|תמנוןשדח"ם

wine forever

New member
יש לך אמ...

אולי... מדריך לסוג שיער כזה?
היא מדהימה בינתיים

shanchan

New member
אממ אני יכולה לנסות לעשות מדריך :)

אבל זה יהיה קצת מסובך, כי תוך כדי ציור אני משנה מיליון פעם.. ותודה

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifוואו השיער!!!!

אבל המ.. התלתל הזה שנופל לה על החזה נראה לא קשור כזה... כי השיער שלה חלק..=0 חוצמזה השיער מדהיםםם!@!!!!!!

shanchan

New member
אני יודעת שהוא לא קשור, זה בכוונה ../images/Emo9.gif

אני אוהבת להרוס דברים, לא יודעת למה, אם הכל היה חלק לגמרי זה היה הורס לי.. לא יודעת למה. ותודה

LudaGirl

New member
חחחחח

נראה לי אף אחד לא יתייחס לבגדים כי השיער כל כך יפה.. הוא באמת יפה. את יודעת לעבוד עם טכניקות וזרימה של שיער..

TheWingedPig

New member
איזה כיף שחזרת לצייר!

השיער מאוד יפה, והפלטה שלו ממש
לפחות משהו חיובי יוצא מהשביתה, לא? ;) אני מבינה שלאפיטצ'ו יש בייס חדש? *זזתי לחטט באתר שלה*

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifדולי חורף/סתיו..D:

בייס-פיקסטוקי 3= אני ממש מרוצה לשם שינוי..D: ניסיתי משהו חדש עם השיער שלה..^^ ונראה י יצא מגניב למדי..=0

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifוואו תודה...=0

ואיך אני מוצאת רעיונות?XD זה פשוט נופל עליי משומקום..=0 בום%$^#$^$#&@$^#%& ויש לי דולי בראש ואני צריכה למצא בייס מתאים לעשות אותה עליו..XD רק באסה שלפעמים אין בייס מתאים והרעיון הולך לעזאזל..P:

TheWingedPig

New member
שילוב הצבעים מעולה!

והפלטה של ירוק אפרפר ממש יפה:) הערה קטנה - בפוני, השבילים כולם מקבילים, כדאי לעגל מעט באזורים שיותר קרובים לקצוות.

Miss Naama

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

הפוני הוא הדבר היחיד שהפריע - נסי לעשות קווצות שיער בפוני חלק עבות יותר וחלק דקות יותר, חלק מסולסלות וחלק יותר חלקות, אני חושבת שזה יראה יותר טוב ^^" דולי מקסימה

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifתודה רבה..D:

אני אתקן את הפוני..XD

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifתודה...^_^

המ זאת הסיבה בדיוק שאני שונאת לעשות פוני..
אבל אני אנסה פשפר בדולי הבאה תודה רבה...3=

sha chan XD

New member
וואו ../images/Emo99.gif היא ממש יפה!

כמו כולן תעגלי קצת את הפוני [: (למרות שאין לי זכות דיבו בלעגל את הפוני XD; ) היא ממש יפה

Miss Naama

New member
המ, טוסט ;;

בייס מ-PPKH לתחרות בEE. ^^" מה אתן חושבות? מה כדאי להוסיף/לשנות?

מ א י ו

New member
זה מהמם!../images/Emo99.gif

הייתי משנה את השיער טיפה...משו בו לא כ"כ מתאים... אבל איך שאת רוצה, זה מדהים בכל מקרה! את בטוח תנצחי!!

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifאעה טוסט../images/Emo99.gif

חח היא מדהימה..D: אבל אולי תנסי באמת לשנות את צבע השיער כדי שלא ייבלע בתוך הטוסט [חעחע נשמע הזוי] דולי מדהימה.. והטוסטר גם3>

TheWingedPig

New member
חמודה מאוד (איזו מן תחרות זו?)

כמו שנאמר מעלי, צבע השיער נבלע בתוך צבע הטוסט. כדאי לשנות לצבעים יותר בולטים (לדעתי גם כדאי להכהות/ לחזק צבעי החולצה). בהצלחה בתחרות! (אגב, מה עם התחרות שלך, עדיין אין מספיק משתתפות?)

למעלה