|תמנון סרבר צק

spongbob

New member
|תמנון סרבר צק

מה הולך להיות? יש שמועות על העבודה ה4 ועיר חדשה האם זה נכון? האם זה רק סתם סרבר צק רגיל? האם יש למישהו פיסת מידע? האם מישהו יכול להגיד לי למה אני כותב שאלה ויורד שורה?

נ"ש../images/Emo87.gif

יאללההההההההההה נמאס לי מהאירוע של היומולדת איפה איפה איפה לעזאזאל הפאץ' הבא?! |ניר ממש בחוסר סבלנות|

spongbob

New member
Jחח הוא התחיל לבכות לי במסנג'ר

שהעוגות מעצבנות אותו XD

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif תגיד תודה שזה לא הביצים מהפסחא.

אוי ואבוי, איך יכולתי לסבול אותם.

אמאלה../images/Emo118.gif

איזה סבל זה היה T______________T אבל בע, גם העוגות מחליפות מפלצות מסוימות, זה מציק לי [כמו הביצים]

והתרנגולי הודו מ thanks giving יותר טוב?

האמת שאני אוהבת EVENTS הזדמנות טובה להרוויח כסף בלמכור בתחילת האירוע את הדברים שבסוף האירוע אף אחד לא רוצה. אני זוכרת בוולנטיינז מכרתי ורד אדום ב 5 מיל' ולקראת סוף האירוע כבר אנשים לא טרחו להרים אותו...

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif המ

בוולנטיינז היה יותר מידי שוקולד. זאת אומרת, אי אפשר לקבץ את כל השוקולדים ביחד ואם את נגיד באה להרים חפץ כלשהו את צריכה לחכות שעה עד שאת מוציאה את כל השוקולד. >< אבל זה היה החג הכי נורמלי מבחינת מפלצות. תודה לאל לא היו לבבות שבועטים בך או רודפים אחרייך. אני מרוב טמטום שמרתי את הורדים לסוף הוולנטין כי חשבתי שאחרי שאי אפשר להשיג אותם הם יהיו הרבה יותר מבוקשים. P: בסוף זרקתי את כולם.

../images/Emo6.gifזה כ"כ ככה../images/Emo118.gif

עם חפצים בתחילת האירועים
.. גם כשהכסאות הכחולים רק יצאו, אנשים חשבו שזה משהו להיטי. וגם המשיכו "למכור" את זה בFM אחרי שהיה ברור לכולם שזה פשוט עולה 1000 מסו בלית' הרבור O_ם

למעלה