תמנוה שצילמתי עכשיו

eranmc

New member
תמנוה שצילמתי עכשיו

מצטער נתקע בדיוק שהיה אחלה תמונות

MrMinogue

New member
קיילי נראית מ-ד-ה-י-ם! הנה עוד..

www.klaive.com/kylie לכו ל News ותמצאו עוד שבע תמונות+שתי תמונות מראיון עם קיילי ב TRL לפני ההופעה...

חנה כהן

New member
התמונה האת ממש מהממת לפי דעתי!

אני חדשה כאן שלום אני חנה כהן מעריצה של קיילי התמונה מהטקס ממש יפה!(זאת שבלי אנריקה) אהבתי אותה מאוד אתם תהיו מוכנים לקבל אותי לפה? אני מממש רוצה להתכתב על קיילי ונמאס לי לכתוב באנגלית בפורומים של האתרים כי הרוב באנגלית וזה האתר הראשון שאני רואה בעברית!!!! אז אני אוכל להתכתב פה איתכם? אני ממש רוצה אז תגידו לי מה דעתכם

eranmc

New member
לדעתי היא הייתה הכי כוסית באירוע

האירוע היה משעמם בטירוף!! ההופעות (חוץ פינק) לא קשורות ובכללי משעמם וצפוי. לדעתי היו צריכים להופיע הישירם האלה: Shakira - whenever whereever Ashanti - What´s luv NSYNC - Girlfreind NO doubt - Hi baby or something Eminem - Without me

MrMinogue

New member
ושכחת

Kylie Minogue - Next US Single!! OR CGYOOMH (a la EMA´s performanc) אבל הכל חלומות.. אני עד עכשיו לא מאמין שנשארתי ער לזבל הזה!! פינק באמת דפקה הופעה יפה, אהבתי את הגירסה הזאתי ל Just Like A Pill למרות שאני עדיין לא מבין איך היא זכתה ב Best Dance על פני קיילי הרי תכלס לקיילי היה קליפ יותר טוב והוא באמת היה שיר דאנס לא כמו השיר של פינק..(שלדעתי, הוא החלש ביותר מבין הסינגלים שלה שהיא הוציאה עד עכשיו מהאלבום שלה). בכל אופן, קיילי נראתה פשוט מדהים! אנריקה הקופיף נראה אנורקסי ועכשיו שהפנים הצטמקו רואים יותר את הפלולה שלו! (איזה מצחיק איך שירדו עליו במופע הפתיחה של הטקס.. זה היה הקטע הכי טוב בכל הטקס המאפן הזה). נו טוב, אפשר לומר שקיילי לא זכתה בשום דבר כי הפרס בעצם מגיע לכיאורוגרף ולא לה אבל שיהיה - פרס ראשון מכובד לקיילי-טים בארה"ב (עד כמה שאני "מכבד" את אםטיוי הגרוטאות!). יום טוב רן נ.ב : ההופעה של ג´ורה-רול וישנתי..אאה אשאנטי הייתה הדבר הכי גרוע שראיתי בחיים שלי! נראה כמו הפקה של הטלויזיה הקהילתית בשיתוף עם המתנ"ס!! LOL!

eranmc

New member
חחחחח ישנתי

יא קרועה קרעת אותי מצחוק באמת גרוע נתנו לילדים מיקרופון

MrMinogue

New member
מה לא נכון?

זאת הייתה פשוט הופעה מבישה! פאדיחה לאנושות שרן המטומטם (במקרה הזה זה אני) נשאר ער בשביל השטות הזאתי (למרות שלראות את קיילי נראית ככה היה פשוט חלום!).. ההופעה הזאתי רק הוכיחה שלאמריקאים יש חרא של טעם במוזיקה וכמה קיילי לא מתאימה לשם. לדעתי, פיבר היה הצלחה מאוד מזערית בארה"ב תכלס. הוא הגיע למקום השלישי כל המעריצים קנו עשרים עותקים כל אחד והחליטו כן ללכת לימי הולדת של חברים שלהם.. לאב אט פירסט סייט עשה את שלו באמריקה תודות להרבה מעריצים מ-ח-ו-ץ לארה"ב ככה שזה לא משקף את ההשפעה של קיילי שם. הקיצר.. רציני ההופעה הכי גרועה הולכת להישתנתי..אאאההה עישנתי...אהה אשאנטי ומי עוד היה איתה חוץ מג´ה-רול המעצבן?

למעלה