תמנון יקר

תמנון יקר

``המשפחה - אותו תמנון יקר שלעולם, לעולם, איננו נמלטים מזרועותיו, ובלב ליבנו - איננו באמת רוצים להמלט מהם``... בטח נבהלתם כשראיתם את שם הכותרת. לא הבנתם. זו היתה הכוונה, למשוך תשומת לב... הצלחתי? :) חחח... :) בכל מקרה, אני רוצה לדבר איתכם על המשפחה. אני רבה טווווווווווווווווווווונה עם המשפחה שלי, על כל שטות... ``זה הגיל``, כולם אומרים. וזה באמת נכון. כל הזמן יש סכסוכים בין ההורים והילדים, על כל דבר קטן. אני רבה בעיקר עם אמא שלי, אבל גם עם אבא שלי אני רבה לא מעט. ולמרות הכל, אני מתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתה עליהם ויודעת שלא הייתי יכולה להסתדר בלעדיהם. אני מודעת לעובדה שהם משהו מיוחד, ואני מעריכה את מה שהם עושים למעני מאוד. לפעמים אני חושבת לעצמי את כל זה, ואני פתאום מרגישה שאני סותרת את עצמי... מצד אחד אני אוהבת אותם ומעריכה אותם על מה שהם עושים, ומצד שני - אני רבה איתם המוווווווווווווווווווווווווווווווון! אבל אני לא חיה במאדים, וגם לא בנוגה (כן, כן, תתפלאו, אני כאן, מכדור הארץ) :) ואני מודעת לעובדה שאני לא בת הטיפש עשרה היחידה עלי אדמות. אני יודעת שיש הרבה כמוני. וזה מנחם. זה באמת מנחם. רק בגלל זה אני יודעת שאני לא משוגעת, ושככה זה. זה יעבור. אני מקווה שזה יעבור :)) סתאאאאם... אני בטוחה שזה יעבור. ואם זה לא יעבור לבד, באיזהשהוא שלב אני אגרום לזה לעבור. מתה עליכם עדי התל-אביבית

שלומצי

New member
אין סתירה.

ברור שאפשר לאהוב, ובאותו זמן גם לכעוס להקשיב, אבל לא תמיד להסכים לכבד, אבל גם להתווכח.. בשביל זה יש משפחה, בשביל להיות אמיתי עם כל הרגשות - בעת ובעונה אחת......

sharon91

New member
אני כבר עברתי את זה..

טוב, אולי לא סופית.. אבל איזה שנה (בלי הגזמות..) שכבר לא רבנו... (טוב נו, אולי ויכוח קטנטן פה ושם.. אבל זהו!) וזה די נחמד.

נעמתוש

New member
עדידוש את מדברת על המשפחה גם אני מדברת על המשפחה

הי זאת אני אחותך נעמה כמובן אז גם אני יותר בוכה ועמית יותר רגיש כל דבר יותר ממשהו אחר ואני נורא אוהבת גם להיות חולה להיות בבית זה אני רוצה לעשות שנה טובה ומתוקה עם תפוח ודבש בטח את אומרת לעצמך איזה חמודה אחותי גם את חמודה ומתוקה בתפוח ודבש טוב אז בי אני רואה של מי השורה הזאת בייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי מנעמה אחותך בת 6 וחצי מתל אביב

נעמתוש

New member
עדידוש את מדברת על המשפחה גם אני מדברת על המשפחה

הי זאת אני אחותך נעמה כמובן אז גם אני יותר בוכה ועמית יותר רגיש כל דבר יותר ממשהו אחר ואני נורא אוהבת גם להיות חולה להיות בבית זה אני רוצה לעשות שנה טובה ומתוקה עם תפוח ודבש בטח את אומרת לעצמך איזה חמודה אחותי גם את חמודה ומתוקה בתפוח ודבש טוב אז בי אני רואה של מי השורה הזאת בייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי מנעמה אחותך בת 6 וחצי מתל אביב

למעלה