תמצית רישום

אדם פ1

New member
תמצית רישום

מה היא כוללת והאם ניתן להוציא עבור אחרים (נפטרים)? תודה

raananh

New member
אולי תתן קצת יותר מתמצית...

אולי תתן קצת יותר מתמצית של מה שאתה מחפש? איך אתה רוצה שנעזור אם אתה כל כך מתמצת לגבי מה שאתה צריך? אפשר לחשוב שאם תתן עוד קצת הסברים אז יקרה לך משהו רע... אתה מתכוון לתעודת פטירה? רישום בבית חולים של הסיבה למוות? לאיזה "אחרים" אתה מתכוון? נ.ב. בכלל, לא רק אתה, אנשים מבקשים פה עזרה, ואנחנו מוכנים לעזור, ועוזרים כל הזמן, אבל יש כל כך הרבה אנשים ששואלים שאלות כל כך מעורפלות עם מינימום של אינפורמציה שאני כמעט תמיד אפילו לא טורח לענות או לשאול לעוד מידע אפילו אם אני מנחש על מה הם באמת שואלים. מצטער. רענן

basti77

New member
רענן, אתה צודק אבל...

ראשית, כאחד שעוקב אחר הפורום ואף נעזר בו (כבר כ-3 שנים) אני חייב לציין את הערכתי הרבה לחברי הפורום המסורים העוזרים לכל אחד. מעיון בהודעות קודמות בפורום נודע לי על אפשרות להשגת תמצית רישום ממשרד הפנים. מאחר והמידע, כאמור, נודע לי מהודעות חברי הפורום - הנחתי שהם יודעים במה מדובר. ומכאן בדיוק נובעת שאלתי - מהי תמצית רישום?/ מהי כוללת?/ כיצד ניתן להשיגה? אין לי שום מושג על מהותה ודרכי הוצאתה של תמצית רישום ולכן אין לי משהו ספציפי לשאול/להתמקד עליו. מקווה שהבהרתי את עצמי (ורוצה להוסיף שאני מקבל את דברייך שנבעו מרצון אמיתי לעזור).

basti77

New member
(השתמשתי בשם משתמש של אחי בטעות)

ההודעה נאמרה בשמי, אדם פ1

למעלה