוא חותר, ראשית שלא יסתום פיות. השמאל מקבל את הלגיטימיות של ריבוי דעות ולכל אחד דעה שונה. לעומת זאת הימין לא (ע"ע "אין שמאלנים אין פיגועים"). אז פה ושם יש רדיקלים (שאגב אני לא מסכים איתם) שהם סתם קומוניסטים. אבל לא כולנו ככה. פשוט פורום "די לכיבוש" אינו המקום הנכון לדיבורים ימניים. כמו שיש ימניים שדוגלים בטרנספר יש שמאלנים שסותמים פיות. גם זה קורה. מצטער שההודעה היא בלגאן אחד גדול פשוט העכבר שלי, בעצם כל המחשב שלי נדפק ואני מנווט באינטרנט ובלינקים בעזרת המקלדת ולא בעזרת העכבר, דבר שמביא לי את הקריזה...

Deathatred

New member
תשובה

>> כבר נולדו אנשים שהם גם ציונים וגם שמאלנים. ציוני הוא לא בהכרח ימני. תן לי להזכיר לך שהמפלגה ה-ציונית שהקימה את המדינה לצד מפא"י הייתה מפ"ם, מרצ כיום. << הסופרת ריקה ברקוביץ´ הגדירה את עצמה מרכז-שמאל וגם אותה חסמו. אמרתי שהם חוסמים לא רק ימנים אלא כל מי שציוני ולא קיצוני כמוהם. >> כמו שיש ימניים שדוגלים בטרנספר יש שמאלנים שסותמים פיות. << מה הקשר? באותה מידה אפשר לומר כמו שיש נשים שמרכלות יש גברים שתוקעים בוקסים לאישתם. >> פשוט פורום "די לכיבוש" אינו המקום הנכון לדיבורים ימניים. << בהודעת המנהל של אותו פורום נכתב בפירוש שיש מקום שם לויכוחים בין ימין ושמאל. זה היה מתוך מחשבה שהשמאלנים הקיצוניים האינלטיגנטים יביסו בקלות את הימנים האספסופים ובכך יטו אותם שמאלה. בפועל המצב קרה בדיוק להפך והשמאלנים הקיצוניים שם מוצאים את עצמם חסרי תשובה מול טיעונים של הימין. לכן, באה מדיניות סתימת הפיות הנוכחית שלהם. אם היית מעז שם להגן על צה"ל הם היו גם חוסמים אותך.

kennycandoit

New member
תשובה

אני לא נכנסתי עדייך לפורום די לכיבוש ובטח שלא קראתי את הודעת המנהל כך שאיכול להיות שאתה צודק. >> כמו שיש ימניים שדוגלים בטרנספר יש שמאלנים שסותמים פיות. << התכוונתי לעובדה שיש קיצוניים. יש שמאל קיתוני שלא שם פס על עקרון הפלורליזם שעליו מושתתת מדינה דמוקרטית וכן יש ימניים שקוראים להפרת הזכויות הבסיסיות כליה מושתת מדינה דמוקרטית. לכל צד יש קיצוניים ולכל צד יש את הקיצוניים שלו שקוראים לעצמם "דמוקרטיים" למרות שהם אינם תואמים כלל וכלל את הגדרת המדינה הדמוקרטית, או לחילופין כאלה שקוראים בר´ גלי לסיום הדמוקרטיה. >> כבר נולדו אנשים שהם גם ציונים וגם שמאלנים. ציוני הוא לא בהכרח ימני. תן לי להזכיר לך שהמפלגה ה-ציונית שהקימה את המדינה לצד מפא"י הייתה מפ"ם, מרצ כיום. << התייחסתי כאן לא לסתימת הפיות אלא לעובדה שעשית הפרדה ברורה בין שמאלני לציוני כאילו הם לא יכולים ללכת ביחד, במקום להגיד ימני ושמאלני. יש שמאלנים שאינם ציוניים כמו שיש ימנים שהם ציוניים, וכן יש שמאלנים (מרצ (מפ"ם), למרות שיש במרצ גם נשים רדיקלים שאינם ציוניים, רובה ציונית, עבודה) שהם ציוניים כמו שיש ימניים (ליכוד) שהם ציוניים.

Deathatred

New member
לא אמרתי

התכוונתי לשמאל הקיצוני שהוא אנטי-ציוני ברובו המוחלט. יש בהחלט שמאל ציוני ולהיות שמאל לא סותר להיות ציוני. לצערי, בדי לכיבוש מעיפים כאלה שמודים שהם ציונים ובעד צה"ל. כמו שעשו לי ולריקה ברקוביץ´ למרות שלא עברנו על חוקי הפורומים. ראה את השרשור שהיא פתחה בפרום אקאטואליה ליותר פרטים.

תודה, נלקח לתשומת ליבי!

כמה נקודות: א. תודה שאתה טורח לשים דברים לתשומת ליבנו ולבחון באמת את עקרונותינו, על כך אני מודה לך. ב. אינני יודע מה התרחש בפורום "די לכיבוש" ולכן לא אתן את דעתי על כך, רק אומר לך שלא ידוע לי על מדיניות חרם על ציונים בפורום זה, ולפי מיטב ידעתי מנהל הפורום מגדיר עצמו כציוני. בתור ציוני גאה גם כן, אנסה לבחון את הנושא. ג. על אף הרשום בסעיף ב, אני מכיר בזכות הלגיטימית של כל פורום והנהלתו לנהל אותו כאוות נפשם, וגם תקנון "תפוז" מכיר בכך. ד. אני דוחה מכל וכל את ההכללות שעשית על מחנה השמאל, בתור איש המגדיר עצמו חלק ממחנה זה מצאתי עצמי נפגע מהכללות אלו. ה. אני מודע לעובדה שדיברת על השאמל הקיצוני (אני מעדיף את המינוח השמאל הרחוק), אבל גם אינני בטוח עד כמה השאמל הרחוק מאמין באותה מדיניות של סתימת פיות. אני קורא לך להילחם יחד איתי נגד מדיניות סתימת פיות למען יצירת חברה דמוקרטית ופלורליסטית אמיתית. ו. הודעתך לא נמחקה, מכיוון שנימקת נימוק הגיוני וסביר מדוע היא צריכה להיות כאן. אתה אורח קבוע ומכובד בפורום שלנו, ואני חושב שאחרי תקופת התסגלות קצרה לחוקי הפורום מצאת שלא נמחקות לך שום הודעות. ז. אני מבקש להבא לא להביא דיונים על מה מתרחש בפורומים אחרים בקהילת "תפוז", לצורך כך יש את פורום משוב, ובמידה ואתה מעוניין מאוד להביא משהו לידיעת מנהלי פורום זה, אני מאמין שתדע איך לפנות אלינו אישית. להבא הודעות הנוגעות למתרחש בפורומים אחרים, ישקלו כל מקרה לגופו, אך ככלל יימחקו. תודה מראש, אלון.

Deathatred

New member
../images/Emo45.gif

א. עלא דבר
ב. תודה רבה. ג. אכן כן. מקריאת הודעת המנהל של פורום "די לכיבוש" הבנתי שאין בעיה שיתנהלו בו ויכוחי ימין-שמאל. בויכוחים עצמם לא הבעתי דעות ימניות קיצוניות אלא הצגתי בפניהם עובדות וסתרתי כמה מהאשמות חסרות בסיס שהם טפלו על צה"ל. ד. דיברתי על השמאל הקיצוני, נראה לי שאפילו רשמתי את זה בהודעה. ה. אין בעיה. אם מישהו ינסה לסתום לכם את הפה בפורומים של הימין, תקראו לי. ו.
ז. אוקיי.

smile2life

New member
כל השרשור הזה והתלונה

מקומם בפורום "משוב" או במייל להנהלת הפורומים.

למעלה