תמרון

בופיק

New member
תמיד פה להקשיב

אני שמחה לשמוע שהסיעור מוחות שלנו תורם לך .... בשביל זה אנחנו פה נראה לפי הסיפור שלך שתפסתם כיוון טו,ב זה חשוב מאוד שדיברתם על הדברים ושמסכות הכעס ירדו ובמקומום החלה הגמישות, הותרנות והתמיכה הדדתי:) נשמח לשמוע על התפתחויות חדשות.. ישר כוח....

כיף לשמוע שהסתדר לכם../images/Emo70.gif

וטיפ לזוגיות טובה - יש לכם עולם משותף ועשיר, אבל גם לכל אחד מכם יש את העולם הפרטי שלו, שהוא רק שלו. תלמדו לכבד את זה.

m a t a n O

New member
עולם עשיר

עם כל יום שעובר אני מעריך יותר את החשיבות של העולם האישי הנפרד מעולם מערכת היחסים. לטובת כולם. חוצמזה- מערכת היחסים שלנו טובה. לפני כמה ימים אמא שלי שאלה אותי איך אני מגדיר את מערכת היחסים שלנו, אמרתי שיש לה בסיס איתן, מאוד יציב. עליו אפשר להתמודד עם בעיות. מאחל את זה לכולם. יום טוב!

בופיק

New member
בסיס טוב לבניה טובה

אני מאוד שמחה לשמוע שדברים הסתדרו, שהבסיס מתחיל לקבל צורה וכיוון יציב... זה מאוד חשוב ונותן הרבה מאוד כוח להתמודד ולהילחם בדברים שקשים לנו!!!! שלך בופיק

yosef 30

New member
היי מתן

איזה יופי לשמוע את ההתפתחויות שקורות אצלך בקשר. אכן נשמע שאתם בונים ביחד בסיס טוב לבניית זוגיות עם יכולת תקשורת טובה מאוד. חשוב מאוד לאפשר לכל אחד לבטא את תחושותיו. אני מאחל לך שתמשיכו לגדול ולצמוח יחד באהבה גדולה יוסף.

למעלה